wat voor skater ben jij?

binnenkort wordt Skate City gestart, een nieuwe verhaalreeks over een groep skaters die samen proberen te overleven in een grote stad. maar wat voor een skater ben jij? (je moet niet kunnen skaten om deze quizlet te doen)

Mogelijke uitkomsten

Group skater (40 x uitgekomen)

je voelt je goed als je kan skaten met vrienden. als jullie iets doen, dan doen jullie het samen. je zal het altijd opnemen voor je vrienden. als het nodig is, zal je zelfs voor ze vechten. je lijkt het meeste op James.

Skate City Profiel : James
James is degene die de groep leidt. hij gaat altijd voor, en zal nooit problemen uit de weg gaan. voor zijn vrienden doet hij alles. James is verliefd op Amy, maar zij is de enige die dat niet weet.

Style skater (3 x uitgekomen)

het skaten is voor jou belangrijk, maar de bijkomende aandacht nog veel meer. je kleedt je stijlvol en modieus, en daardoor ben je heel populair. daardoor wordt je talent naar achter geschoven. je lijkt op Eric

Skate City Profiel : Eric
Eric is een goede skater in de grootste bende van de stad. hij is het rivaal van James. Eric's talent wordt echter overschaduwd door zij arrogante en valse karakter.

Skill skater (3 x uitgekomen)

je bent een uitstekende skater, maar je agressieve reacties zorgen ervoor dat je vrienden je niet volledig vertrouwen. je gaat gevaar niet uit de weg, maar je zal vooral jezelf redden al dat nodig is. je lijkt op Dave

Skate City Profiel : Dave
Dave is de leider van de grootste bende van de stad. hij is berucht, omdat hij op fuiven weleens problemen maakt. Dave is samen met Christina, en niemand durft die twee in de weg te staan.

Fun skater (0 x uitgekomen)

je gaat skaten voor het plezier. je vrienden komen naar jouw om wie je bent, niet voor je stijl of talent. je steunt je vrienden, en je staat hen bij met goed advies. dat compenseert je gebrek aan uitzonderlijke vaardigheden. je lijkt op Amy.

Skate City Profiel : Amy
Amy is het oudste meisje in de groep. ze is dolverliefd op James, maar dat weet hij niet. Amy is lief en vriendelijk, maar haar nieuwsgierig karakter brengt haar soms in de problemen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • avrilavinge1

    group sater uhhu ;)

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    group skater:P

    1 decennium geleden
  • rudyd

    skill skater vet dude(cool)

    1 decennium geleden
  • DaruboCho

    group skaeter ok :O

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?