• Helloo,
    ik zoek rollen voor een 1D story:

    De story gaat over de ietwat rebelse [naam], die naar een internaat wordt gestuurd. Van de buitenkant, lijkt het een keurig internaat. Maar binnen is het verschrikkelijk. De kinderen worden er mishandeld, psychisch en lichamelijk. [naam] is het beu en probeert samen met mede lotgenoten een weg naar buiten te vinden..

    Het gaat best wel een emotioneel verhaal worden, met veel geweld ;3
    1D is hier niet bekend. Zij zitten ook op het internaat.
    Deze story is geinspireerd door het boek : Vuurvliegjes, door Gayle Forman. Aanrader!

    Rollen:
    ~ 4 toekomstige vriendinnen van [naam], die ook op het internaat zitten.
    ~ 2 bitches, die ook op het internaat zitten.
    ~ een paar mensen van de leiding, dit zijn geen aardige personen


    GEEN ROLLEN MEER NODIG

    Rol:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Bijnaam:
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Reden waarom hij/zij op het internaat zit:
    Ik zoek geen moordenaars, maar bijv. alcolisten, of mensen met anorexia of een andere stoornis. Maak het niet té overdreven.
    Verleden:
    Familie:
    Extra:


    Als je gewaarschuwt wilt worden, laat het me maar weten ! ;3

    [ bericht aangepast op 12 sep 2011 - 16:59 ]


    Me so good.

    Ik wil dat boek altijd nog eens lezen, goed boek?


    SLOAN.

    Broadcaster schreef:
    Ik wil dat boek altijd nog eens lezen, goed boek?

    Ik vind hem goed ;3


    Me so good.

    Ik ga er morgen eentje invullen. (:


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    Rol: Toekomstige vriendin van [Naam] die ook op het internaat zit.
    Voornaam: Sophie
    Achternaam: Turner
    Volledige naam: Sophie Meghan Turner
    Bijnaam: Soph, Meg.
    Karakter: Voordat Sophie naar het internaat ging, was ze een meisje dat heel vaak iedereen uitschold als ze haar maar één keer aankeken. Ze vond een gevecht altijd geweldig en deed er dan ook heel vaak aan mee. Nu is ze rustig, durft ze niet voor zichzelf op te komen en doet braaf wat iedereen haar opdraagt.
    Uiterlijk:


    Sophie heeft blauwe ogen, met een geel randje om haar pupillen. Ze wil er altijd perfect uitzien en doet daarom ook altijd een laagje make-up op. Haar haarkleur is heel donker blond, bijna bruin en ze heeft een blanke huidskleur, dat snel bruin kleurt als ze in de zon staat. Ook heeft ze een piercing in haar neus.

    Reden waarom hij/zij op het internaat zit: Ze had vaak ruzie met haar ouders, smokkelde altijd drank mee naar binnen en stal ook heel vaak in winkels. Ze heeft vaak problemen gehad met de politie, forse boetes en ook werd ze vaak opgepakt om dan een aantal dagen in de cel door te brengen, maar als ze er weer uit kwam gebeurde het altijd weer opnieuw.
    Verleden: Sophie's broer overleed een paar jaar geleden. Ze heeft hier heel veel pijn aan geleden en zo begon het allemaal erger te worden. Ze was al best erg, maar doordat ze haar broer had verloren waarmee ze altijd heel goed mee kon praten en die net als haar weleens rebels kon zijn, was hun band sterker dan ooit. Haar ouders besteedden niet zoveel aandacht aan haar, die hadden het te druk met Sophie’s kleinere broertje.
    Familie: Sophie hád één broer, die was overleden. Heeft een jonger broertje, die zijn grote zus heel erg mist en één zus van twintig, die haar niet meer wilt spreken. Haar ouders missen haar, maar willen dat niet toegeven.
    Extra: Sophie houdt heel erg van zingen, maar kan dit absoluut níet.

    Haha, ik heb dit echt nog nooit gedaan. But, I gave it a shot. -a- Oh, en ik wil heeel graag gewaarschuwd worden. :3


    'A journey of a thousand miles, begins with a single step.'

    Rol:toekomstige vriendin.
    Voornaam: santana
    Achternaam: lopez
    Volledige naam: santana rose lopez
    Bijnaam:rosey , sana , sanni.
    Karakter:Ze is een echte bitch , maar geen girlygirl bitch.
    Ze vecht veel , en denkt dat ze altijd beter is.
    Ze is een echte partygirl , haar motto is : 'im the best , fuck de rest'
    Uiterlijk:


    Reden waarom hij/zij op het internaat zit:ze is erg agressief.
    ook dronk ze , en gebruikte ze drugs.
    heel even dachten ze dat het leven haar niet meer boeide.
    en dat ze probeerde dood te gaan door de drank en drugs.
    Verleden:ze ging om met de verkeerde vrienden.
    die leerde ze kennen toen ze 14 was.
    toen ze 16 was ging ze steeds vaker mee naar coffeeshops.
    ze besefte het niet.
    terwijl die 'vrienden' toch 7 jaar ouder waren.
    Familie:haar ouders willen niks meer met haar te maken hebben.
    ook niet met haar broer , door hem kende ze die 'vrienden'.
    Extra:ze heeft wel eens geld gejat van haar ouders voor drugs.


    El Diablo.

    Ik zou morgen (of eigenlijk vandaag xd) wel een rol invullen (:
    Zou je me alsjeblieft willen waarschuwen wanneer je begint? Dankjewel alvast! (:

    [ bericht aangepast op 11 sep 2011 - 0:03 ]


    They were never in fact homeless

    Rol: Nieuwe vriendin voor de hoofdpersoon.
    Voornaam: Jules. Het wordt uitgesproken als Djuuls.
    Achternaam: Montgomery
    Volledige naam: Jules Jólé Alexandra Montgomery
    Bijnaam: Jules heeft niet echt een bijnaam, omdat je simpelweg haar naam niet echt kan afkorten en daar een leuke bijnaam van creeëren. Ze heeft bijnamen daarom ook afgezworen, met de reden dat ze ze ontzettend heet, maar vooral omdat ze er zelf dus geen heeft.
    Karakter: Jules is een vrij normaal meisje. Hoewel ze graag van aandacht houdt, is ze een rustig iemand en doet ze niet de onnodige dingen die nergens op slaan. Ze is namelijk verstandig aangelegd en doet het liefste wat haar zo ver mogelijk op de achtergrond houdt, gewoon om niets fout te doen. Ze heeft er namelijk een hekel aan om iets fouts te doen, wat dus negatieve aandacht trekt. Ze wil zichzelf namelijk van haar beste kanten laten zien en zorgt er voor haar reputatie, die op het moment op zijn beste is. Jules is een zeer intelligent meisje en laat ook altijd weten dat ze veel gezond verstand heeft. Ze verbetert mensen en wijst hen altijd op hun fouten, meestal niet op de meest vriendelijke manier. Ze wil namelijk altijd beter zijn en zal er ook voor zorgen dat er niemand beter is. Ze kan goed om gaan met een beetje competitie en vindt het ook heerlijk om een beetje moeite te doen en om vervolgens dan eerste te worden. Toch heeft Jules iets wat mensen aantrekt om wel met haar bevriend te horen. Waarschijnlijk is het haar sarcastische humor en haar vaak droge opmerkingen, die zowel kwetsend als lachwekkend kunnen zijn. Jules is een sociaal meisje en weet mensen gemakkelijk om haar vingers te winden. Ze is vaak opgewekt en je zult haar vaak met een glimlach zien rondlopen, net zoals ze altijd 'hoi' tegen iedereen zegt en vrij bekend is op school. Ze is zorgzaam en zorgt er dan ook voor dat haar vrienden het beste van het beste krijgen. Daarnaast is ze een ontzettende uitsloofster en doet ze er alles aan om erbij te horen. Ze praat gauw haar mond voorbij, is baziger dan ze denkt dat ze is en is niet bang voor wat uitdagingen. Ze weet haar grenzen goed en zal dus nooit dingen doen die ze niet aan kan, behalve als ze zichzelf echt wil bewijzen. Zo zit ze namelijk vol met veel doorzettingsvermogen en zal ze door gaan tot het einde.
    Uiterlijk:


    Het meisje op de foto is Lea Michele.
    Reden waarom hij/zij op het internaat zit: Jules was altijd al erg aggressief aangelegd, maar dit ging helemaal mis toen ze haar grenzen niet meer kende. Ze had altijd ruzie met haar ouders, wat veel kapotte borden en meer opleverde. Ze heeft veel opvliegers en ook in het internaat heeft ze vaak ruzie. Dit zal men niet gauw verwachten, omdat ze er vrij onschuldig en liefelijk uitziet. Als je iets verkeerds zegt, heb je de poppen aan het dansen.
    Verleden: Jules is opgegroeid in een vrij rustig gezin, die bestonden uit vier leden. Haar vader, Rendall Montgomery, was een muzikant en vrij rustig opgesteld. Hij was smoorverliefd op Lucy Mchale. Ze trouwden en kregen eerst Mitchell, de grote broer van Jules.
    Extra: Jules was vroeger smoorverliefd op de meest populaire jongen van de school, die haar niet zag staan. Dit maakte haar ontzettend onzeker, maar ondertussen is ze zo boos geworden dat ze hem niet meer ziet staan. Ondertussen sluit ze zich volledig af van jongens, zelfs van de knappe jongens. Ze moeten wel wat moeite doen om haar te kunnen bereiken.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Toekomstige vriendin van [naam] op het Internaat
    Voornaam: Samira
    Achternaam: Valentiné
    Volledige naam: Samira Rosette Valentiné
    Bijnaam: Samira heeft voor ieder deel van haar naam een bijnaam. Sam voor haar voornaam. Roos voor Rosette en Vallie voor Valentiné.
    Karakter: Samira is een stil meisje en een buitenbeentje dit komt door vroegere activiteiten. Samira is ook zeer onzeker daardoor kon ze niet verder met haar Carriëre als model.
    Uiterlijk:

    Vanessa Hudgens
    Reden waarom hij/zij op het internaat zit: Samira heeft Anorexia en kon thuis niet meer geholpen worden. Aan het begin van haar tijd op het Internaat ging het goed en woog ze uiteindelijk 50 kilo, nu is ze teruggevallen naar af en is ze 32 kilo.
    Verleden: Samira haar ouders zijn gescheiden toen Samira 9 was. Samira is meegegaan met haar vader naar een achterwijk. Daar ging ze naar school en werd ze gepest om haar uiterlijk terwijl ze beeldschoon was en is.
    Familie: Samira heeft twee broertjes Maarten(12) en Lucas(10), ze heeft ook nog een stiefzusje Suzanne(15)
    Extra: Samira is 16 jaren jong en was 14 toen ze op het Internaat geplaatst werd. Samira heeft een goed oogje op jongens en valt op buitenlanders.


    Firm believer of all that is magic

    Ik maaaak een rol, even geduld alsjeblieft!


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Toekomstige vriendin van [naam], die ook op het internaat zit.
    Voornaam: Emily
    Achternaam: Young
    Volledige naam: Emily Elizabeth Young
    Bijnaam: Em.
    Karakter: Emily is een stoer meisje die voor niemand bang is. Ze heeft voor iedereen haar woordje klaar, tot grote ergernis van haar ouders. Die schamen zich namelijk voor haar. Emily uit overigens nooit haar emoties. Dat vindt ze een teken van zwakte. Als je Emily's vertrouwen hebt gewonnen is ze een lief, vriendelijk meisje. Je kan haar ook altijd om hulp vragen, want dat aanbod neemt ze altijd aan. Of ze nou met iemand op de vuist moet of niet.
    Uiterlijk:


    Vanessa White.
    Reden waarom hij/zij op het internaat zit: Emily luisterde nooit naar regels en ze wist ook altijd wel onder school uit te komen. Naar de zoveelste woordenwisseling met haar, vonden haar ouders het wel genoeg geweest. Ze stuurden haar naar een internaat, in de hoop dat haar daar wat discipline wordt geleerd.
    Verleden: Emily was vroeger altijd het zonnetje in huis. Ze was altijd vrolijk en als ze een keer huilde was er dan ook echt iets aan de hand. Dit alles veranderde toen Emily naar de middelbare school ging. Ze begon zich te verzetten tegen alles en iedereen en begon ook met de verkeerde mensen om te gaan.
    Familie: Emily heeft een vader, John, van 46 jaar. Haar moeder heet Anne en zij is 44 jaar oud. Emily heeft een broer van 20, Aiden. Ook heeft ze nog twee zusjes, Rosie en Nicola, van 8.
    Extra: Emily heeft een heel sterke band met haar broer, Aiden. Nu ze op het internaat zit ziet ze hem niet meer. Dit doet haar veel verdriet, al laat ze dat nooit merken.
    Waarschuwen: Ja!


    There is nothing more badass than being yourself

    Ik ga een bitch doen, die ook op het internaat zit. Give me a moment! :]


    We accept the love we think we deserve.

    Rol: Eén van de bitches op het internaat.
    Voornaam: Allyson
    Achternaam: Callister
    Volledige naam: Allyson Emilia Callister
    Bijnaam: Ally.
    Karakter: Allyson is opzich wel een goed meisje, maar omdat ze altijd in de belangstelling wilt staan is ze niet zo erg vriendelijk tegenover anderen. Ze wilt altijd in alles de beste zijn en het kan haar niks schelen of ze mensen pijn doet met haar woorden of niet. Ze zal nooit toegeven aan iets, omdat ze daar natuurlijk veel te koppig voor is. Haar telefoon moet altijd bij de hand zijn als er iets nodig is en wanneer mensen haar een beetje beledigen schiet ze al helemaal uit. Ze is dus erg opvliegerig en overdreven. Als er haar iets niet bevalt gaat ze meteen op 'onderzoek' uit. Ze wilt alle roddels weten, houdt ervan om mensen te laten weten dat ze niks zijn en is compleet opvlakkerig. Ze heeft een sarcastische attitude voor mensen die haar niet aanstaan en is daarom een rasechte bitch.
    Uiterlijk: Foto: Emilie Nereng.


    Allyson heeft lang blond haar en laat het vaak over haar schouders hangen. Haar gezicht is een beetje lang en heeft een mooie vorm van zichzelf, waar haar mooie blauwe ogen perfect bij passen. Ze heeft een superkleine moedervlek ergens naast haar neus en ze heeft altijd een klein laagje oogpotlood rond haar ogen. Zelf is ze 1.73 meter lang en ze heeft altijd een kettinkje van haar overleden moeder om.
    Reden waarom hij/zij op het internaat zit: Lees hieronder.
    Verleden: Na de dood van haar moeder - waarmee ze een superhechte band had - raakte ze helemaal depressief. Ze voelde zichzelf helemaal niet goed meer en deed daarom ook helemaal niets. Ze at zelden en áls ze eenmaal begon te eten, was het ook superweinig. Na een tijdje kwam ze weer een beetje bij zinnen. Ze begon mensen te pesten, te slaan uit het niets en hield van ruzies.
    Familie: Ze heeft geen moeder meer en haar vader ziet ze maar zelden. Ze had nog een zus die twee jaar ouder dan haar was, maar die is overleden, net als haar moeder, bij een auto-ongeluk. Bij het ongeluk waren haar vader en zij de enige die het hadden gered.
    Extra: Allyson is 16 jaar en zit al sinds haar 15e op het internaat. Ze probeert nog een beetje te wennen, en haar attitude is weer helemaal zoals vroeger.


    We accept the love we think we deserve.

    Rol: Toekomstige vriendin
    Voornaam: Abigale
    Achternaam: Johnson
    Volledige naam: Abigale Isobel Johnson
    Bijnaam: Abigale haar bijnaam is Gale, veel mensen weten eigenlijk niet eens dat Gale haar echte, volledige naam Abigale is. Ze vindt het namelijk een vreselijke naam. Ze stelt zich dus altijd voor met Gale als je haar voor het eerst ontmoet. Mensen die Gale echt goed kennen noemen haar wel eens Abi om haar te pesten. Als Gale niet luistert word het al snel Johnson.
    Karakter: Gale is een pittige dame die overal en altijd wel een woordje klaar voor heeft staan. Dit betekend niet dat ze erg spontaan is, want in het begin kan ze wel iets verlegen overkomen – nu vooral ze in ze in het internaat zit. Gale is een meisje die erg onzeker is, ze weet nooit of ze iets goed doet en geeft dingen al snel op. Ze heeft een minderwaardigheidscomplex en is erg depressief. Ze staat bekend om haar korte lontje die wel vaker dan één keer per dag barst. Gale is erg vlug, lenig en misschien zou je het wel niet denken door haar postuur, maar ze is erg sterk. Gale is eerder rustig dan druk, ze is niet het type meisje dat van dansen of feesten houdt. Dit betekend niet dat ze nooit naar feesten ging, want ze hield van de gezelligheid die er heerste. Gale is een meisje die tussen haar vrienden moet zitten, ze voelt zich al snel alleen en heeft zo nu en dan best wat aandacht nodig. Gale is erg ongeduldig en heeft volgende rol, is een prater en kan niet goed luisteren naar mensen. Tevens is ze erg koppig en een tikkeltje emotioneel, hoewel ze dit graag zou willen verbergen – als ze emotioneel is gaat ze vaak schreeuwen en gillen, maar huilen gebeurd niet vaak. Gale heeft een hoge pijngrens en huilt alleen wanneer ze dit echt nodig vind. Ze is niet een meisje dat zich snel laat kennen, erg koppig en houvast. Ze is iemand die altijd eerlijk zal blijven en zo dicht mogelijk bij de waarheid, ze kan niet goed liegen. Ze is een goede vriendin, erg zorgzaam en liefhebbend. Ze vertrouwde mensen vroeger iets te snel, waardoor ze nu erg wantrouwig is.
    Uiterlijk:


    Jennifer Lawrence
    Reden waarom hij/zij op het internaat zit: Gale is een meisje die vooral op de verkeerde plek op het verkeerde moment was. Gale dealde al jaren in drugs, was eraan verslaafd en werd gedwongen door haar ex-vriend om naar een druk feest te gaan waar verschillende celebrities zouden zijn. Prima, makkelijker gezegd dan gedaan en met veel tegenzin is Gale naar het feest gegaan.
    Uiteindelijk daar werd ze door een groepje jongens tegengehouden en ontstond er een fikse ruzie tussen twee groepen uit die buurt. Gale zat er tussenin en heeft die avond heel wat klappen opgevangen. Een oude vrouw heeft de politie ingelicht en zo is Gale betrapt op drugsbezit en extreme woedeaanvallen. Tevens is ze een kettingroker, maar dat is niet de rede waarom ze in het internaat zit.
    Verleden: Gale kwam eigenlijk uit een redelijk normaal gezin. Haar vader is loodgieter van beroep en haar moeder was peuterjuf. Totdat haar moeder, Olivia borstkanker kreeg en stierf. Gale was altijd al erg op haar moeder gesteld geweest en haar wereld stortte in. Ze kreeg verkeerde vrienden en zei niets tegen haar vader over haar drugsverslaving.
    Het ging steeds verder bergafwaarts, ze viel heel wat af, was vermoeid en uiteindelijk is haar broer achter alles gekomen. Gale is hem hier dankbaar voor, dat hij haar heeft weten te redden.
    Familie: Gale haar vader, Michael Johnson is een vijftigjarige loodgieter van beroep. Hij is zeer vriendelijk, maar een tikkeltje depressief. Hij is er nog steeds niet overheen gekomen dat zijn vrouw is overleden. Gale heeft ook nog een oudere broer, Jeffrey van twintig jaar oud, beter bekend als Jeff. Hij is erg beschermend tegenover zijn zusje en samen zijn ze de beste vriendin. Jeffrey is erachter gekomen dat Gale aan de drugs zat. Tevens heeft Gale nog een jonger broertje, Matthew, afgekort tot Matt. Matt is vijftien jaar oud. Het gezin is erg hecht en vertellen elkaar alles na Gale haar instorting.
    Extra: WAARSCHUW ME. (:


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Bitch die ook op het internaat zit.
    Voornaam: Lucy
    Achternaam: Anderson
    Volledige naam: Lucy Anastasia Anderson
    Bijnaam: -
    Karakter: Hoewel iedereen iets goeds in zich heeft, is het bij Lucy vaak moeilijk te zien. Lucy snauwt vaak mensen af, ook al bedoelt ze het misschien nog geen eens zo slecht. Lucy denkt voor het merendeel aan zichzelf, en vind het heerlijk als iedereen doet wat zij zegt. Lucy is zeer dieronvriendelijk, iets wat grote problemen opwekt bij de mensen in haar omgeving. Lucy is erg sluw en deinst nergens voor terug om haar doel te bereiken. Lucy houd niet van veranderingen, en zodra die toch plaats vinden word ze heel erg racistisch. Lucy leeft meer in het heden dan wat er nu gebeurd. Lucy heeft vaak een emotieloze uitdrukking terwijl ze van binnen vurig één emotie voelt.
    Uiterlijk:


    Lucy heeft lang zwart stijl haar. Ze heeft donkebruine ogen een een huid bijna nog witter als sneeuw. Ze heeft niet echt een speciale kledingstijl maar wilt graag opvallen, ook al houd ze niet zo van kleurtjes. Lucy doet vaak doorzichtige lipgloss op haar lippen en donkere make-up bij haar ogen. Ze heeft een zandloper figuur en valt op door haar lange benen.
    Reden waarom hij/zij op het internaat zit: Lucy heeft een stoornis, namelijk de Narcistische persoonlijkheidsstoornis.
    Verleden: Lucy is opgegroeid in een gezin waarin ze enig kind is. Daardoor heeft ze altijd al de volle aandacht overal bij gekregen. Lucy is gewend om te krijgen wat ze wilt. Haar familie leerde haar neer te kijken op andere. Ze had nooit veel vrienden, en dat maakte haar een bitter en verwend persoon.
    Familie: Lucy is enig kind. Haar ouders ziet ze zelden want die zijn bijna altijd op reis, daardoor is Lucy vaak alleen in de grote villa wat erg eenzaam kan zijn en het meestal ook wel is.
    Extra: Lucy rookt heel veel omdat het haar helpt de stres te vergeten.


    Narcistische persoonlijkheidsstoornis? Kijk Wikipedia!

    Rol:
    Toekomstige vriendin van [naam], die ook op het internaat zit

    Voornaam:
    Marylinn, Ann

    Achternaam:
    Clapton

    Volledige naam:
    Marylinn, Ann, Clapton

    Bijnaam:
    Mary of Ann

    Karakter:
    Marylinn heeft vaak last van woede aanvallen, ze is dus soms erg aanvallend. Ze is aan de andere kant erg verlegen en kan wel vriendelijk zijn, maar ze heeft best veel meegemaakt in het leven dus ze is niet vaak vriendelijk. Marylinn kan ook niet snel mensen in vertrouwen nemen, ze heeft al vaak genoeg meegemaakt dat mensen haar vertrouwen 'gebruikte'. Marylinn is een erg slim meisje, ze houdt ervan om mensen te verbeteren die fouten in hun zinnen maken.

    Uiterlijk:



    Reden waarom hij/zij op het internaat zit:
    Marylinn heeft al vanaf haar veertiende jaar last van woede aanvallen, dit is nooit echt opgehouden maar het is wel een klein beetje minder geworden sinds ze in het internaat zit, maar dat komt door de vrienden die ze daar heeft. Die vertrouwt ze goed en ze kan alles aan hen vertellen.

    Verleden:
    Haar ouders deden altijd al bot tegen Marylinn, ze dacht dat haar ouders niet van haar hielden. Marylinn heeft een moeilijke tijd gehad op school en thuis, ze haalde slechte cijvers en werd gepest. De familie Clapton heeft het helemaal niet zo breed, ze wonen in een klein huisje op een boederij. Hun ouders hadden Marylinn later naar het internaat gestuurd, waar ze in het begin blij mee was maar wanneer ze er twee weken was ging het steeds slechter. Nu wilt ze er maar al te graag weg.

    Familie:
    Marylinn heeft alleen twee ouders van vijfenveertig jaar oud, ze heeft ze alleen al een hele tijd niet meer gezien.

    Extra:
    ...

    Ik hoop dat je em goed genoeg vindt (:


    They were never in fact homeless