Welke harry potter personage ben jij? (Veel antwoorden)

Nou, wie ben jij? Op wie lijk jij het meest? Test het in deze quiz. Er zijn heel veel antwoorden!!!!!

Mogelijke uitkomsten

Ron Wemel!!!!! (11 x uitgekomen)

Gefeliciteerd! Jij bent Ronald Virus Wemel. Je bent onhandig, lang, slungelig maar wel heel aardig.

jij trouwt met Hermelien Griffel en je krijgt 2 kinderen: Roos Griffel-Wemel en Hugo Griffel-Wemel.

Hermelien Griffel (38 x uitgekomen)

Jij bent Hermelien. Je bent de slimste ban de klas, maar je bent niet echt goed in zwerkbal. Je was verdrietig toen je voor een vak geen Uitmuntend haalde, maar een Boven verwachting.

je trouwt met Ron Wemel. Eerst vond je hem een beetje raar, maar later stonden jullie opeens te zoenen in de Geheime Kamer. Blergh!!!!

Harry Potter (3 x uitgekomen)

Jij bent Harry James Potter himself. Gefeliciteerd. Je bent een ware Griffoendor en je vocht altijd tegen Voldemort. Je bent dapper maar ook vriendelijk.

je trouwt met Ginny Wemel en je krijgt 3 kinderen: James Sirius Potter, Albus Severus Potter en Lily Loena Potter. Je bent erg gelukkig met Ginny en nadat je Voldemort hebt verslagen heb je nooit meer pijn aan je litteken.

Fred Wemel of George Wemel (0 x uitgekomen)

Jij bent Fred of George. Je bent grappig en houdt van dingen verstoren. Je hebt je school niet afgemaakt want je bent een fopshop begonnen! als je eenmaal kan verdwijnselen maak je daar volop gebruik van!

helaas verlies je als George bijna je oor, en als Fred kom je helaas om door een explosie, met je lach van de grap die je hoorde nog op je gezicht.

Marcel Lubbermans (0 x uitgekomen)

Jij bent Marcel Lubbermans! Je woont bij je oma omdat Bellatrix van Detta je ouders zo lang heeft gemarteld dat ze in St Holisto liggen. Je bent 1 dag ouder dan Harry en het had zomaar kunnen zijn dat jij de uitverkorene was! Je bent erg vergeetachtig en daarom heb je van je oma, waar je nu woont, een geheugensteen gekregen die rood wordt als je iets vergeet.

je krijgt bij de Slag om Zweinstein het zwaard van Griffoendor in handen, waardoor je het laatste gruzelement (Nagini) kan vermoorden. Dat deed je, hierdoor kon Voldemort verslagen worden.

Carlo Kan (0 x uitgekomen)

Carlo Kannewasser. (5 x uitgekomen)

Jij bent de stoere Carlo Kannewasser. Jij doet mee aan het toverschooltoernooi. Je zit dan wel in Huffelpuf, maar een dapperder iemand is er bijna niet! Je bent verliefd op Cho Chang, en je gaat met haar naar het bal.

helaas wordt je vermoord door Peter Pippeling, op de begraafplaats waar Voldemort is teruggekeerd.

Loena Leeflang (11 x uitgekomen)

Jij bent de aardige, maar wel een beetje gekke Loena Leeflang. Je bent de dochter van Xenofilus Leeflang. Je deelt in de trein naar Zweinstein altijd de Kibbelaar uit want je vader is de hoofdredacteur daarvan. Je bent ontzetten aardig en je kan terzielers zien. Helaas, want dat komt omdat je je moeder hebt zien overlijden.

Draco Malfidus. (2 x uitgekomen)

My father will hear about this! Jep, een bekende uitspraak van Draco. Ofterwijl van jou. Je bent best wel schattig en je bent een dooddoener. Je ouders zijn dat tenminste. Maar eigenlijk wil jij niet.

je hebt er dan ook moeite mee om perkamentus te vermoorden.
je hebt spierwit haar en je zit in Zwadderich. Je hebt een oogje op Patty Park.

Severus Sneep (2 x uitgekomen)

Jij bent de dappere Severus Sneep.

je was een dooddoener, maar je kwam terug aan de goede kant. Tegen Voldemort zei je dat je nog een dooddoener was, maar dat was je niet. Je was vroeger beste vrienden met Lily, maar toen jij in Zwadderich kwam en zij in Griffoendor werd dat al een beetje minder. Je had een hekel aan James Potter en Sirius Zwarts.

Je hebt lang, zwart haar en zwarte ogen.

Rubeus Hagrid (2 x uitgekomen)

Er is niet zoveel over jou te vertellen. Je bent half reus en in het 3e jaar van Harry wordt jij professor verzorging van fabeldieren. Je bent de jachtopziener vanZweinstein en je werdt verdacht van het openen van de geheime kamer.

Dorothea Omber (2 x uitgekomen)

Sorry dat ik het zeg, maar je bent een bitch. Meer valt er niet te vertellen.

Argus Vilder (2 x uitgekomen)

Jij bent Argus Vilder, de concierge van Zweinstein. Je grote liefde is je kat, mevrouw Norks. Je hebt een oogje op Dorothea Omber, maar ze ziet jou niet zo staan. Helaas voor jou.

Sirius Zwarts (1 x uitgekomen)

Jij bent de dappere Sirius Zwarts. Jij wordt beschuldigt van het verraden van James en Lily, maar dat blijkt uiteindelijk Peter Pippeling te zijn geweest. Je wordt ook beschuldigt van een moord op 11 dreuzels en 2 tovenaars. Daarom zit je in Azkaban, maar jij ontsnapt als eerste uit de geschiedenis! Daarna woon je in het Krijsende Krot, later ga je naar het oude huis van je moeder. Dat wordt het hoofdkwartier van de Orde van de Feniks. Je wordt vermoord door Bellatrix van Detta

Viktor Krum. (0 x uitgekomen)

Jij bent Viktor Krum. Jij bent de beste zoeker van de hele wereld. Helaas verlies je bij de 422e editie van het WK zwerkbal, maar dat deert niet. Je doet mee aan het toverschool toernooi, maar je wordt behekst. Je wordt uiteindelijk 3e.

Voldemort (0 x uitgekomen)

Ooohw...... niet goed. Voldemort is teruggekeerd. HEEEEEELP

Bellatrix van Detta (3 x uitgekomen)

Jiij bent Bellatrix van Detta. Jij ontsnapt uit Azkaban en je gaat voldemort helpen met de wereld overnemen. Je bent volgens mij okk een beetje verliefd op Voldemort. Je haar ziet er gewoon slecht uit.

je wordt vermoord door Molly Wemel nadat ze je een bitch heeft genoemd.

Dobby (1 x uitgekomen)

Jij bent gewoon de superschattige, lieve, stoere Dobby! Meer vakt er gewoon niet over te zeggen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Doria1415

    Hermelien (ik ben een ravenklauwer)

    6 jaar geleden
  • Stellalucia

    ik ben hermelien....
    ik ben FREAKING&^**&^$%^$ SLYTHERIN

    7 jaar geleden
  • KawaiiEmo

    Ik krijg Hermelien en ik ben een Huffelpuf, Bruh

    7 jaar geleden
  • Alphadicht

    Hoe kan ik carlo kannewaser krijgen als ik in ravenklauw

    7 jaar geleden
  • warriorcat4ever

    Hermelien (dance)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?