Ben jij verliefd?

Rond deze tijd van het jaar vliegen de vlinders door de buik! Is het nou eigenlijk een geluk of een ziekte, verliefdheid? Dat weet niemand. Maar je kunt er wel achter komen of je besmet bent. Vul de onderstaande vragen in en ontdek wat er in jouw geval aan de hand is! (H)(H)(H)

Mogelijke uitkomsten

Supermegaerg verliefd!! (41 x uitgekomen)

Zo, jij hebt het flink te pakken! De hormonen gieren door je lijf. Hij/zij is de bom! Is het niet tijd om een move te maken? Of heb je al een vriend(in)?

Queen/king of flirt (11 x uitgekomen)

Verkering? No thanks. Verliefd zijn? Nope. Een keer iets met iemand beginnen is oké, als het maar bij die ene keer blijft. Jij doet niets liever dan jongens/meisjes aan de haak slaan en ze te verleiden... Schuilt er diep in jou misschien een flirtkoning(in)?

Gewoon... Leuk. (29 x uitgekomen)

Jouw crush is wel heel knap! Maar je weet niet of jullie nou echt vrienden zijn of niet. Misschien iets meer dan gewoon vrienden? Kom erachter door eens te praten met elkaar. En wie weet... is je crush ook wel op jou! :D

Niet verliefd (15 x uitgekomen)

Nee, jij bent (nog) niet besmet met het liefdesvirus. Geeft niks, jouw tijd gaat ooit nog wel eens komen. Gun het wat tijd, en hey, je hoeft toch niet per se iemand leuk te vinden?

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • SoulWolf

    Super mega erg verliefd!!

    Daarom zijn we ook al meer dan 9 maand samen (H)

    7 jaar geleden
  • Marisha

    Gewoon... Leuk.
    Ik ken hem niet zo goed. Vandaag was de eerste keer dat we hebben gepraat.

    7 jaar geleden
  • Sotus

    Super mega erg verliefd,
    I mean..
    Het is kpop die me zo laat voelen :'3

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?