Vlieg jij te snel uit?

Ben je altijd relaxed en hou je het hoofd koel in elke situatie? of ben je een heethoofd en begin je te flippen bij iedere kleinigheid? Doe de test!

Mogelijke uitkomsten

licht ontvlambaar (8 x uitgekomen)

is uitvliegen één van je hobby's? waarom maak je je anders zo snel kwaad? je explodeert bij de minste kleinigheid, het lijkt wel alsof je erin gespecialiseerd bent! het probleem is dat anderen niet goed weten hoe ze ermee moeten omgaan. om geen vrienden te verliezen is het dus belangrijk dat je jezelf leert beheersen. misschien is het beter dat de volgende 3 tips onder hand neemt!

1. laat de hond uit zonder hem af te maken. een wandeling zal je deugd doen en door de frisse lucht kan je alles beter relativeren.

2. tel tot 10 voor je uitvliegt en haal diep adem. op die manier kan je kalmeren en nadenken hoe je het probleem kan oplossen zonder mensen af te blaffen.

3. eet een stukje chocolade. chocolade maakt namelijk een stof aan waardoor je je goed voelt!

SUCCES!!

niet snel op je tenen getrapt! (8 x uitgekomen)

Als je een probleem hebt met iemand probeer je er altijd rustig over te praten omdat je liever geen ruzie maakt. als je je problemen echter niet rustig kunt oplossen, kan je ook flink ontploffen. soms ga je luid tekeer en daar mag je niet mee overdrijven!

cool is your middle name! (13 x uitgekomen)

jouw levensmotto kunnen we vergelijken met Mika's 'relax.. take it easy'. je blijft altijd rustig, wat er ook gebeurt. ook wanneer iemand op je zenuwen werkt of de dag heel hard tegenzit. het is belangrijk dat je je niet laat doen. je bent goed bezig, maar probeer ook voor jezelf op te komen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Kauwgomjunky

    cool is your middle name!

    Grappige quiz (K)

    1 decennium geleden
  • SoBadForYou

    licht ontvlambaar!!
    hahaha das goe maar wel waar ^^
    xx

    1 decennium geleden
  • tomfreakske

    coooooooooooool i'm cooool(cool)and you to (flower)

    1 decennium geleden
  • IchaPOES

    niet snel op m'n tenen getrapt! xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?