Welk DLF bestuurslid ben jij?

Halverwege dit Flitschende jaar heeft het bestuur een heuse fanclub, die altijd in de FK hangt (totaal niet vanwege het tosti-ijzer). Zoals elke zichzelf respecterende groupie is er nog maar één vraag die ons nu teistert: OMG, WELK BESTUURSLID BEN IK EIGENLIJK?!?!?!!!111??? XD
Nou, als je dat wilt weten, kun je dus deze quiz doen. Je kunt hem ook doen als je het helemaal niet wilt weten, want ja, nu heb je dit hele stuk al gelezen en anders is dat weer zo zonde.

Groetjes van de Alopcie!

Mogelijke uitkomsten

Alex (25 x uitgekomen)

Zei iemand chocola? Zei iemand cocktails? Zei iemand just dance? Nee, dat zei dus niemand. Je zit voorlopig nog wel even vast in de FK. Misschien dat dit helpt: http://bfy.tw/Ae6r, en anders nog even verder dromen tot het ledenweekend.

Eva (15 x uitgekomen)

DLF is dan misschien een zootje ongeregeld, maar het is wel jouw zootje ongeregeld. Dat en Aandacht plantikomeetboom zijn jouw verantwoordelijkheden dit jaar. Doe je berenvel dus maar vast om en spring in de bres!

Kasper (22 x uitgekomen)

Alex is toch ook een groente? Nee? Oh oké. Dat is natuurlijk ook een beetje verwarrend, want je eet ze allebei niet. Alex en schoenen zijn dan wel weer makkelijk uit elkaar te houden, want er is er maar één die je regelmatig draagt.

Sarah (12 x uitgekomen)

*Blij-Sarah-geluidje* Je bent Sarah! Wat jij nodig hebt in het leven zijn chocola en Wampie. Het is dus maar goed dat je uitzicht hebt op het voedselkastje met chocola, want als je Wampie naar college hebt geschopt, heb je toch iets nodig om naar te kijken.

Jelco (13 x uitgekomen)

.Money money money, must be Monday. Or any other day of the week. Geld gaat om de belangrijke zaken in het leven (zoals het kopen van broodjes avocado-kip), en dat weet jij. En als er een keer wat mis gaat, dan los je dat kasverschil gewoon weer op met een potje poker in het casino.

Mathijs (8 x uitgekomen)

Nadat je ZOOOOO'N quiz van echt wel VIERENNEGENTIG vragen hebt gedaan, heb je EINDELIJK antwoord. Het BESTE antwoord, het is echt GEWELDIG. Iedereen had drank mee. En iedereen ging regelen. En de makers probeerden jou te regelen.

De bromance Kaslex (11 x uitgekomen)

(H)(flower)(K)

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?