ben je een controlfreak

quiz het hierr..

Mogelijke uitkomsten

chill girl-boy (40 x uitgekomen)

Jouw vrienden weten allang dat ze jou niets moeten laten regelen, omdat je zo´n vergeetachtige chaoot bent dat er dan nisk van terechtkomt. Je maakt je nergens druk over. Al helemaal niet over andere mensen en hoe zij in jouw ogen hun ding zouden moeten doen. Daar ben jij veels te relaxt voor.
Wake-up call: het is ook wel eens handig om niet zomaar alles per defintie oké te vinden, maar ga voor de dingen die je wilt! een beetje meer controle zou goed voor je zijn

Lekker normaal (11 x uitgekomen)

Naar buiten gaan met de survilkit? De beste vriend van je lover uit zijn leven verbannen? waarom zou je? Jij laat iedereen in zijn of haar waarde. Je weet dat er alltijd wel dingen mis of anders kunnen gaan dan je had gewild, maar daar kun jij best tegen. Je bent zelfverzekerd genoeg om te weten dat je je goed kunt aanpassen aan nieuwe situaties. En als je een keer blundert, so what?

Totally in control (11 x uitgekomen)

Diep vanbinnen geloof jij dat als je alles maar onder controle hebt, jou geen onverwachte dingen kunnen gebeuren. Veranderingen en spontane momenten maken je onzeker en daarom probeer je die te voorkomen. Helaas komt nu het slechte nieuws: Je kunt niet alltijd in control zijn. Go with the flow girl en laat de dingen gewoon gebeuren. En misschien merk je dan wel, dat het ook eens leuk is om door dingen verast te worden! :D

Controllfreak (2 x uitgekomen)

Jij bent pas in je element als je alles, maar dan ook echt alles, in de hand hebt. Van het juiste merk pindakaas (voorbeeld) op het boodschappenlijstje van je moeder, tot jouw van uur tot uur volgplande weekend en al je vrienden die weten dat ze het niet hoeven te wagen om daar iets aan te veranderen. Sommigen vinden, je bloedirritant, anderen zijn weer jaloers op jouw talent om controle over alles en nog wat te hebben, maar bijna niemand weet dat jouw controle voorkomt uit onzekerheid. Je kunt niet alles in je leven beheersen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?