QUIZICA: Wat ontbreekt er nog in jouw leven?

Iedereen fantaseert wel eens over het leven als miljonair. Gemiddeld 8 keer per jaar vraagt een mens zich af wat hij of zij zou doen met 1 miljoen. Van wereldreis, gucci handtassen tot een ferrari: iedereen fantaseert er op los. Maar de vraag is, waarom fantaseert men alleen over de dingen die hij nog niet heeft in een dure prijsklasse? Zijn er ook niet genoeg betaalbare dingen waar je over kan fantaseren?
Natuurlijk zijn er ook genoeg spectaculaire ervaringen gratis. Ik bedoel, wellicht is een kwartet wel net zo opwindend als een ritje in een ferrari?

Doe de test en kom erachter welke wensen in handbereik liggen!

Mogelijke uitkomsten

LAAT EEN PIERCING ZETTEN (15 x uitgekomen)

Je bent ruig, en stoer. Vriendinnen zien jou als de 'rebel' van de groep. Jij deinst niet weg voor wat avontuur en al helemaal niet voor een naaldje.
Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, is jouw levensmotto. Je wil graag aan anderen laten zien wie jij van binnen bent, en daarom laat je met een extra gaatje in je lijfje zien dat niemand met je moet sollen.

CADEAU: 20 ekkies voor een piercing naar keuze, inclusief Entertainica om je te vergezellen op deze spannende dag.

DOE EEN LES PAALDANSEN (14 x uitgekomen)

Je houdt ervan om jezelf (en anderen) uit te dagen en je grenzen te verleggen. Men kan je herkennen aan je twerk-moves en kan je vaak vinden in de club (waar je iedereen eruit danst). Je bent trots op je lijf en bent niet bang om deze aan de buitenwereld te showen.
Deze eigenschappen kan je nergens beter combineren dan tijdens het paaldansen!

CADEAU: een les paaldansen in een stad naar keuze, met je motorisch gestoorde vriendinnetje!

GOOI EEN DARTPIJLTJE OP DE KAART (26 x uitgekomen)

Geen avontuur is te groot voor jou. Jij bent niet het type dat 7 dagen in een all inclusive hotel aan het zwembad ligt. Jij wil op pad en ontdekken wat er te doen is. Het liefste ga je elke bar en club in om nieuwe mensen te leren kennen. Als ze dan ook nog jouw favo muziek draaien, kan je avond niet meer stuk. Je bent stoer en niet bang. Waar anderen amsterdam centraal ontlopen in angst voor een aanslag, twerk jij daar vrolijk doorheen.
Je houdt niet van plannen en wil alles op zijnn beloop laten. Maar je bent toe aan een nieuw avontuur..

CADEAU: een weekendje liften (met je meest gestoorde vriendin) naar de plek waar de dartpijl eindigt. Aangekomen op de bestemming trakteert deze malloot je op een heeeeerlijk diner

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Linkle

    Heb al een piercing :W

    7 jaar geleden
  • FaithofBlood

    Neem een piercing :")

    ogosh je wilt niet weten.

    Lippiercing, navelpiercing, septumpiercing, plugs/tunnels, helixpiercing, crunchpiercing, flink paar oorbellen en meerdere piercings gehad haha xD uiteindelijk alleen me lippiercing en navelpiercing gehouden, nu aan het bedenken of ik nog heup-implantaten wil x)

    7 jaar geleden
  • Marisha

    DOE EEN LES PAALDANSEN
    Are you crazy? :S

    7 jaar geleden
  • Tijgerbloed

    Gooi een dartpijltje op de kaart!
    Leuke quiz!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?