Hoe is jouw ideale boyfriend?

Iedereen heeft het er tegenwoordig over: liefde. Of ze nou een relatie hebben of elke dag op hun Justin Bieber poster kwijlen maakt niet uit, het is vreselijk. Want dat is niet voor iedereen weggelegd. Ben je zoals ik undateable? Doe dan deze test en weet vanaf vandaag waar jij je ogen voor open moet houden! Wie weet kom jij die ene speciale dude wel tegen op straat, of je bestelt er gewoon eentje op aliexpress.com/cute-guys

Mogelijke uitkomsten

The Player (34 x uitgekomen)

Dat hij vrij weinig om jou geeft doet je helemaal niks. Als je maar bij deze hunk in de buurt kan zijn is het al goed! Hij is de knapste jongen van de school en alle meisjes willen hem, maar jij bent die lucky girl die hem in haar pocket heeft. Of ben je toch niet de enige? Deze boy is er namelijk eentje die graag naar feestjes gaat en daar ben jij niet altijd bij... pas op met hem wat voor dat je het weet heeft hij al weer een ander.

The Sweetheart (136 x uitgekomen)

Jij hebt geluk! Voor deze jongen ben jij namelijk een engeltje en belangrijker dan wie dan ook. Hij zal alles voor je doen, maar maak daar geen gebruik van. Hij vertrouwt je namelijk en het is niet de bedoeling dat je over hem heen gaat lopen. Deze jongen zal je nooit pijn willen doen en ook diepe gesprekken voeren en lachen vindt hij belangrijk.

The Nerd (4 x uitgekomen)

Tja, helemaal leuk en aardig dat je zijn vriendin bent, maar je moet niet verwachten dat hij veel tijd voor je vrij zal maken. Het is namelijk ook belangrijk voor hem dat hij zijn huiswerk op schema houdt en gamet met zijn vrienden. Daarnaast geeft hij bijles aan 13 leerlingen bij jullie op school en heeft hij 6 uur per week schaakles. Dat betekent niet dat jullie het niet gezellig hebben, want door zijn hoge intelligentie hebben jullie goede gesprekken en kunnen jullie met elkaar lachen, maar daar moet je wel wat voor over hebben.

The Sporty Boy (24 x uitgekomen)

Als je het niet erg vindt om voor een date om 8 uur op te staan en een actieve boswandeling te maken is deze jongen perfect voor jou. Je moet er tegen kunnen om een beetje vies te worden en te zweten, want dat is waar deze jongen voor leeft. En als je even twijfelt waar je dat voor doet, ohja! Die dikke sixpack van hem.

The gladjanus (9 x uitgekomen)

Grapje. Hij komt wel glad over maar als je hem beter leert kennen weet je hoe lief en beschermend hij is. Hij geeft veel om je maar wil ook weer niet alleen maar suf op de bank liggen. Hij speelt piano, is sociaal, grappig en wil met jou de wereld zien.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?