• Rollen eerst, rpg later. Bij ongeveer vijf joiners start ik de rpg.
    __________
    Deze Rpg zal gaan over de - hoe kan het ook anders - middeleeuwen. De tijd van ridders, prinsen en kastelen. Maar toch ook met een eigen verhaal, en storyline.
    __________
    Storyline waar we omheen gaan spelen
    Het is een vrije, blije boel in het rustige stadje Fortex. De koning regeert, zijn koningin aan zijn zijde en zijn mensen verdeeld over het prachtige land. Dat word in één klap weggevaagd door een verschrikkelijke oorlog. De oorlog kostte hem meer dan hij lief was. Het leven van talloze burgers, en nog erger het leven van zijn vrouw en zoon. Vanaf die dag veranderde er van alles in de stad Fortex. Hij sloot zijn enigste dochter Elisabeth op in één van de torens van zijn kasteel, en liet trainings-gebouwen maken. Zo stelde hij de regel in dat iedere jongen vanaf zijn zestiende naar zo'n gebouw moest om soldaat in zijn leger te kunnen worden. De stad werd steeds duisterder, en het werd niet minder toen er hongersnood kwam. Dus probeerde hij zijn enigste dochter uit te huwelijken om zijn eigen hachje te redden. Helaas had zijn vijand intussen een zoon van diezelfde leeftijd als Elisabeth, en wilde hij zijn zoon met zijn dochter laten trouwen om het rijk te krijgen. Zo schakelde hij iedereen uit die geschikt leek te zijn aan Elisabeth. Ondertussen woeide er een enorme oorlog in het land, en leek niemand meer veilig te zijn.
    _______________
    Wat kun je spelen?
    Het zijn voorstellen je mag namelijk alles spelen wat je wilt, zolang het maar middeleeuws blijft. Op Elisabeth na is iedereen besxchikbaar. Van koning tot boer, tot hofdame tot slaaf. Alles kan ^-^
    _______________
    Naam
    Achternaam
    Leeftijd
    Geslacht
    Rang
    Karakter
    Uiterlijk
    _______________
    Lezen is meedoen ^^


    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 31 okt 2011 - 21:05 ]


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    > verplaatst naar het subforum RPG ;)


    If you had never come out of the blue, I would've stay