Welke geheime superkrachten zitten er in jou?

Elk mens heeft verborgen superkrachten! Wat is die van jou? Dat kun je ontdekken met deze Quizzz

Mogelijke uitkomsten

Slim (41 x uitgekomen)

Jij hebt goede hersens, en altijd je gezonde verstand bij de hand. Jij kunt goed leren en weet erg veel. Dat is handig in bepaalde situaties. Jou kunnen ze goed gebruiken in een heldenteam! Maar laat geen misbruik van je maken! Sommige proberen wel eens beter van je te worden. Slogan: "Met een goed verstand en veel wijsheid, raak jij nooit de weg kwijt" Letterliijk en figuurlijk!

Sterk (21 x uitgekomen)

Kracht heb jij zeker. Je spieren zijn in vorm. Jij bent erg sterk. Jij kunt met gemak twintig kilo dragen. Je klasgenootjes kun jij zo tegen de grond meppen! Pas wel op dat je niet te agressief word. Misbruik maken van je power is geen goed idee. Zo word je ook nooit een held. Be a REAL hero! Zorg dat je je krachten goed gebruikt. Alleen dan kun jij in een heldenteam. Aleen dan verdien je die plek.

Snel (68 x uitgekomen)

Jij bent snel en stiekem. Vlug en vlot? Geen probleem! Niet gezien worden? Geen enkele kunst! Jij bent bijzondergoed in het verstoppen. Soms lijk het wel of je onzichtbaar geworden bent. Daarbij ben je ook nog eens supersnel. "Wegwezuhhhhh!" Daar ben je erg goed in. Ook zou je een topspion zijn voor in een heldenteam.

Stoer (18 x uitgekomen)

Jij bent echt megastoer. Iedereen is bang voor jou! Niemand durft zelfs maar een woord tegen je te zeggen, omdat ze dan toch afgeblaft worden. Jij irriteerd en pest graag. Je hangt leerlingen op aan de kapstokken en zet ze op de kluisjes. Niets is meer veilig. Jij en je vrieden terroriseren de hele woonplaats, en als iemand iets durft te zeggen... Jij bent een echte schurk en neemt het dagelijks op tegen superhelden. Jij bent perfect, vind je zelf. Kanp, stoer, sterk, snel,... Maar vergeet het belangrijkste niet. Je bent niet trouw en geen goede vriend. Help eens wat meer wanneer iemand je dat vraagt, doe wat voor medemensen (en dan bedoel ik iets anders dan ze afbeulen!!!)

Superknap (10 x uitgekomen)

Jij hebt een prachtig uiterlijk. Je bent best veel met je uiterlijk bezig, dat dat ook wel mag. Altijd zie jij er perfect uit. Iedere jongen/meisje wil met je uit. Everyone likes you! Je bent superpopulair en vele meisjes of jongens zijn jaloers op jou. Misschein loop je af en toe wel iets te hard van stapel. Zelfs de vijanden weet je in te pakken met je charmes. Maar soms overdrijf je nogal...

Baasje! (30 x uitgekomen)

Je bent de baas. Iedereen luisterd naar jou. Je kunt goed plannen en plannen maken. Jij bent de leider van een heldenteam. Jij zegt wat de anderen moeten doen, en dat gebeurd ook. Jij maakt bijna nooit foute beslissingen. So are you. Als jij met een plan komt, gaat iedereen akkoord. Jij maakt de regels en niemand protesteert. Jij bent de leider, maar dwingt niemand, en niemand protesteert!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • 1xmichellax1

    snel

    1 decennium geleden
  • Wynter

    snelle jelle =D

    1 decennium geleden
  • neko4life

    snel

    1 decennium geleden
  • Kajaxxx

    baas? Nou, ik ben lief en knap..

    1 decennium geleden
  • Thunderfvck

    Stoer xD Eigenlijk niet zo super... Maarja, wel leuk quiz
    Nikki

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?