Luv Avc TH 16

'Hoe weet jij dat?' vraagt je moeder. 'Gehoord. Daarjuist.' Je moeder zucht. 'Ja.. Hy is er zo van overtuigd dat het beter voor ons is als hy gaat werken.' zegt ze. Je moeder was namelyk werkloos en deed hier en daar iets maar niet zoveel door haar verslaving. 'Aha.' zeg je. Hy zou beter niet weggaan, Denk je, elke keer als hy weg is bezuipt ze zich weer. 'Mam? Ik ga straks naarhet park he.' zeg je. 'Oke.' zegt ze nog en dan gaat ze uit de keuken. Je neemt nog een beetje cornflakes en stapt naar de telefoon. Je besluit Kim eens te bellen. Je pakt de telefoon en drukt het nummer vn her huis in en neemt dan nog een hap cornflakes.

Mogelijke uitkomsten

WHOEH .! (50 x uitgekomen)

Hy begon je te kietelen. Daar kan je echt niet tegen. Je gierde het uit van het lachen. 'Toohoom! Stoop!' roep je lachend. Tom begint nog meer te grynzen en begint je nog harder te kietelen waardoor jij nog harder begint te lachen. De mensen die voorby stappen kyken jullie allebei raar aan want je probeert je los te wringen maar Tom is gewoon veel te sterk. 'Asjeblieft Toom!' gier je lachend uit. Je kan er echt niet tegen he. Je adem is zelfs byna op zo hard moet je lachen. Na nog een tydje afzien laat Tom je toch los. 'Eindelyk!' heig je buiten adem. 'Ghehe.' grynst Tom. 'Dat was niet leuk!' zeg je. 'Welles!' zegt hy. Je geeft m een por in zn zy. 'Pas op ik begin je weer te kietelen he!' zegt hy. Jullie besluiten om het park door te stappen, tussen de bomen door en over al de brugjes. Jullie zyn over een brugje aan het stappen als er een klein meisjes aan de reling staat de eendjes bezig aan het voeren. 'Ik wil ook!' zegt Tom en hy stapt op het kleine meisje af. Je wilt m nog tegenhouden maar je doet het toch niet. Tom tikt op het meisje haar schouder. Ze draait zich om en kykt hem raar aan. 'Zou ik ook een stukje brood krygen om de eendjes te voeren?' vraagt Tom lief aan het meisje. Het meisje kykt hem met soepogen aan. 'Alsjeblieft?' vraagt TOm nog eens. Opeens begint het meisje heel hard te huilen. Tom kykt haar verbaasd aan. 'Niet huilen!' zget Tom snel en wryft over haar haar. Daardoor begint ze nog harder te huilen. Snel stopt hy ermee en draait zich om naar jou. 'Help me!' Het meisje loopt weg en begint mama te roepen. Er verschynt een vrouw met nog een ander klei n kidnje aan der arm en loopt naar het meisje toe. 'Lotte, rennen!' zegt Tom plots en trekt je mee aan je arm. Tom trekt je naar een paar paadjes verder. Na een tydje stopt hy met rennen. 'Waar was dat goed voor?' vraag je en je hijgt verder uit.

NOPE..! (0 x uitgekomen)

Tom eeft zooo en sexy blik op deesn foto vindik xD
Mare.. JIJ bent wel NIET goed bezig he!

EHM (0 x uitgekomen)

Geen inspiratie xD Maar s wel ook sgoone foto hea xp

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Escapist

    Snel zet je je XXL zonnebril op want je kunt niet tegen het zonlicht, je bent een vampier...

    Tuurlijk ^^
    xD

    En zijn blik is idd ZO sexy op die foto ^^
    Maar in het clipje van DDM is er ook een moment waar Tom in de camera kijkt en die blik is NOG sexier kan je voorstellen? :O xP

    En o ja, je quiz is natuurlijk weer SPR x)
    ~xx~

    1 decennium geleden
  • muurtjuh

    ga door hij is sppr goed

    1 decennium geleden
  • muurtjuh

    ga door hij is sppr goed

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?