• Kapitein Tholomew, een van de beruchtste piraten is ontsnapt aan de galgen, en heeft een nieuwe schip en crew opgebouwd door de jaren heen. Nu zijn er andere piraten die zijn hoofd heel erg graag op een zilveren plaat willen hebben. Anderen hebben stiekem toch een zwak voor hem, en sparen zijn leven als ze hem zien. Anderen willen hem dopen tot kapitein van zijn schip, en dan heb je ook weer mensen die bedriegen en liegen om bij 'm in de buurt te komen. Geliefd, befaamd, gehaat. Wie vangt deze kapitein, en wie steelt hem dan weer?

    Regels:
    -Actief Blijven.
    -Je kan altijd joinen.
    -Geen beroemde personen op Tholomew na... >___>
    -Het is een RPG, dus je schrijft in verhaalvorm.
    -Have fun. c:

    Invullen:

    Volledige naam:
    Bijnaam:
    Leeftijd:
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Wapens:
    Wat ben je:
    Extra:

    Personages en hun taak:
    Kapitein Tholomew Crimson Adrackam.
    Michelle-De beste vriendin.
    Aria-Onbekende.
    Rose Woods-Jagende chick. ;D
    Jason Porter Isidoris- Kapitein van het vijandelijke schip.
    Shay Ariana Davison-Beste vriendin Tholomew en crew.
    Toke-Zsofi-Leidster klopjacht.
    Eleanor Reigns-Verstekeling.
    Cole Kingstone-Nog onbekend.
    Julan Abagnale-Rechterhand Toke.
    Farrah Arabellah-De vrouwelijke gunsteling van Tholomew. c:
    Florence Isabella Nouvelle Savarin-Lid van Tholomew's crew.
    Jack W. Grell- Scheepsarts.


    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 29 aug 2011 - 19:35 ]


    (USER WAS BANNED FOR THIS POST)

    Volledige naam: Tholomew Crimson AdRackam.
    Bijnaam: (Tholomew Crimson Adrackam) , voor close mensen gewoon Tholomew.
    Leeftijd: 26
    Karakter: Tholomew is een elegante jongeman die scherp uit de hoek kan komen wanneer dat nodig is. Zijn sarcasme, -soms sadisme-, kan men uren bezighouden, en zijn humor is droger dan de Sahara. Tholomew houdt van Grog, rum, en vrouwen, en dat is hem een paar keer bijna fataal geworden; een dame van hoge klasse dronken voeren helpt niet, want vaders zijn erg oplettend, vooral als zij bij het leger zitten. Voor de rest heeft Tholomew af en toe een paar woedeuitbarstingen, maar dat is niks vergeleken bij zijn eindeloze zeikbuien, waarbij hij alles om hem heen kan afkraken op een grappige manier.
    Uiterlijk: Tholomew heeft een beetje een vossengezicht; lang, elegant, en op een een of andere manier hypnotiserend. Hijzelf is dan ook een trotse twee meter drie, en toch een schamele vijfenzeventig kilogram. Tholomew gaat gekleed in een nette blouse, een nette pantalon, en puntschoenen, samen met een hoge hoed die gemodificeerd is tot een piratenhoed, tenzij hij een typische 'Tholomew-Is-Lui'-dag heeft, en dan gewoon typische loszittende kledij draagt, waarin makkelijk te bewegen valt.
    Klik.
    We weten hoe Jack Sparrow eruit ziet. k.
    Wapens: Machetes, revolvers, en hij kan zo'n beetje alles als wapen gebruiken.
    Extra's: Normale piraten hebben een papegaai. Tholomew heeft een kraai genaamd Daniels.(cat)

    [ bericht aangepast op 28 aug 2011 - 18:13 ]


    (USER WAS BANNED FOR THIS POST)

    Wat denk je, die andere piraten rpg is best dood dan maar een nieuwe? x'D

    Ja! 8D


    (USER WAS BANNED FOR THIS POST)

    Count me in! ^w^
    *gaat snel een rol invullen*


    there is a certain beauty in setting the world on fire and watching from the center of the flames.

    Hoe bedoel je 'Wat ben je?'?


    Let it come and let it be

    CountMeIn schreef:
    Hoe bedoel je 'Wat ben je?'?

    Vriend van Tholomew, kapitein van een vijandelijk schip, vijand van etc etc. 8D


    (USER WAS BANNED FOR THIS POST)

    Volledige naam: Michelle Latinea Drew
    Bijnaam: Micha of Latin
    Leeftijd: 17
    Karakter: Michelle weet álles van dicipline, en verwacht van de rest dat ze óok over dicipline bezitten. Ze is dominant en direct maar heeft een zwak voor de mensen die haar lief zijn, ze is erg vergevingsgezind. Ondanks haar ijzeren buitenkant heeft ze een klein, breekbaar hartje. Ze is erg opgewekt en kan het slecht verbergen als haar iets dwars zit, hoewel ze niet graag over haar gevoelens praat. Ze verdringt al haar emoties en verwacht van anderen hetzelfde. Ze kan er neit tegen als mensen zich aanstellen, maar een schreeuw om hulp negeert ze nooit. Ze vind het heerlijk om naar verhalen van anderen te luisteren en advies te geven. Haar onzekerheid over zichzelf verbergt ze onder de grote lagen exclusieve kleding en make-up.
    Uiterlijk: Michelle is zeer tenger en vervloekt haar eigen rode haarkleur.


    Wapens: Ze is zéer behendig met haar twee zwaarden, die ze vaak samen gebruikt.
    Wat ben je: Vriend/Onderdaan Tholomew. Ze vind hem zowel intimideren als inspirerend en volgt hem om de voet.
    Extra: Ze heeft zichzelf al die tijd omhoog moeten knokken op het schip, hoewel ze nog lang neit bovenaan staat. Ze heeft altijd moeten vechten voor het leven en verwoest ieder die haar daarin in de weg staat.

    [ bericht aangepast op 28 aug 2011 - 18:22 ]


    Let it come and let it be

    DONE 8D
    Ik ga nu eten, tozo :'D


    Let it come and let it be

    oke eerste rp hier maar probeer het wel

    Volledige naam: Aria verlecon
    Bijnaam: monkey of gewoon aria
    Leeftijd: ze is 15
    Karakter: Aria is een vrolijk meisje. Sosm wel te hyper dat mensen het irritant vinden. Ze houdt er niet van om stil te zitten en daarom ook haar bijnaam (plus ze klimt altijd in de mast). Verder is ze heel nieuwschierig naar dingen. Bijna moet ze alles weten. Toch is ze helemaal niet koppig als je zou verwachten. Ze is erg meegaand en luistert meteen als iemand die ze vertrouwd iets zegt. Verder is ze erg trouw en zou nooit denken iemand in de steek te laten. Verder is ze erg hard werkend en perfectionistisch. Als iets niet af is of net niet goed genoeg dan werkt ze er aan tot het goed is. Toch vertrouwd ze mensen niet snel en zal niet snel iets persoonlijks zeggen over haar zelf.


    Wapens: Aria gebruikt vooral kleine mensen en pistolen. Omdat ze niet echt sterk is houdt ze er van om afstand te behouden.
    Wat ben je: Aria kent hem niet. Ook al is hij beroemd die verhalen ging recht langs haar heen.
    Extra:Ze zoekt nog een schip waar ze mee kan varen omdat de vorige bemaning helemaal dood was door een storm. Zij was dus de enigste overlevende en daar heeft ze het heel zwaar mee.


    Dreams are the best thing in life, but dont lose yourself!

    Volledige naam: Farrah Arabellah. Een achternaam heeft ze niet. Ze heeft haar voornamen zelf uitgekozen, omdat ze ze mooi vond.
    Bijnaam: Ze wordt altijd gewoon Farrah genoemd.
    Leeftijd: 15, hoewel ze er ouder uitziet.
    Karakter: Farrah is geen lieverdje. "Life's a bitch, so learn to fuck it", is een spreuk die wel voor haar gemaakt lijkt. Ze duwt iedereen zo met haar ellebogen opzij om een plekje voor zichzelf te vinden, en er is geen greintje mededogen in haar te vinden. Haar hart is zwart en er is geen ruimte in voor wie dan ook. Ze is erg achterbaks en behalve haar wapens is ze ook bereid roddel en achterklap te gebruiken. Tegenover Tholomew is ze echter vaak zó onderdanig dat het bijna grappig wordt, maar Farrah meent het bloedserieus.
    Uiterlijk:


    (Die schattige uitdrukking gebruikt ze dus als ze mannen voor zich probeert te winnen. Je wilt niet weten hoe ze naar anderen kijkt...)
    Wapens: Alleen een mes. Ze gebruikt liever de achterbakse manier om hogerop te komen. Als het echt te gortig wordt rent ze echter ook gewoon weg. Haar maakt het niet uit - ze krijgt haar positie toch wel weer terug door wat onwaarheden over zo'n persoon te vertellen tot sterkere personen met hem de strijd aangaan... en hij natuurlijk verliest.
    Wat ben je: ...laten we haar maar een 'vrouwelijke gunsteling' van Tholomew noemen.
    Extra: Ze was te vondeling gelegd, en heeft geen familie of vrienden. Ze zwierf maar wat doelloos rond in een stad en jatte haar kostje bij elkaar tot ze op haar twaalfde op een schip klom dat toevallig in de haven lag, en het al weggevaren was voor ze werd ontdekt. Het was het schip van Tholomew, en hij stond haar alleen toe te blijven omdat ze mooi was (ze had hem verteld dat ze zestien was, waar ze op haar twaalfde al makkelijk voor kon doorgaan), en hij blijft immers een man...

    [ bericht aangepast op 28 aug 2011 - 18:41 ]


    there is a certain beauty in setting the world on fire and watching from the center of the flames.

    Bijna alleen maar vrouwtjes :'D
    Moet ik even een dude aanmaken die tegen Tholo is? :'D


    Let it come and let it be

    Ik vul zo in! (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Je mag ook een dubbelrol als je dat leuk vindt. 8D


    (USER WAS BANNED FOR THIS POST)

    Volledige naam: Florence Isabella Nouvelle Savarin
    Bijnaam: Florence heeft zo hier en daar de bijnaam 'Flo' en wordt zo meestal aangesproken door mensen die ze wat beter kent. Savarin is de naam die ze krijgt van mensen die boven haar staan en op dat moment niet al te blij zijn. Ze verkiest 'Flo' daarboven.
    Leeftijd: Florence is twintig jaar oud.
    Karakter: Florence is een vrij rustig persoon met een uitgesproken mening en een overduidelijk standpunt. Ze is eigenwijs en doet precies wat ze wil, zeker als de kapitein haar zegt iets anders te doen. Ze heeft vrij veel eigendunk en kan gemakkelijk arrogant overkomen. Ze maakt wel graag grapjes en is eigenlijk ontzettend slim.
    Uiterlijk:


    Florence ziet er goed uit en met haar Spaansgetinte uiterlijk krijgt ze veel aandacht van het andere geslacht. Ze heeft opvallende bruine ogen die men aan kan staren op zoveel verschillende manieren, maar altijd zul je er iets ondeugends in terug vinden. Haar zwarte haren hangen meestal golvend over haar schouder, maar zitten ook vaak vast in een lange vlecht die vervolgens compleet uitzakt. Ze draagt een beige blouse die te groot is, gezien ze deze lang geleden van een man heeft gestolen, deze houdt ze bij elkaar met een leren, donkerbruine riem. Ze draagt daaronder ook meestal een vrij donkere broek en hoge, leren laarzen. Ze is eigenlijk nooit te zien in een jurk en dit heeft zijn redenen. Toch is ze in haar echte vrouwelijke buien wel te zien in een lange, elegante jurk en dit ziet er een stuk anders uit.
    Wapens: Florence heeft altijd in haar broek een pistool geschoven, deze valt niet op met de blouse er over heen. Verder heeft ze een zwaard bij zich en een mesje, maar meestal gaat ze over weg met haar zwaard. Naast dat heeft ze nog een geheim wapen, dat is een zilveren pin die ze in haar haren heeft verstopt. Daarom heeft ze de laatste tijd haar haren vaak op gestoken, waar ze hem gemakkelijk in kan schuiven. Ze pakt ze dan bij je keel vast en zet deze tegen je huid aan.
    Wat ben je: Florence is een lid van zijn crew. Er hangt een bepaalde spanning tussen hen, omdat ze allebei weleens met elkaar naar bed zouden willen, maar tegelijk is er veel irritatie en haat. Zo vindt Florence het verschrikkelijk als hij de baas over haar speelt, waardoor ze het juist vertikt om te doen.
    Extra: Florence heeft in het geheim een klein muisje bij het op het schip. Nou ja, deze heeft ze gevonden op het schip, maar omdat eigenlijk niemand iets van muisjes moet hebben, verstopt ze hem. Deze heeft ze sword genoemd.

    Karakter komt, eventjes douchen! :Y)

    [ bericht aangepast op 28 aug 2011 - 19:34 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik ga eten, jongens. Ik verhonger. D:


    (USER WAS BANNED FOR THIS POST)