Wat voor huis houd jij?

Houd jij meer van een net sjiek huis, of wel van een net huis maar wel met een rommeltje hier&daar? OF; een rommelhuis waar je geen voet in zetten kan!

Mogelijke uitkomsten

Rommelig (2 x uitgekomen)

Jeetje zeg! Jij mag denk ik wel een schoonmaakster gaan inhuren, tenzij je zelf aan de gang gaat! Jou huis/kamer is wel heel erg rommelig, ik zou er liever niet wilen komen! Ik geef je 1 tip; Maak je kamer minstens 1x per week helemaal schoon! Stofzuigen/alles schoonpoetsen, de rest je kamer opruimen hoeft misschien maar 2x in de week! Succes!

Normaal (25 x uitgekomen)

Jou kamer is vrij netjes, maar ook wel weer een beetje rommelig! Dat maakt opzich niks uit, maar blijf bij deze optie, &zorg ervoor dat het niet TE rommelig word! Blijf zo doorgaan heel goed! Het is is iedergeval beter dan dat je een Rommelige kamer hebt!

Erg netjes (5 x uitgekomen)

Jou kamer is wel heel erg netjes! Goed hoor! Maar te netjes, zou ik niet zo heel leuk vinden als hier en daar wel is een potje om ligt raap jij het meteen op en zet het op de plek totdat het van top tot teen goed staat! Jij bent zo'n typ die alles recht en keurig moet hebben! Hee meisie/jongen er was af en toe wel is een vuiltje tevoorschijn komen!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?