Welke superheld ben jij

iedereen heeft wel een keer gehoord van een superheld of kijkt geregeld films van ze of leest comics, maar welke superheld weerspiegeld het beste .... jou?! hiet kan je daar achterkomen!

Mogelijke uitkomsten

Captain America (2 x uitgekomen)

Wow!! jij bent de mega sterke en (het spijt me maar toch wel een beetje) onnozele superheld die af en toe ook zijn lieve kant laat zien, je bent zeker van je zaak en erg zelfverzekerd! Ookal bereik je soms niet het doel wat je had willen behalen je doet tenminste je best en verzint wel een andere manier!

De hulk (0 x uitgekomen)

En jouw uitkomst is ...... DE KRACHTIGE HULK WAAAAAAAHHHHHHHHHHGGGGHHHHHH
je voelt je soms een beetje onbegrepen maar hebt ook een hart van goud en die combinatie kan leiden tot een explosie!!! Over het algemeen ben jij een hard werkende en slimme persoon maar af en toe kan je een beetje op je tenen getrapt zijn, of kom je alleen maar zo over?

Batman (1 x uitgekomen)

NANANANANANA BATMAAAANNNNN!!!!! Jij bent super slim en ambitieus en vooral rijk!! en het maakt niet uit of je rijk in kapitaal bent of rijk aan "de geest" maar jij weet altijd een uitweg en komt er altijd weer boven op ookal heb je last van een rotdag!

Black widow (7 x uitgekomen)

jij bent Black widow!! nee rustig maar niet de spin maar de super zelfverzekerde en sterke vrouw die altijd weet waar ze mee bezig is en (bijna) altijd gelijk heeft of krijgt. je bent dan ook erg snel en getallenteerd, laat niemand je vertellen wat je moet doen en volgt altijd je eigen weg.

iron man (6 x uitgekomen)

En de winnaar is.... IRON MAN!!! dat is wat je wilt horen, je bent slim, lekker gek en soms een beetje onnozel. Je flapt soms sneller woorden eruit dan je eigenlijk wilde en hebt daar soms een beetje spijt van. Maar over het algemeen ben je erg getallenteerd en slim, ik zou zeggen ga zo door!

Scarlett witch (14 x uitgekomen)

Je bent erg slim en erg aardig maar af en toe een beetje onzelfverzekerd maar dat is nergens voor nodig omdat al je vrienden en familie je steunen door dik en dun ookal lijkt het soms alsof je niemand hebt om mee te praten, kom je rer altijd wel weer bovenop!

Wonder woman (10 x uitgekomen)

Je bent een krachtig persoon en je bent altijd voorbereid op wat er komen gaat! je maakt je klaar voor de strijd en je slaagt bijna altijd met succes en als het een keertje niet gaat zoals je hoopte dat het zou gaan dan is dat helemaal niet erg!!! Verder ben je zelfverzekerd en slim en wordt je bewonderd door minstens je vrienden!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • SilkevdIJssel

    Wonder woman!! Ik moet zeggen het klopt echt!! En ook een leuke quizzz! Kudo met de hoofdletter K!

    6 jaar geleden
  • SofieXspikkel

    OMG!!! I'm BLACK WIDOW!!!!!😍😍😍😍😍

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?