Wat voor quiz kan jíj maken?

Er zijn heel veel quizzen zoals "Wat voor quiz moet ik nog maken?" of iets in die richting, maar het is toch stukken leuker om een quiz te maken over wat voor quiz jíj moet maken? Hierbij: wat voor quiz kun jij gaan maken.

Mogelijke uitkomsten

Een "wat voor..."-quiz (25 x uitgekomen)

Jij kan het beste een "Wat voor... ben jij?" gaan maken. Hier een aantal voorbeelden: Wat voor hondenras ben jij? Wat voor soort fan ben jij? Wat voor tijdschrift past bij jou?
Misschien heb je hier wat aan.

Nergens-op-slaande-quiz. (3 x uitgekomen)

Maak een nergens op slaande quiz! Geweldig, toch. Hardstikke leuk en melig! Gewoon ontzettend grappig. Hier een aantal voorbeelden: hoe melig ben jij? NIET KLIKKEN NEE NIET DOEN!(en dan slaat het nergens op)

Intelligentie-quiz. (6 x uitgekomen)

Jij moet zeker een quiz gaan maken waarin je test hoeveel je van iets weet. Hierbij mag ik je adviseren om bij degene die er echt niets van weet in de uitkomsten niet af te kraken, dat kan namelijk onaardig overkomen en zo krijg je meer kydo's en betere stemmen, lijkt me zo. Een aantal voorbeelden: hoeveel weet jij van de algemene geschiedenis? Hoeveel weet jij van (favoriete artiest)?

Anders. (11 x uitgekomen)

Sorry, maar bij jou keuze voor een quiz kan ik je niet helpen. Jij hebt een erg andere smaak, dat is misschien juist goed.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • BethGoes

    Een wat voor

    7 jaar geleden
  • L12

    Een wat voor quiz

    7 jaar geleden
  • Galactica

    Anders! (hoera)

    7 jaar geleden
  • Marisha

    Een "wat voor..."-quiz

    7 jaar geleden
  • xmrsxhoranx

    Een "wat voor..." quiz. :)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?