Wat was je in je vorige leven?

Mogelijke uitkomsten

planeet (351 x uitgekomen)

Je was vroeger een planeet. Aardrijkskunde intereseert je veel. Geschiedenis misschien iets minder, maar dat ook, je wil namelijk graag weten wat er vroeger allemaal op de aarde gebeurde. Biologie vind je ook hartstikke leuk. Je wilt weten wat er allemaal gebeurd op de aarde, en intereseerd je er dan ook heel erg in. kortom: je was een planeet in je vorige leven.

paardenbloem (155 x uitgekomen)

Je was een zaadje van een paardenbloem. het liefst ben je alleen, en soms wil jij ook nog wel een kinderen gaan pesten. het leukste vak vind jij biologie, je intereseerd je in de natuur, kortom: in je vorige leven was je een paardenbloemzaadje.

sigaret (49 x uitgekomen)

vroeger was je een sigaret, je hebt al eens gerookt, en je leeft erg ongezond, je bent te dik en hebt twee kanten: het liefe aardige meisje/jongen en: de vervelend ongezonde kwal. Je lievelingsvak is geschiedenis, want wat er nu allemaal gebeurd, intereseerd je geen barst! kortom: je was vroeger een sigaret.

tamboerijn (268 x uitgekomen)

Je was vroeger een tamboerijn, je zingt en danst graag, en je lievelingsvak is muziek en dans, je zit/hebt gezeten op een dans/zing groep. Ga vooral door, je bent een talent, en omdat je erin gelooft lukt het ook. kortom: je was in je vorige leven een tamboerijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (21)

  • Tijgerbloed

    planeet? Ik HAAT aarderijkskunde!

    7 jaar geleden
  • Flowey_the_Flow

    een PLANEET!!!

    7 jaar geleden
  • Nouksel

    Bij mij klopt tamboerijn maar ik ben gek op geschiedenis en houd van Latijn maar ik zing en dans graag en heb aanleg voor heel veel instrumenten maar het meest voor viool het instrument dat ik nu speel

    8 jaar geleden
  • bram_v

    mn lievelingskleur is oranje, waarom was die er niet? en waarom zou ik een plaeet zijn?! Is die planeet dan ontploft ofzo?! :(

    8 jaar geleden
  • B3L13V3

    Echt wtf wat heeft je lievelingskleur hier mee te maken? + bij alle 3 de vragen stond niks wat ik aan zou klikken

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?