Welk paard past bij jou?

Wil jij weten wat jou ideale paard zou zijn? doe dan snel deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Shetlander of een Welsh (13 x uitgekomen)

Jij houdt wel van eigenwijze pony's en bent zelf niet zo lang. Een pony waar je veel plezier aan kan beleven en de basis wedstrijden mee kunt rijden past wel bij jou. Denk dan aan een welsh of een shetlander, dit zijn lang niet altijd de makkelijkste pony's, maar je kan zeker veel lol met ze beleven.

Een arabier (8 x uitgekomen)

Jij houd wel van pittige paarden. Een paard waarmee je veel kan racen is zeker iets voor jou, jij zoekt het uiterste wel op. Een arabier zal zeker bij jou passen. Je bent ongeveer 1.70 lang. Je vindt het wel leuk om veel verschillende dingen te proberen, maar niet op wedstrijd niveau, dit past precies bij een arabier.

Een fjord of een haflinger (17 x uitgekomen)

Een eigenwijs paardje pas wel bij jou. Je hebt een gemiddelde lengte en mag best iets zwaarder zijn (hoeft natuurlijk niet). Je wil een baardwaar je wel op moet werken, maar het moet controleerbaar blijven. Wedstrijden rijden is niet echt iets voor jou, jij wilt gewoon zo veel mogelijk lol maken. Zonder zadel rijden of lekker op buitenrit, een paard die dan rustig blijft zoals een fjord of een haflinger is dan wel fijn. Je wilt ook hier en daar nog wel een sprongetje maken, maar je wilt niet tien meter de lucht in.

KWPN'er (17 x uitgekomen)

Jij bent zelf best lang en weet (nog niet) zeker dat je wedstrijden wilt gaan rijden. Met een KWPN'er kun je sowieso wedstrijden rijden, van B tot ZZ zijn ze overal te vinden. Jij wilt af en toe leuke dingen doen, maar vindt serieus trainen en dingen verbeteren ook belangrijk. Zelf kun je best perfectionistisch zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Krullie36

    Een Arabier? Dat vind ik maar iele scharminkels! Doe mij maar een Fries of een trekpaard!

    7 jaar geleden
  • FroIIo

    KWPN. Jammer, ik vind Fjordjes zo leuk ^^

    7 jaar geleden
  • Zapata

    Een fjord of een haflinger, klopt!

    7 jaar geleden
  • AmeranthaGaia

    Shetlander of Welsh, wel leuk, maar ik wilde een wat rustigere soort.

    7 jaar geleden
  • Paardenvriend

    KWPN
    Klopt wel maar ik denk dat een Haflinger of Fjord beter bij mij past! :D
    Leuke quiz!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?