Welk Hoogtij-lid ben jij?

Het 95e bestuur (en 19e lustrumbestuur) van DLF bestaat uit een stel typetjes. Iedereen kan zich wel vinden bij een van deze bestuursleden. Op wie lijk jij het meest?

Mogelijke uitkomsten

Jannetje (12 x uitgekomen)

Jannetje is de praeses: ze houdt ervan om te weten of alles goed gaat. Verder houdt ze er van om gezellige dingen te doen, en staat altijd klaar voor een knuffel.

Tjitske (13 x uitgekomen)

Tjitske is de ab-actis, en zorgt voor het overzicht in het bestuur. Als echte bestuursmama houdt ze beide benen op de grond en zorgt ze dat alles goed uitgedacht is en er niks geks gebeurt.

Thomas (38 x uitgekomen)

Thomas is de man van het geld, de Quaestor. Hij heeft een flinke stapel formulieren en houdt daarmee achter de schermen een hoop draaiend. Verder hou je wel van een gezellige avond met vrienden.

Brenda (5 x uitgekomen)

Brenda is de assessor extern. Ze haalt het geld binnen door te zeggen hoe het is, maar ook veel mee te denken. Voor je het weet heeft ze al af waar anderen nog mee moeten beginnen.

Lisanne (9 x uitgekomen)

Lisanne is de assessor onderwijs. Zij probeert alle docenten tevreden te stellen, maar zorgt ook dat studenten krijgen wat nodig is. Ze kent elk hoekje van de social media als d'r broekzak, maar is ook niet van een feestje of speaker weg te slaan.

Pim (16 x uitgekomen)

Pim is de assessor intern en ICT. Hij heeft genoeg commissies gedaan om wel raad te weten met een luie commissie, en is ondertussen ook druk bezig met DIE VERDRAAIDE FK-PC's!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?