GTST: Welke rol is jou op het lijf geschreven?

Stel de rollen van Noud, Vicky, Fos en Nina worden gerecast. Welke rol zou jij dan willen spelen? Kom erachter in deze quiz.

Mogelijke uitkomsten

Nina Sanders (280 x uitgekomen)

De rol van Nina Sanders is jouw op het lijf geschreven. Je bent druk, intelligent en vooral heel veel met mode bezig. Een relatie met Milan Alberts zie je wel zitten en Florien en Fos passen perfect in jouw vriendenkring. Je vader noemt je zijn prinsesje en je krijgt alles wat je je hartje kan begeren.

Noud Alberts (153 x uitgekomen)

Noud Alberts ben jij in hart en nieren. Je toont je gevoelens niet zo snel, maar als je echt van iemand houd ben je een open boek. Je bent gek op vogels én op Vicky Pouw. Je karakter is stoer en brutaal, maar je bent een echte charmeur.

Fos Fischer (129 x uitgekomen)

Jij bent precies Fos. Fos is intelligent en een echte gamefreak. Zijn beste vrienden staan dan ook vaak gereed voor een potje racen op de playstation. Fos is gek op Vcky, maar lijkt vaak een beetje de 'underdog' te zijn als het op de liefde aankomt.

Vicky Pouw (238 x uitgekomen)

Vicky is jouw grote voorbeeld. Je bent stoer, sociaal en zelfverzekerd tot het erop aankomt. Je bent gek op Noud Alberts, maar voelt toch ook veel voor je vriend Fos Fischer. Je kan goed zingen alleen je podiumangst kan jou soms in de problemen brengen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (40)

  • sssst

    Vicky

    5 jaar geleden
  • gtstlover

    nina sander is super leuk

    1 decennium geleden
  • TheFunnyOne

    ik ben verliefd op fos, hij isegt creepy!!!
    :O:O:O:O

    1 decennium geleden
  • Zomerr

    k ben een jongene:O

    1 decennium geleden
  • 123naomi

    vicky..:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?