harry potter of lord of the rings ??

welke film vind jij beter

Mogelijke uitkomsten

Harry potter Film (76 x uitgekomen)

harry potter gaat over een jonge Tovernaar -Leerling die begint aan zweinstein zweinstein is het kasteel waar al die
Tovernaars leerlingen naar toe gaan .

De lord of the rings Film . (1 x uitgekomen)

De hobbits Sam en Frodo beginnen samen met Gollem aan het laatste deel van hun reis richting Mordor, om daar in de Doemberg de machtige 'Ene Ring' te vernietigen. De laatste verdediging tussen Mordor en Gondor in wordt ook verbroken. De Gondoriaanse stad Osgiliath wordt ingenomen. Daarna volgt er een gigantische aanval van 200.000 orcs uit Mordor op de stad Minas Tirith. Maar het leger van Rohan komt te hulp, en later ook Aragorn met het leger der doden. Zo winnen de vrije volkeren van Midden-aarde de strijd. Daarna trekken de legers van Gondor en Rohan onder leiding van Aragorn richting Mordor om Sauron af te leiden van het werkelijke gevaar; de geplande vernietiging van de 'Ene Ring' Mede hierdoor kunnen Frodo en Sam door Mordor trekken en hun taak volbrengen.

Richie rich (0 x uitgekomen)

Richie Rich is het rijkste kind ter wereld. Hij heeft een achtbaan in zijn achtertuin, een eigen McDonalds en zijn ochtendgymnastiek doet hij samen met Claudia Schiffer. Hij heeft alles wat een mens met geld kan kopen, behalve vrienden. Zijn enige vriend/butler Cadbury brengt hier verandering in, door een aantal honkballende jongeren uit te nodigen. Dit worden zijn beste vrienden. Alleen heeft de zakenman Lawrence Van Dough het gemunt op het familiefortuin. Nadat het vliegtuig van zijn ouders in neergestort, waarna zijn ouders zijn gegekidnapt is het aan Richie en zijn vrienden om Lowrence te stoppen en zijn ouders te redden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • TheSoulButler

    natuurlijk lord of the rings harry potter is saaier dan lotr

    1 decennium geleden
  • nouria

    wtf richie rich

    1 decennium geleden
  • miecie

    daar klopt geen * vanXD ik vind lord of the rings veeeeeeeeeeeel coolerXD harry potter heb ik ook al 6 x gelezen hoor maar tog

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?