cupid`s wrong

Dit verhaal gaat over een meisje uit mijn klas. Ze heeft me het verhaal opgeschreven, en ik heb hem overgenomen en hier op gezet. Jullie moeten zelf maar vertellen of jullie het leuk vinden

Mogelijke uitkomsten

het verhaal (15 x uitgekomen)

Mijn naam is Lauren, en ik ben 18 jaar. Ik heb een groot probleem met de jongen die ik leuk vindt. Zijn naam is Yordi en hij is 1,5 jaar jonger als mij. Hij is dus net 17. Hij is de beste vriend van mijn broertje Kailey. Eerst zal ik wat vertellen over mijn thuissituatie, anders wordt dat later zo lastig.

Ik heb een zus Jacky, ze is 21. En ik heb een broer en een broertje. Mijn broer heet Youri en hij is 20. Mijn broertje heet dus Kailey, hij is ook 17. We wonen met zijn vieren bij mijn moeder (gescheiden ouders) en mijn stiefvader Johan. Ze zijn elk weekend weg met de camper, dan moeten we ons zelf maar redden.

We hebben behoorlijk veel regels, zowel doordeweeks als in het weekend. We breken vaak de regels, maar mijn ouders komen er niet zo vaak achter. Alles wat er gebeurd blijft tussen ons oké?????????????





Mijn verhaal begint een paar jaar geleden. Het was op een zaterdag dus mijn ouders waren weg. Ik was 15 en had een bijbaantje, namelijk een krantenwijk. Voor 2 dagen in de week. Op dinsdag de krant en op zaterdag de folders. Ik deed 1 deel, en mijn broertje het andere. Daar is ook waar ik hem voor het eerst zag.

Ik bracht zoals de 3 weken ervoor de krant rond in zijn straat. Hij zat in zijn voortuin, dus ik zag hem meteen. Hij pakte de krant aan en ik bekeek hem. Hij was groter als mij. Licht getint, zeker geen Nederlander. Mooi zwart krulletjes haar, wat niet erg lang was. Klede zich als een skater. Ondertussen bekeek hij mij. Ik was klein, bruin en lang haar, beetje mollig vond ik zelf, terwijl anderen mij juist heel mooi vonden.

Hij leek ouder als mij. En met hem praten durfde ik niet. Hij werd naar binnen geroepen door zijn moeder. Toen hoorde ik zijn naam.

Mijn engel die ik een paar minuten daarvoor pas voor het eerst had gezien heette Yordi.
De dinsdag daarna kon ik niet wachten om mijn kranten rond te brengen. Ik was daarom ook heel snel op weg. Maar toen ik bij zijn blok kwam zag ik hem niet. Ik liep naar zijn huis, en deed de krant in de bus. Ik keek stiekem even naar binnen en zag daar een vrouw zitten. Ik liep de rest van mijn krantenwijk zoekend of ik hem misschien in de buurt tegen zou komen.

De rest van de week dacht ik alleen maar aan hem. Yordi klinkt dat niet als een engel. Ik fietste telkens express langs zijn huis naar school, vrienden of andere dingen die ik moest doen. Zijn buurjongens keken me gek aan als ik voor de zoveelste keer er langs fietste, maar ik trok me niks van hen aan. Nu ik er zo over nadenk, ik leek wel een stalker. Ik deed alles, alleen maar om hem tegen te komen. Maar nee hoor, van mijn engel was geen spoor te vinden.
De dagen tot zaterdag gingen langzaam voorbij. Een vrijdag was ik dolblij dat ik de folders kon ophalen, dat betekende namelijk dat het nog maar 1 dagje was. Dan kon ik onopvallend langs zijn huis lopen. Die avond sliep ik heel snel, en werd ik `s morgens vroeg wakker. Eerst moesten we zoals gewoonlijk alle regels aan horen, maar echt luisteren deed ik niet. Mijn ouders gingen eindelijk weg. Rust.


stoppen (0 x uitgekomen)

oke

tog maar niet (0 x uitgekomen)

kip

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • tomfreakske

    wouw wel een cool verhaal !;) big kissX(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?