Boek-type

Sommige mensen vinden het geweldig, sommige vinden het saaaaaaai!!! Lezen dus, welk boek past bij jou? Waar houd jij van? Je ondekt het in deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Romans (14 x uitgekomen)

Wow, jij houd van romannetjes dat is zeker. Jij kan heerlijk wegzwijmelen bij een boek over liefde en veraad. Carry Slee is een goede schrijfster voor jou!

Lache!!! (21 x uitgekomen)

Jij houd van boeken waar je vooral bij dubbel kan liggen. Lekker lachen dus! Ik weet zo snel geen voorbeeld maar zoek is in de bibliotheek en je vind vast wel wat!

Spanngin en horror (7 x uitgekomen)

Oeeehhh, afgehakte vingers rondspetterend bloed en enge figuren. Voor sommige een nachtmerrie. Voor jou? Kostelijk vermaak!!! Kijk is bij de serie Kippevel van R.L Stine. Is dat niet spannend genoeg? Dan weet ik het ook niet! Ik bibber al daarbij:P

Actie en detective (4 x uitgekomen)

Voor jou is de serie Baantjer en Grijpstra en de Gier op tv ook zeker een geslaagt programma! Een boek? Nou probeer De da vinci code is! Die vind je zeker leuk!

nix?!?! (2 x uitgekomen)

wow.. jij houd helemaaal niet van lezen.. Jammer je mist een hoop! Probeer eerst iets eenvoudigs als een kinder boek.. misschien brengt het je op ideeën?

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Mugiwara

    lachen
    nee, helemaal niet,
    ik houd niet van grappige boeken xD
    geef mij maar een lekker dik fantasy boek en dan ben ik blij :D

    1 decennium geleden
  • Kroosable

    Romans.
    Dat soort boeken lees ik juist niet[á]

    1 decennium geleden
  • Lienelientje

    Lachen :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?