Hoe oud word jij?

Ben jij wel gezond genoeg? Ik zal het je vertellen, maar dat niet alleen, je krijgt ook nog eens te horen hoe oud je ongeveer nog kan worden als je zo doorgaat.

Mogelijke uitkomsten

25 (7139 x uitgekomen)

Echt gezond ben je niet! Je zal komen te overlijden als je pas 25 bent. Je moet meer water drinken, meer groenten, en minder vet zoals wat in vlees zit. Denk eens wat meer aan jezelf.

30 (16458 x uitgekomen)

Jij wordt niet oud. De rechter foto is hoe je er nu Nog uit ziet. De linker foto is een foto hoe je eruit Gaat zien. Wees er maar niet al te blij mee, en ga eens niet beginnen met roken, en meer groenten en minder vetten van bijvoorbeeld vlees eten.

65 (13088 x uitgekomen)

Jij krijgt de leeftijd van iets onder het gemiddelde, opzich is dat niet zo erg, maar ik zou toch maar iets meer je best doen om gezond te eten. minder vlees meer groenten.

lekker oud (18650 x uitgekomen)

Jij word ongeveer 90. Dat is echt heel goed, en de hoogste score van deze quiz. Jij eet genoeg groenten, en niet zoveel vlees en ander junkfood. Echt zo doorgaan dus.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1308)

  • IrisThePiris

    25 whur?!

    6 jaar geleden
  • TAGGB

    90

    6 jaar geleden
  • Feliciaatjuh

    30? Wtf..
    En hoezo staat er dat ik meer groenten moet eten en minder vlees? Ten eerste ik eet 7 dagen per week groenten, ten tweede ik ben vegetarisch dus ik eet geen vlees? Wat slecht dit..

    6 jaar geleden
  • Beanz

    90 :)

    6 jaar geleden
  • Bitch_Gurll

    30? ar u kidding me? als ik 31 word he, dan kom ik terug xD

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?