In welke District hoor jij?

Je kent the Hunger Games vast wel.
Alle Districten zijn wel interessant.
Maar welk District past echt bij jou?

Disclaimer: I do not own the Hunger Games and I do not own the information.

Mogelijke uitkomsten

Het Capitool. (4 x uitgekomen)

District? Welke District? Je woont nog liever in een luxe villa in het Capitool!
En het eten is heerlijk.

District 1. (3 x uitgekomen)

District 1 is gespecialiseerd in het produceren van luxeartikelen zoals juwelen. De kinderen daar zijn er trots op mee te doen aan de Hongerspelen en behoren tot de groep die als bijnaam de "Beroeps" hebben. Zij worden illegaal getraind vanaf een heel jonge leeftijd en geven zich dan op als vrijwilliger om mee te doen aan de Spelen. Wanneer de Spelen beginnen vormen de "Beroeps" in het begin een verbond, maar wanneer de "zwakkeren" verslagen zijn breken ze hun verbond en gaan het gevecht tegen elkaar aan om te strijden tot er een winnaar overblijft.

District 2. (2 x uitgekomen)

District 2 is verantwoordelijk voor metselwerk en het delven van grafiet, maar in Spotgaai werd geopenbaard dat ze gespecialiseerd zijn in de opleiding van de vredebewakers voor het leger van het Capitool. District 2 is een groot district gelegen in de Rocky Mountains niet ver van het Capitool zelf. Het district Bestaat uit vele kleine dorpjes, elk gebouwd rond een mijn. In het midden van het district staat een centrale berg waar de commando - en controleapparaten ter verdediging van het Capitool liggen. Oorspronkelijk was District 2 enkel gespecialiseerd in mijnbouw en stenenwinning, maar na de Donkere Dagen moest het ook wapens gaan produceren.

Ook de tributen uit District 2 horen bij de 'beroeps' ze trainen (illegaal) vanaf jonge leeftijd voor de Hongerspelen en doen dan vrijwillig mee.

District 3. (6 x uitgekomen)

Heel gespecialiseerd in technologie.

District 4. (15 x uitgekomen)

istrict 4 is gespecialiseerd in visvangst. Ook in dit district worden kinderen getraind om "beroeps" te worden. Er wordt gezegd dat District 4 de meest "fatsoenlijk uitziende" mensen heeft. Het populairste brood in dit district is een zout, vis-vormig en groen getint brood met zeewier.

District 5. (6 x uitgekomen)

District 5 is gespecialiseerd in het opwekken van elektriciteit.

District 6. (6 x uitgekomen)

District 6 is gespecialiseerd in transport en vervoer.

District 7. (7 x uitgekomen)

District 7 is gespecialiseerd in hout en papier.

District 8. (2 x uitgekomen)

District 8 is gespecialiseerd in textiel (met minstens één fabriek waarin uniformen voor de vredebewakers worden gemaakt).

District 9. (3 x uitgekomen)

District 9 is gespecialiseerd in graan. Er wordt verteld dat het district veel fabrieken heeft om het graan te bewerken.

District 10. (7 x uitgekomen)

District 10 is gespecialiseerd in vee.

District 11. (11 x uitgekomen)

District 11 is gespecialiseerd in landbouw. Het ligt ergens in het zuiden van Panem en is heel groot. De mensen wonen in kleine hutjes en de vredebewakers straffen met harde hand. Veelvoorkomende uiterlijke kenmerken zijn een donkere huid en bruine ogen. Soms krijgen de inwoners tijdens het hoogtepunt van de oogst nachtkijkers zodat ze kunnen werken in het donker. Het district bevat ook velden van graan en groenten. De bewoners hebben blijkbaar ook een uitgebreide kennis.

District 12. (12 x uitgekomen)

District 12 is gespecialiseerd in mijnbouw (hoofdzakelijk steenkool). Het bevindt zich in de Appalachen en het district zelf is gesplitst in drie delen met elk een andere klasse. "De Laag" is het deel waarin de armere mensen wonen, zij die in de mijnen werken, de handelsklasse woont in de stad. Beide klassen zijn gemakkelijk fysiek te onderscheiden: mensen uit de Laag hebben over het algemeen donker haar, grijze ogen en een olijfkleurige huid. Het derde deel van de stad is de winnaarswijk hier staan de huizen van de winnaars van de hongerspelen. De winnaarswijk is ook het enige deel van district 12 dat geen schade oploopt tijdens de brand. De mensen uit de koopmansfamilies hebben meestal blond haar en blauwe ogen. Het is onduidelijk of er ook in de andere districten klassenverschillen zijn of dat dit uniek is voor District 12.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Galactica

    3 :S

    7 jaar geleden
  • Tribbiany

    4 ^^
    Finnick is geweldig

    Sam Claflin is btw de beste acteur ooit, om dat ff gezegd te hebben (na maggie smith)

    7 jaar geleden
  • Anner

    Distric 4:
    District 4 is gespecialiseerd in visvangst. Ook in dit district worden kinderen getraind om "beroeps" te worden. Er wordt gezegd dat District 4 de meest "fatsoenlijk uitziende" mensen heeft. Het populairste brood in dit district is een zout, vis-vormig en groen getint brood met zeewier.

    Klopt voor het grootste deel wel, maar ik zie er niet speciaal fatsoenlijk uit. Ik draag liever gewoon wat me lekker zit.
    Hah, hah!

    Groetjes van een Cardassianfan.

    7 jaar geleden
  • inktzwart

    District 5, nou, goed om te weten gezien mijn door District 1 vermoorde karakter uit 5 komt :Y)

    7 jaar geleden
  • Marisha

    District 4.

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?