Wie van K-On!! ben jij?

K-On!! Is een anime over vijf (eerst vier) meisjes die in de Light Music Club zitten. (In Japan moet je op school vaak in een club zitten) Ze hebben een band genaamd After School Tea Time. Bijna elke dag na school komen ze samen om te oefenen, of nou ja, thee te drinken. Ondanks datze dus bijna nooit oefenen zijn hun optredens altijd geweldig! Ze gaan in de zomer op trainingscamp naar een vakantiehuis van één van de meisjes. Ik heb de anime net gisteren afgekeken, en echt waar, wat een grappige, leuke, en op het einde een beetje zieleige anime was dat! Doe de Quiz en kom erachter wie je bent!

Mogelijke uitkomsten

Yui (11 x uitgekomen)

Jij bent Yui! Je bent de gitarist van de band, en zingt ook. Je bent heel druk, maar ook ongelofelijk lui. Als je eenmaal ergens op gefocust bent dan lukt het je! Je houdt van eten en schattige dingen. Het lukt je vaak om de anderen aan het lachen te maken. Je geeft veel om de Light Music Club, en je vriendinnen. Je hebt een kleine zus, Ui, maar eigenlijk is zij meer de grote zus...

Tsumugi (5 x uitgekomen)

Jij bent Tsumugi! De pianiste. Je bent vrolijk en warm. Je raak echt over ALLES opgewonden en vind alles leuk! Als je met je vriendinnen naar een supermarkt gaat ga jij al uit je dak en vind je alles bijzonder. Je woont in een rijke familie, en hebt veel grote vakantiehuizen waar jij en je vriendinnen op trainingskamp gaan. Op school neem jij altijd thee en taart, koekjes of andere snacks mee. Je bent lief en behulpzaam!

Ritsu (9 x uitgekomen)

Jij bent Ritsu, jij speelt de drums. Je bent mijn favoriete karakter! Je bent grappig, energiek, maar werkt ook hard. Je bent de Club President en komt altijd te laat met formulieren inleveren. Toen de lerares voor je neus stond en jij en je vriendinnen in paniek raakten at jij het formulier op! Echt! Jij hebt een klein broertje, en kan goed koken. Je houd van op het podium staan en optreden, maar als alles op jou gericht staat, of als je een groot compliment krijgt wordt je verlegen, of boos. Ik vind het grappig als je bijvoorbeeld tegen je vriendin zegt dat ze niet moet huilen terwijl je zelf ook huilt, of zegt dat ze niet moet zeuren als ze voor een toneelstuk Romeo moet spelen, terwijl je zelf wel protesteert als je Julia moet spelen. Je bent geweldig!

Mio (2 x uitgekomen)

Jij bent Mio de bassist, en je zingt soms. Je bent heel goed, maar ook ongelofelijk verlegen en bang. Als je vriendinnen ook maar oven spoken beginnen kruip jij al bang in de hoek. Je bent meestal de enige die een beetje serieus is, maar toch lach je vaak. Je bent de beste vriendin van Ritsu, maar toch plagen jullie elkaar vaak. Als jij bang bent gaat Ritsu het altijd erger maken, en je slaat haar vaak op haar hoofd. Of die keer dat je lyrics voor jullie nieuwe liedje in Ritsu's brievenbus had gedaan, maar dat zij dacht dat het liefdesbrieven waren! (Arme Ritsu) Ik ging ook helemaal stuk toen Tsumugi wou dat je haar op haar hoofd sloeg, je je hand op hief, naar beneden haalde, en Ritsu sloeg! Je bent dankbaar en mooi.

Azusa (2 x uitgekomen)

Jij bent Azusa, jij speelt gitaar. Jij bent één jaar jonger dan de anderen, en kwam daarom een jaar later in band. (Daarom had ik ook een ander plaatje) Eerst kon je niet zo goed accepteren dat de meiden niets deden en alleen thee dronken, maar toch eet jij de meeste thee, en speelde jij tijdens trainingskamp het meeste. Je bent vriendinnen met het zusje van Yui, en een meisje uit de klas June. Je bent snel beschaamd, en durft soms niet gauw toe te geven hoe veel je vriendinnen voor je betekenen. Het raakte je erg dat je vriendinnen van school gingen. (Mij ook!!!) je bent schattig.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Bossybubbles

    Yui klopt wel :3

    7 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Ritsu xD klopt xD Ik heb het eerste seizoen gekeken en het is best leuk!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?