Welk beroep past bij jou?

Iedereen heeft er wel eens over na gedacht wat je zou willen worden. Maar kom je er nou niet uit en heb je echt geen idee!!!!(6) Doe dan deze quiz en zie welk beroep het best bij jou past!!!(Y)(dance)

Mogelijke uitkomsten

Actrice (0 x uitgekomen)

Jij leeft je altijd uit en je bent heel meelevend! En je kan ook goed liegen want jou beroep kan actrice zijn!

Gids (17 x uitgekomen)

Je houd er van om nieuwe dingen te ontdekken en mensen te vertellen over je verhalen. En hoe leuk is het als je daar betaald voor krijgt! Dat is Gids. Kies je favoriete stad en leid touristen rond!!!

docent (25 x uitgekomen)

Je bent heel slim en weet veel. Je komt goed uit je woorden (beter dan jou docenten) en bent meelevend! Als je later docent wordt, zog dan dat mensen blij zijn dat je les van je krijgen en zorg er niet voor dat hun hersenen letterlijk gekraakt raken. Doe af en toe een spelletje tussendoor!

Filosoof (12 x uitgekomen)

Je denkt over alles na! Je loopt in het bos en denkt: Hoe komen die bomen daar? Hoe is dat ene zaadje ontstaan? Je begrijpt veel dingen snel en pakt het vlug op! Kies voor filosoof en doe dit de hele dag door!!

Dokter (14 x uitgekomen)

Je kan goed tegen bloed en hebt veel kennis. Je helpt graag mensen, daar zou jij wel een broodje voor willen laten staan!

Youtuber (26 x uitgekomen)

Je bent er zelfstandig en haat het woord MOET. Je bent als youtuber je eigen baas en bedenkt alles helemaal zelf! Gaat er veel fout in je leven? Kies voor vlogger! Game je veel, wordt een gamer! Jij kiest als youtuber helemaal zelf!!

werkloos (25 x uitgekomen)

Bankhangen, Chips/pizza eten, cola drinken, voetbal kijken en wordt je moeder gek van al die vetvlekken op je sjirt! Je hebt niet zo veel hobby's behalve gamen. Doe hier iets aan want voor dat je het weet lig je als een zoutzak zonder vrienden op de bank bij je moeder pizza te eten!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Megaeraaa

    Gids of filosoof
    Ik wil GEEN filosoof zijn!!! :(

    3 jaar geleden
  • Finn3

    Werkloos :8

    7 jaar geleden
  • Jeff_the_killer

    YouTuber jeeeeeeeeeeej

    7 jaar geleden
  • BethGoes

    Docent en...

    tellie? Ooit gehoord van: TELEFOON????

    7 jaar geleden
  • Saureus

    Youtuber? nee, ik wil eerder dierenarts, actrice of rechercheur worden

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?