• Ellooooo,
    Ik barst ineens van de ideeen en dus heb ik rollen nodig:

    Precies duizend jaren geleden waren er vier werelden. Het Noorden, het Zuiden, het Oosten en het Westen. Zij leefden als vijanden. Door een ramp werden de werelden verwoest en gingen de enige overlevenden zich vestigen op de Aarde, om daar een zo ‘gewoon’ mogelijk leven te leiden.
    Nu, in het jaar 2012, verdwijnen er steeds meer nakomelingen. Deze nakomelingen merken dat zij beschikken over bovennatuurlijke gaven. Een aantal van hen besluit om onderzoek te gaan doen naar de verdwijningen en naar hun verleden.

    Het wordt een zoektocht vol gevaar, actie en romantiek.


    Ik zoek jongens en meisjes uit verschillende werelden. Wees zo origineel mogelijk! ;d

    Invullen:
    Voornaam:
    Bijnaam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd + Geboortejaar:
    Karakter: [dit hoeft niet uitgebreid te zijn|alsjeblieft een beetje apart/niet allemaal hetzelfde]
    Uiterlijk:
    Gave: [LET OP: alsjeblieft één gave, en laat deze ook zijn 'beperkingen' hebben|wees origineel!]
    Wereld: [Noorden/Zuiden/Westen/Oosten]
    Extra: [familie, verleden etc.]

    [ bericht aangepast op 26 okt 2011 - 19:06 ]


    Me so good.

    Super leuk idee! Ik ga er een invullen.;3


    There is nothing more badass than being yourself

    HarrysBum schreef:
    Super leuk idee! Ik ga er een invullen.;3

    oeh, thankyou (:


    Me so good.

    Moet de foto van een bekend persoon zijn?


    There is nothing more badass than being yourself

    Oh en btw. niet raar opkijken als het heel lang duurt, ik ben met veel dingen bezig en ik doe er altijd lang over om iets te verzinnen.(:


    There is nothing more badass than being yourself

    haha, is niet erg, ik heb geduld ;d
    &het mag ook een onbekend persoon zijn, zolang het maar een duidelijke foto is.


    Me so good.

    moet de geboorte datum... van paar eeuwen geleden zijn of 1990 ofzow.


    sommige liefdes zijn perfect, andere zijn vervloekt

    MonkeyPie schreef:
    moet de geboorte datum... van paar eeuwen geleden zijn of 1990 ofzow.

    Van bijv. 1990 ;d


    Me so good.

    Voornaam: Mitchy
    Bijnaam: Mitch
    Achternaam: Barhn
    Volledige naam: Mitchy Barhn
    Leeftijd + Geboortejaar: 15, 1997
    Karakter: Mitchy is vrij onzeker en verlegen maar als je zijn vertrouwen wint merk je dat hij bijna altijd optimistisch en vrolijk is.
    Uiterlijk:


    Gave: Mitchy heeft de gave om voorwerpen/wezens te verplaatsen met zijn gedachte's.
    Wereld: Noorden
    Extra: Mitchy's vader is archeoloog en bijna nooit thuis zijn moeder daarin tegen is altijd thuis en huisvrouw. Mitchy heeft een geadopteerd zusje van 6 waar hij niet heel close mee is.

    [zo goed?]


    "I have written you down. Now you will live forever, and all the world will read you."

    Voornaam: Freya
    Bijnaam: Frey
    Achternaam: Cameron
    Volledige naam: Freya Elisabeth Cameron
    Leeftijd + Geboortejaar: 16-06-1997 dus 15
    Karakter: Opvliegerig maar aardig, houdt zich vaak afgezonderd van onbekenden maar is de drukste tussen haar vrienden en familie. Ze kan nogal snel van iets kleins iets heel groots maken. Ze is wel aardig maar voor mensen die ze niet kent kan ze nogal vreemd zijn.
    Uiterlijk:


    Gave: Ze kan alles bereken hoe het gaat gebeuren. Bijvoorbeeld als iemand een bal via een muur gooit kan zij recies zien waar deze neer zal komen.
    Wereld: Westen
    Extra: Haar ouders zijn allebei omgekomen bij een auto ongeluk. Waardoor ze op haar 12e wees is geworden en op straat heeft geleefd.


    "Delaying death is one of my favourite hobbies."

    Voornaam: Romeo
    Bijnaam: Hij heeft geen bijnaam
    Achternaam: Evenson
    Volledige naam: Romeo James Evenson
    Leeftijd + Geboortejaar: 20 1990
    Karakter: Romeo is zo gek als een deur, Hij doet mee aan de gekste dingen ookal kan hij het totaal niet. daarnaast is hij wel erg lief en zeker van zijn zaken Als hij iets in zijn hoofd heeft is het moeilijk het eruit te praten.
    Uiterlijk:


    Gave: Romeo heeft een hele sterke huid, dit alleen als hij zich erop concentreerd (dus niet altijd) met het blote oog kan je niks aan verandering aan zijn huid zien, maar kogels vijanden etc merken het wel.
    het enige voorwerp dat door zijn huid heen kan dringen zijn kogels van puur goud
    Wereld: oosten
    Extra: Romeo heeft een erg prettige jeugd gehad, ouders zijn altijd bij elkaar gebleven en er zijn nooit echt problemen geweest. hij heeft 1 jongere broer van 17 jaar die hem op de zenuwen werkt.
    hij heeft geen criminelen verleden.


    sommige liefdes zijn perfect, andere zijn vervloekt

    Voornaam: Hayleigh
    Bijnaam:Leigh
    Achternaam:Dainton
    Volledige naam:Hayleigh Milagross Dainton
    Leeftijd + Geboortejaar:17,1994
    Karakter: Hayleigh is snel van begrip, en heel eerlijk. Ze zegt wat ze denkt, en zal er nooit om heen draaien, voor veel mensen komt ze daardoor bot over. Ze heeft in haar hele leven nog nooit een leugen verteld. Ze is meestal best rustig, maar als ze opgefokt raakt, door bijvoorbeeld meligheid met vrienden springt ze van de ene kant van de kamer naar de andere. Ze is niet bijzonder goed in luisteren, maar wel in advies geven.
    Uiterlijk:


    Gave: Hayleigh kan herrineringen lezen. Maar alleen als ze zich echt concentreert. Als ze iemands herrineringen aan het lezen is merkt ze niks meer van wat er in haar omgeving gebeurt. Als iemand's herrineringen bijvoorbeeld pijnlijk zijn, voelt zei wat die persoon voelde wanneer het gebeurde. Letop; Herrineringen. Dingen die dus al gebeurt zijn. Geen gedachten.
    Wereld: Westen
    Extra: Hayleigh is samen met haar oudere broer Milo opgegroeit bij haar vader. Haar moeder is verongelukt toen ze een jaar oud was. Milo was toen al ouder, en kon zich zijn moeder dus nog goed herrineren , hij had het hier erg moeilijk mee en sloot zich steeds meer af van iedereen. Een goede band met haar broer heeft ze dus nooit gehad. Haar vader kon de dood van zijn vrouw moeilijk verdragen en ging dus steeds meer drinken om de pijn te verzachten, al deed hij wel zijn best om een goede vader te zijn, door zijn drankprobleem lukte dat niet altijd.


    The only thing that's going to bother me, is that you all call yourselfs my friends.

    -Dubbel

    [ bericht aangepast op 26 okt 2011 - 23:00 ]


    The only thing that's going to bother me, is that you all call yourselfs my friends.

    Dubbele post.;$

    [ bericht aangepast op 27 okt 2011 - 12:17 ]


    There is nothing more badass than being yourself

    Voornaam: Olivia
    Bijnaam: Olivia haar bijnaam is 13. Haar vrienden gaven haar die bijnaam, omdat ze op 13 december is geboren en ook omdat ze altijd ongeluk brengt.
    Achternaam: Young
    Volledige naam: Olivia Charlotte Young
    Leeftijd + Geboortejaar: Olivia is vijftien jaartjes jong. Ze is geboren in het jaar 1995, om precies te zijn op dertiende dag van de maand december.
    Karakter: Olivia is een meisje die vrijwel altijd lacht en vrolijk is. Voor haar is het leven een feestje en geniet ze van iedere seconde. Ze is erg positief ingesteld en zal daardoor niet snel in een hoekje gaan zitten wenen. Een slechte eigenschap van Olivia is dat ze te goedgelovig is. Ze vertrouwt mensen erg snel, waardoor ze vaak wordt gemanipuleerd.
    Uiterlijk:


    Olivia heeft lang, blond haar, wat tot bijna op de helft van haar rug komt. Een paar plukken van haar haar heeft ze bruin geverfd. Dit heeft Olivia gedaan, omdat ze er graag wat slimmer uit wilde zien. Olivia is 1 meter 65 lang. Vaak draagt ze een kort spijkerbroekje met daarboven een gekleurd hemdje. Olivia houdt erg van accessoires, ze draagt ze dan ook voortdurend. Meestal loopt ze rond op slippers, simpelweg omdat die dingen, volgens haar, zo lekker zitten.
    Gave: Olivia heeft als gave dat ze de zon kan besturen. Ze kan er dus voor zorgen dat het lekker warm wordt, dat de zon achter de wolken verdwijnt of dat de zon dichter of verder van de aarde komt te staan. Dit doet ze door met haar gezicht naar de zon toe te gaan staan, vervolgens haar ogen dicht te doen en zich dan goed op de zon te concentreren. Alleen Olivia heeft een nogal laag concentratievermogen, dus vergeet ze gauw waar ze mee bezig is. Daardoor is het al verscheidene keren voorgekomen dat de zon te dicht bij de aarde kwam te staan, waardoor er een meteorenregen ontstond, met alle gevolgen van dien.
    Wereld: Olivia komt uit het Westen.
    Extra: Olivia is, zoals velen dat zeggen, geboren voor het ongeluk. Er gebeurt altijd wel iets als zij in je beurt is. Ze is gewoon erg onhandig. Olivia is ook niet wat je noemt een bepaald slim meisje. Ze maakt vaak domme opmerkingen en op school haalt ze ook niet al te beste cijfers, terwijl ze hard leert en goed haar best doet.
    De naam Olivia betekent symbool van vrede. Sinds ze hierachter kwam maakt ze als ze op de foto gaat altijd met haar vingers het peace-teken.
    Olivia is opgegroeid in een druk, maar zeer rijk gezin. Haar moeder, Regina, is een succesvolle zakenvrouw. Daardoor is ze maar weinig thuis. Regina is veertig jaar oud. De vierenveertigjarige David is Olivia's vader. Hij werkt thuis en doet ook het huishouden. Regina en David hebben samen vijf kinderen. Alison is de oudste en zij is twintig jaar. Na Alison krijg je de achttienjarige Leslie, gevolgd door Olivia. Tot slot krijg je nog de tweeling Jason en Jade. Zij zijn vier jaar oud.

    Hier is de eerste. Ik hoop dat je hem leuk vind. Vanmiddag later maak ik, denk ik, die andere af. x


    There is nothing more badass than being yourself

    Wanneer begin je met je verhaal? (:


    The only thing that's going to bother me, is that you all call yourselfs my friends.