Welk ALOPcie-lid ben jij?

Hoi.

Ik moest hier minstens 20 karakters gebruiken.

http://alopcie.nl

Mogelijke uitkomsten

Alex (8 x uitgekomen)

Smile to the camera, want jij bent een echte Alex. Als je niet druk bezig bent met je studie, tv-serie, dropverslaving, dance-moves, verenigingen of disputen besturen, dan kan er wel iets mis zijn, maar gelukkig is de kans daarop klein.

Kasper (7 x uitgekomen)

Wat de boer voar'n kleins niet æert, is de boeskool nie wært. Jij weet hoe de wereld in elkaar zit als geen westerling dat doet. Met je echte carnaval-skills is geen bar veilig voor jou. Je enige zwakte is Heineken.

Marit (8 x uitgekomen)

Als echte ukulele en banjospelende avonturier heb jij de hele wereld al gezien, maar natuurlijk vooral Zuid Holland. Als mensen een vooruitziend recept voor vegetarische uiensoep willen, kunnen ze bij jou altijd terecht. Maar natuurlijk moet je de soep dan wel adten. Durf je toch niet. Laf!

Oh je doet het toch... 'vo! Dikke 10 voor jou (maar dan wel een blauwe 10 hè)

Pieter (15 x uitgekomen)

Als expert op het gebied van Octo's die Drum-and-Base klarinet kunnen spelen, zie jij het leven altijd door een bril. Jij weet hoe het voelt om internet-famous te zijn, maar je trekt je er niks van aan. Al die viewers weten niet eens hoe een echt Brabants carnavafeest werkt.

Pim (8 x uitgekomen)

Jij bent een echte Pim! Een helft van de Flesch ziet jou als informatica god, de andere helft heeft graag dat je geen hardcore afspeelt in de Foobar. Je komt je RuneScape vaardigheden bijzonder vaak tegen in je leven, vooral tijdens sollicitatiegesprekken. Zwarte gaten houden jou niet (lang) tegen!

Stefanie (9 x uitgekomen)

Wow. Such Stefanie. Many student. Very 'vo.
Jij weet precies wat je wilt. Namelijk.. oh wacht, ineens studeer je in Delft. Ben je gestopt met je studie dan?
Dispuutsgetrouw kun jij elk getal met rode negens en gele zevens uitdrukken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?