Op wie van mijn OC's lijk jij?

Mijn hoofdkarakters zijn natuurlijk Vuurvlek en Sterrenvacht. Maar in mijn verhalen komen ook andere zelfbedachte katten voor. Wil je weten Wi e jij bent? Doe dan deze quiz!!

Mogelijke uitkomsten

Rommel/Vuurvlek (5 x uitgekomen)

Jij bent Rommel/Vuurvlek. Je bent een huisdier maar tegelijk ook een trouwe krijger van de Vuurgroep. Je hebt vuurkrachten van de Vuurkat gekregen.

Nachtvlam (9 x uitgekomen)

Jij bent Nachtvlam, de vriendin van Rommel. Jij hebt nachtkrachten gekregen en samen met Rommel verzorgen jullie Sneeuwvuur. Jouw broer is Zandstreep.

Sneeuwster (7 x uitgekomen)

Jij bent Sneeuwster, de rechtvaardige leider van Vuurgroep. Je hebt ijskrachten en je hebt drie kittens.

Sneeuwvuur (0 x uitgekomen)

Jij bent Sneeuwvuur, de stoere (pleeg)zoon van Rommel en Nachtvlam. Jouw moeder is in de Hemelgroep en je vader in Stormgroep. Samen met Loopkat en Stippelvlek heb jij de clan gered.

Tijgerstreep (1 x uitgekomen)

Jij bent Tijgerstreep, de gemene commandant van Vuurgroep. Jij bent leider geweest van Watergroep en commandant van Bosgroep, maar je bent door de Vuurgroep het bos uit gejaagd.

Sterrenvacht (1 x uitgekomen)

Jij bent Sterrenvacht. Toen je nog een leerling was, is je familie aangevallen door een groep katten. Je hebt van Hemelgroep (Sterrenclan) Sterrenkrachten gekregen, die geen enkele andere kat heeft.

Zandstreep (0 x uitgekomen)

Jij bent Zandstreep, de oudere broer van Nachtvlam. Je vond Rommel niet zo leuk toen je hem als huisdier zag. Maar sinds hij en Nacchtvlam vrienden zijn, is hij ook jouw vriend geworden.

Vonk (vuurkat) (0 x uitgekomen)

Jij bent Vonk, de magische Vuurkat. Jij kan vuurkrachten geven aan elke kat die iets bijzonders heeft gedaan. Zo ook Rommel.

Zilvermaan (0 x uitgekomen)

Jij bent Zilvermaan, een snelle krijger van Watergroep. Je bent de mentor van Goudpoot. Je kan goed zwemmen.

Goudpoot (0 x uitgekomen)

Jij bent Goudpoot, de slimme leerling van Zilvermaan. Je bent een dappere Watergroep kat met een goudrode vacht.

Rivierklauw/Rivierster (0 x uitgekomen)

Jij bent Rivierster, de sterke leider van Watergroep. Toen je Rivierklauw was, heb je Tijgerstreep geholpen. Maar Rommel heeft je geholpen om weer een trouwe Watergroep kat te worden. Je bent zelfs leider geworden!

Stormstaart (1 x uitgekomen)

Jij bent Stormstaart, de snelle commandant van Stormgroep. Jij hebt Stormkrachten gekregen van Flits, de Bliksemkat. Jouw beste vriend is Rommel.

Groenblad (3 x uitgekomen)

Jij bent Groenblad, de medicijnkat van Bosgroep. Jij hebt woudkrachten gekregen van de Natuurkat.

Zachtvacht (0 x uitgekomen)

Jij bent Zachtvacht, de medicijnkat van Vuurgroep. Jij bent de zus van Zandstreep en Nachtvlam.

Boomster (0 x uitgekomen)

Jij bent Boomster, de grote leider van Bosgroep. Jouw stevige, bruine lichaam zal katten doen sidderen! Maar van binnen ben je heel erg aardig voor je groep.

Havikveer (1 x uitgekomen)

Jij bent Havikveer, de sterke commandant van Bosgroep. Je bent de zoon van Boomster en de broer van Groenblad. Jij bent stiekem héél erg goede vrienden met Zilvermaan, een Watergroep kat. Maar de groep komt daar toch niet achter. (Hoop dat maar!)

Karel (0 x uitgekomen)

Jij bent Karel, een huiskat. Jouw beste vrienden zijn Rommel en Adventure. Je bent de broer van Maia en Dips.

Dips (0 x uitgekomen)

Jij bent Dips, een grote gevlekte huiskater. Je bent erg groot, maar eigenlijk een bangerik. Je bent de broer van Maia en Karel en de vriend van Rommel en Adventure.

Maia (0 x uitgekomen)

Jij bent Maia, een kleine, slimme poes. Je bent de zus van Dips en Karel en je beste vrienden zijn Rommel en Adventure. Je bent klein, maar je bent nog veel slimmer!

Adventure (1 x uitgekomen)

Jij bent Adventure, een jonge lapjeskat. Je beste vrienden zijn Rommel, Maia, Dips en Karel. Jij bent heel bijzonder. Je hebt bruine en zwarte vlekken en één oog is blauw en de andere groen. Je bent nog jong en speels

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?