kan jij goed geheimen bewaren?

jij denkt misschien dat iedereeen alles wel tegen jou kan zeggen, maar is het ook zo? test it!

Mogelijke uitkomsten

roddelkampioen! (33 x uitgekomen)

als een vriendin verteld dat ze haar eerste menstruatie heeft gekregen, en in de klas is dat bij sommigen nogal een probleem waar ze errug lacherig over doen, en je vriendin heeft je gesmeekt niks te zeggen... je verteld het toch, tja iedereen moet het toch weten?! en je kan het best aan je vrienden zeggen... niet dus! je mag wel een 1 dingetje doorvertellen dat niet zo belangrijk is... maar anderen verdienen ook zo hun privacy hoor!

roddelklaar (46 x uitgekomen)

jij snapt dat mensen zo hun privedingen hebben, en als je ergens een geheim opvangt, dan vertel je het niet aan de eerste de beste, maar als je het niet kan volhouden om niet door te vertellen, ga je rustig je gangetje... en de ( zo'n 8 ) vriendinnen die je het hebt verteld vertellen het weer door, en zo komt het altijd bij dezelfde persoon terecht... dus kijk uit!

geheimbewaarder (460 x uitgekomen)

als je een geheim hoord, kan je dat goed bewaren, alleen als het heel hevtig is dan moet je het echt even tegen je allerbeste vriendin zeggen, opzich is daar niks mis mee, en dat doet iedereen, maar soms mag je wel een beetje gaan oppassen, mensen verdienen ook zo hun privacy.

geheimen hier! (45 x uitgekomen)

alle geheimen zijn bij jou veilig, als iemand je iets heel heftigs of jiust helemaal niet heftigs verteld, vind je het gemeen om door te vertellen, en jou instinct zegt dan ook dat je het absoluut niet over je hart krijgt om te vertellen, prima, echt zo doorgan dus!

Statistieken

Statistieken

Reageer (19)

  • Tijgerbloed

    geheimenbewaarder

    7 jaar geleden
  • Snapple

    geheimenbewaarder :D

    7 jaar geleden
  • Flowey_the_Flow

    Geheimen hier

    7 jaar geleden
  • Ambervanweert

    roddelklaar(zip)(dance)

    8 jaar geleden
  • B3L13V3

    Roddelaar.. Uhhm, nee. Ik kan me heus wel inhouden met geheimenvertellen + mijn vriendinnen hebben nog nooit een geheim van me doorverteld. Jammer dat ik hier mijn tijd aan verspil.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?