Wat doe jij het liefste met paarden?

Ben je een fanatieke ruiter, of knuffel je liever met die ene shetlander aan de kant van de weg in de kleine wei?

Mogelijke uitkomsten

Fanatieke wedstrijd ruiter (4 x uitgekomen)

Als je aan het rijden ben lijkt het als je een bent met je paard. Je hebt een goede band met jou paard en daardoor wil hij hard voor je werken.
Je wint de ene na de andere 1e prijs, en je krijgt alleen mooi commentaar van de jury, geen tips want die zijn niet nodig zo goed rij je

Knuffelaar (4 x uitgekomen)

Het beste kan je een shetje krijgen als je een eigen pony/paard krijgt.....je knuffelt en poetst je paardje liever dan dat je rijd....wedstrijden zitten er voor jou niet in!

Manege ruiter (0 x uitgekomen)

Je rijd in de les en gaat erna maar weer naar huis, het rijden was leuk maar de les...daar had je niet veel aan...je wist dit allang!

Fanatieke manege ruiter (14 x uitgekomen)

2 uur voor en 2 uur na je rijles ben je op de manege om te helpen en om paarden te vertroetelen..bij de andere lessen te kijken om zoveel mogelijk informatie te krijgen en zelf beter te gaan rijden...want ook van kijken naar een rijles kan je leren!

Recreatieve ruiter (10 x uitgekomen)

Je kent de basis van het rijden uit je hoofd. Je hebt een goede zit. Het paard merkt niets van jou op zn rug. Je hebt een goede band met elk paard om je heen. Je maakt af en toe een sprong en rijd veel buiten..

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?