Welk type meisje ben jij?

Mogelijke uitkomsten

wereld wonder (741 x uitgekomen)

Je bent echt een wereldwonder! Je bent apart, en je bent vooral mooi. Je bepaalt zelf watje wil, en je hebt veel vriendinnen. Je moet dus echt zo doorgaan.Een tip: draag rode strakke truitjes, zonder mouwen, zoals op het plaatje hierboven.

eenzaam (136 x uitgekomen)

Je bent erg mooi, en je doet waar je zelf zin in hebt. Je doet erg je best om vrienden te krijgen, maar je bent nou eenmaal niet zo spontaan. Stap gewoon eens op een groepje af en praat mee met het gesprek, zo kom je een heel eind. Een tip: draag geen trui en broek, maar kleren zoals op het plaatje hierboven, aan elkaar dus, jurken mogen ook.

raar (469 x uitgekomen)

Je bent een beetje raar. Je wil graag mooi zijn, een beetje TE zelfs, opzich is dat niet zo erg, maar je trekt er niet de meeste vrienden mee aan. probeer je eens bij een groepje te mengen, en als dat goed gaat daarna bij een populair groepje. Een tip: draag paarse oogschaduw zoals bij de foto hierboven.

Statistieken

Statistieken

Reageer (52)

  • lisax_

    Raar? Aansluiten bij een populair groepje? Überhaupt aansluiten bij een groepje? Lieverd, ik ben de polulairste van de school

    6 jaar geleden
  • Tijgerbloed

    eenzaam (huil) :(

    7 jaar geleden
  • Snapple

    raar... klopt niet. best logich met maar 3 uitkomsten ; 0

    7 jaar geleden
  • Flowey_the_Flow

    Eenzaam, en huhu ik heen zwart haar maar dat staat er nie bij :(

    7 jaar geleden
  • Scandicy

    Draag rode strakke truitjes? Dat wil ik de wereld niet aandoen.

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?