Heb jij eetproblemen?

Er bestaan verschillende eetproblemen, b.v dat je te weinig of te veel eet, of dat je veel eet en je er daarna spijt van hebt en het uitspuugd. Voordat je deze quiz doet wil wel ff zeggen dat als je b.v boulimia hebtvolgens de quiz dat dat niet persé klopt. Neem de uitslag dus niet al te serieus....

Mogelijke uitkomsten

Boulimia (0 x uitgekomen)

Boulimia is dat je eerst jezelf half uithongerd en dat je daarna een vreetbui hebt, je eet dan ontzettend veel en hebt er dan weer spijt van en spuugt het uit. Herken je dit probleem bij jezelf? Dan moet je eerst eens kijken of het echt klopt. Als dat zo is, dan moet je misschien eens contact opnemen met een deskundige.

Anorexia nervosa (0 x uitgekomen)

Anorexia u's dat je jezelf uithongerd omdat je denkt dat je te dik bent ofzo. Niet doen! Daar kan je dood aan gaan! Herken je dit probleem bij jezelf? Dan moet je eerst eens kijken of het echt klopt. Als dat zo is, dan moet je misschien eens contact opnemen met een deskundige.

Geen eetproblemen (57 x uitgekomen)

Gelukkig, jij hebt geen eetproblemen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • InnieVilijn

    Geen eetproblemen!!

    7 jaar geleden
  • Skurwiel

    Eet iedereen de hele tijd boterhammen?

    7 jaar geleden
  • Diago

    geen eetproblemen, kudo

    7 jaar geleden
  • BethGoes

    geen eetprobleem, klopt. Goede quiz!

    Ohw ja... ik eet geen 3 boterhammen er dag maar.... meer dan 7!!! Niet alle dagen... maar vaak heb ik gewoon honger. Maar onze boterhammen vullen ook niet echt.

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?