Word je gepest?Ben je de pester?Of de meeloper?

Hier kan je kijken of je gepest word. Of je zelf pest, of dat je toch een meeloper blijkt te zijn

Mogelijke uitkomsten

Je bent een pester (129 x uitgekomen)

Jij pest!
Je doet iemand heel erg pijn van binnen en misschien zelfs wel van buiten. Zou jij het leuk vinden als jij gepest werd en iedereen tegen jou was? Je hebt altijd een meeloper achter je aan die om je lacht, nou ''haha'' wat grappig ben je:S Niet dus! Als ik jou was zou ik er heel snel mee stoppen want je doet iemand zo veel pijn!! En bedenk nou geen smoesjes waarom je gaat pesten want JIJ pest dus JIJ bent de oorzaak en JIJ bent het gevolg van pijn en JIJ moet dus stoppen niet een ander! Straks is het telaat en heb je spijt!

Jij bent een laffe meeloper! (169 x uitgekomen)

Jij bent een laffe meeloper! Het is echt niet grappig hoor als iemand gepest wordt! Jou tekst is op het plaatje: Pesten is cool! 'Niet' is er bij geschreven door iemand die gepest wordt! Als jij nou niet met de pester mee zou lachen zou de pester waarschijnlijk niet vaak meer pesten!! Je bent net zo erg als de pester! Je moet niet denken dat je dan geen vrienden overhoudt want dan hoor je bij degene die niet pesten!

Je bent gewoon laf als je hier meedoor gaat. JIJ maakt ook iemand kapot ookal loop je gewoon mee!! Het is veel erger dan je denkt! Zonder meelopers waren pesters niet zo erg als ze zijn!

Jij wordt gepest (567 x uitgekomen)

Jij wordt gepest! Ik weet hoe erg het is. Je moet proberen om ze te negeren en als dat niet werkt een grote mond tegen hun opzetten. Dan schrikken ze wel af. Zo niet?Ga naar je mentrix/leraar(es) toe die wil je wel helpen. Misschien zal het eerst wel erger worden maar het zal stoppen!!

Jezelf pijn doen helpt niet! Eerst is het een opluchting maar daarna voel je, je rot omdat je zoiets gedaan hebt. En als je het zo erg voelt en als je zó erg gepest wordt dan het leven je niets gunt bedenk dan dat er wel mensen zijn die om je geven. Je familie bijvoorbeeld! En als je niks tegen je ouders wilt zeggen praat dan eens in vertrouwen met een neef of nicht. Als je al maar een beetje verteld lucht het al wat op. Je kan ook een gedicht/liedje of zoiets laten zien waardoor zij snappen wat er aan de hand is.

Heel veel succes! En maak de pesters en meelopers maar duidelijk dat je ook kwaad kan worden en niet alles op je kop laat zitten!

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)

  • Beautyful

    Misschien kun je nog een antwoord toevoegen:
    Opkomer
    Want sommige mensen zijn geen van deze drie en natuurlijk gaan dan heel veel op de aardigste opties stemmen, maar deze quiz had bij mij nu vrij weinig nut omdat geen van de antwoorden mij beschreven.

    4 jaar geleden
  • sylvieiscool

    ik ben geen van alle want ik ben wel cool

    7 jaar geleden
  • PersoonlijkX

    Mijn uitkomst: Je wordt gepest.
    Eigenlijk niet MEER
    Ik was gepest maar ik bemoei me nergens mij als iemand word gepest ofs
    Ik durf niks te zeggen voordat ik weer word gepest

    9 jaar geleden
  • Eliann

    Dit is waarschijnlijk het laatste wat ik schrijf: alle pesters mogen branden in de hel!! Ik ben het nou echt zat! Ik doe het gewoon ook al doet het mischien pijn dan ben ik voorgoed af van die populaire trutten en de rest! Eindelijk!!!!

    9 jaar geleden
  • xijsbeertjex

    Toen ik deze quiz deet ben ik wel erg geschrokken van het resultaat. Niet mijn resultaat, maar het geheel. Als deze quiz echt klopt (dat is wel moeilijk te zeggen) wordt meer dan de helft gepest!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?