• ''Christmas brings everyone together.''


    Rollen.
    Meisje één. Zayn Malik
    Ze is een druk, maar bazig meisje dat altijd alles perfect wil hebben en erg gesteld is op Kerstmis. Het is dan ook een must voor haar om Zayn zo ver te krijgen om kerst met haar en haar familieleden te vieren, gezien hij dat nooit viert met zijn familie.
    ILOVELIEKE
    Meisje twee. Louis Tomlinson
    Ze woont alleen bij haar zwaar alcoholverslaafde moeder en kan daarom kerst niet vieren, tenminsten niet bij haar thuis. Ze heeft één wens en dat is haar moeder van de alcohol afkrijgen. Ze is zelf erg hard, brutaal en vrij alternatief, maar is van binnen een goed meisje.
    Meisje drie. Liam Payne.
    Ze wordt al jaren gepest om de rare trekjes die ze erop over houdt en de rare manier van kleding. Ze is erg onzeker, maar wil niets liever dan eens een kerstmis vieren met echte vrienden en het liefste dit meemaken op het bal dat ieder jaar wordt gehouden in London.
    Mayer
    Meisje vier. Harry Styles.
    Ze is echt ontzettend arm en moet werken op de eerste kerstdag om de kost te verdienen voor haar ouders, wie ook hard werken. Kerst zit er voor haar niet in, totdat er een zekere jongen haar geld leent dat ze niet terug kan betalen.
    Cinna

    De rollen klinken heel saai, maar het worden vijf verhalen door elkaar gebaseerd op kerst. (:

    Rollen.
    Rol:
    Volledige naam:
    Leeftijd en geboortedatum:
    Karakter:
    Uiterlijk: Een bekend persoon van wie beeldmateriaal te vinden is op Youtube, het liefste een tribute ofzo.
    Hobby's:
    Extra informatie:
    Titel?
    Waarschuwen?

    [ bericht aangepast op 11 dec 2011 - 10:41 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Is het goed als ik morgen meisje één invul? (bloos)


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    ILOVELIEKE schreef:
    Is het goed als ik morgen meisje één invul? (bloos)


    Jot. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    ik wil graag meisje twee invullen, ik moet wel even wat andere dingen doen enzo en ideeën opdoen. (:


    I got macdonalds breakfast for you, just for you, drove 2 miles to get it, so better get up and eat it.

    Ik wil ook graag een rol invullen, I just love Christmas ;D


    At the end of the day, all you really own in the world is your integrity.

    Is het goed als ik morgen meisje drie voor je invul?


    Physics is awesome

    Ik ga nu meisje drie en twee invullen!

    [ bericht aangepast op 7 dec 2011 - 22:20 ]


    all I want is the taste that your lips allow

    Rol: Meisje 4
    Volledige naam: Nicole Mary Woods
    Leeftijd en geboortedatum: 27/07/1994. 17 jaar
    Karakter: Ookal is het een arm meisje, ze heeft een hartje van goud. Ze vind het vreselijk om mensen te kwetsen en probeert het dan ook meteen goed te maken. Ze is vrij onzeker, en ze is daarom ook heel verlegen en praat ze weinig met mensen die ze niet zo goed kent of helemaal niet. Verder is het een heel lief meisje die rekening houd met anderen en altijd voor iemand klaar staat. Ze gaat niet met de mode mee omdat ze weinig geld hebben en daarom draagt ze meestal een trui met een trainings broek en kapotte gimpen.
    Uiterlijk:


    Lucy Hale
    Filmpje 1
    Filmpje 2
    Hobby's: Ze heeft niet echt hobby's omdat ze geen geld hebben om op een sport te gaan of om dingen te kopen. Maar als ze moest kiezen zou ze tekenen kiezen.
    Extra informatie: Ze heeft haar school niet afgemaakt.
    Titel? geen idee :x
    Waarschuwen? graag x]


    Nobody ever gave a fuck before, all they did was doubt me.

    Rol: Meisje drie.
    Volledige naam: Gemma Caverly
    Leeftijd en geboortedatum: Gemma is zestien jaar oud en is jarig op achttien maart.
    Karakter: Gemma is het soort meisje die er altijd is, maar die je nooit opmerkt en dat is ook haar bedoeling. Ze is heel stil en blijft veel liever op de achtergrond, maar ze heeft veel dromen. Ze droomt vaak van een wereld waarin ze zichzelf kan zijn zonder gepest te worden, dat ze zichzelf volledig kan uitten en dat ze niet meer zo onzelfzeker moet zijn. Gemma is een heel zacht meisje. Ze is zo bang om iemand te kwetsen en is daarom ook heel zacht. Gemma is heel gevoelig en om het minste kan ze wenen, maar zal ze het zeker niet tonen in publiek, maar dat doet ze liever als ze alleen is. Gemma hecht veel belang aan kleine dingetjes bevoorbeeld een bandje dat ze van een speciaal iemand heeft gekregen kan snel heel veel voor haar gaan betekenen. Gemma heeft nooit echt liefde gekend en daarom zoekt ze het ook in de kleinste dingetjes zoals wanneer het sneeuwt buiten, spelende kinderen en zo’n dingen zoals kerstmis.
    Uiterlijk:

    Video 1,
    Janet Devlin.
    Gemma is een heel klein meisje en haar uiterlijk valt ook heel erg op integendeel tot haar karakter. Ze heeft een heel witte huid en feloranje haren die geverfd zijn want normaal zijn ze blond. Ze krullen altijd heel natuurlijk rond haar schouders.Ze doet alleen make-up aan rond haar ogen en ze heeft mooie, diamant blauwe ogen.
    Hobby's: Gemma heeft niet echt een hobby want ze vindt van zichzelf dat ze niet echt een talent heeft. Het liefst zit ze op haar kamer en schrijft ze in haar dagboek die ze dagelijks bijhoud of leest ze uren in boeken terwijl ze naar haar favoriete muziek luistert. Haar favoriete muziek is: Coldplay, Snow patrol, Muse, foo fighters, etc.
    Extra informatie: Gemma heeft op haar pols in sierlijke letters een tattoo staan. Er staat het woord Dalia en het verwijst naar Delilah haar beste en enige vriendin die enkele jaren geleden zelfmoord pleegde.
    Titel? Ik ga even denken.
    Waarschuwen? JAA!


    Meisje twee zal voor morgenavond zijn.


    all I want is the taste that your lips allow

    Rol: Meisje 2
    Volledige naam: Rayven Elizabeth Grandier
    Leeftijd en geboortedatum: Rayven is op het moment zeventien jaar, ze verjaart op 1 januari.
    Karakter: Rayven is eigenlijk een lieve en vrolijke meid, maar doordat ze zich constant zorgen maakt om haar moeder, is ze redelijk depressief, chagrijnig en bot. Ze slaapt slecht, want haar moeder zorgt er vaker voor dat Rayven midden in de nacht uit haar bed moet komen om wat te doen. Rayven doet dit dan ook zonder moeite, maar ze vindt het wel vreselijk vervelend. Ze wilt vaker het liefst gewoon beginnen te huilen, maar ze huilt niet, ze kropt al haar emoties op en barst dan één keer in de zoveel tijd uit, in haar kamer, met haar hoofd in haar kussen. Rayven is eigenlijk een hele lieve meid en ook heel vrolijk, maar ze wordt onder druk gezet. Als je haar wat langer kent dan een halve dag, zie je die lieve meid onder dat botte karakter zitten. Dat botte karakter is er alleen maar om niet hulpeloos te lijken en wat sterker in haar schoenen te staan, wat aardig goed lukt. Doordat haar moeder alcohol verslaafd is en Rayven voor haar moet zorgen, is ze gewoon een ander mens geworden. Ze lijkt heel brutaal, wat ze vaker ook wel is, maar met reden, maar eigenlijk is ze een lieve meid die alleen maar wilt dat haar moeder 'geneest' van haar 'ziekte', want dan kan Rayven ook eigenlijk weer normaal leven, zonder zich zorgen te maken over haar moeder en zelf ook weer leuke dingen te gaan doen.
    Uiterlijk: Rayven heeft donkerbruin/ zwart haar. Soms wilt ze het verven en heeft ze een andere kleur, maar het blijft wel donker, maar zo vaak doet ze dat niet. Meestal blijft het gewoon bruin en soms wordt het voor een paar weken zwart, wat ze in totaal nu 3x heeft gedaan. Rayven heeft een redelijk boze blik, maar dat komt door haar wenkbrauwen, en heeft grijsachtige ogen. Ze draagt redelijk veel make-up, nou, alleen om haar ogen en soms lipstick. Haar haar is heeft ze bijna altijd in slag zitten, soms stijl, als ze 's ochtends tijd heeft om haar haren te stijlen en haar moeder haar niet in de weg zit, wat redelijk vaak gebeurt. Rayven kleedt zich een beetje alternatief, meestal in het zwart. Skinny jeans met slijtplekken, een zwart, los hemdje en een ketting. Ze draagt ook wel graag een blousje open en daaronder een hemdje en dan een ketting. Ze draagt bijna altijd haar Dr. Martens laarzen, of andere laarzen. Soms loopt ze ook op sneakers. Je ziet haar alleen bijna nooit op hakken. Ook door haar uiterlijk ziet Rayven en brutaal en een beetje raar uit, ook omdat ze vaker ook blauwe of andere kleur extentions in haar haar heeft.


    Elizabeth Gillies filmpje I filmpje II filmpje III
    Hobby's: Rayven speelt gitaar. Nou, ze kan erop spelen, maar ze kan geen noten lezen. Ze speelt gewoon muziekjes na, of bedenkt er zelf wat. Ze schrijft ze nooit op, want ze kan het toch niet lezen. Echt, ze is bagger in het noten lezen, maar wel een ster in akoestische gitaar spelen. Verder speelt Rayven graag videogames en tekent ze ook graag. Haar schetsboek staat vol met rare en grappige figuurtjes, maar ook composities van mensen die zitten, staan, iets doen of whatever, en die zijn best wel goed gelukt.
    Extra informatie: Rayvens vader is toen ze 12 was ervandoor gegaan. Sinds dien is haar moeder ontroostbaar en is alcohol verslaafd geworden, wat heel Rayvens leven heeft verandert. Ze moet nu voor haar moeder zorgen en proberen haar te laten stoppen met drank drinken, of in ieder geval te minderen. Doordat ze bijna 24/7 haar moeder moet helpen met dingen, heeft ze bijna geen vrije tijd en gaat het ook steeds slechter op school. Ze wilt haar moeder naar een afkickkliniek sturen, maar dan moet zijzelf ergens anders gaan wonen, want ze mag van de wet niet alleen blijven wonen. Ze moet eerst de draad van haar oude leven weer proberen op te pakken, wat waarschijnlijk moeilijk zou gaan, ze wilt heel graag iemand die haar daarbij helpt, maar ze vertrouwt veel mensen daarvoor niet genoeg.
    Titel? Together we can make a beautiful Christmas.
    Waarschuwen? Graag wanneer het begint ja (:

    [ bericht aangepast op 8 dec 2011 - 16:35 ]


    I got macdonalds breakfast for you, just for you, drove 2 miles to get it, so better get up and eat it.

    Rol: Meisje vier.
    Volledige naam: Katy Drew MontGommery
    Leeftijd en geboortedatum: 15 mei 1994 - 16 jaar.
    Karakter: Katy is voor onbekende een zeer verlegen meisje. Maar gelukkig zijn er die bepaalde mensen, haar vrienden, waar ze helemaal kan openbloeien. Katy heeft een zeer droge humor en kan hiermee ook sarcastisch uit de hoek komen. Haar bezorgdheid om anderen siert haar zeker. Ze geeft enorm veen om haar vrienden en familie. Ze is ook zeer vastberaden. Ondanks dat ze veel moet werken en er geld binnen moet komen, wilt Katy haar diploma halen zodat ze vast werk kan vinden dat goed betaald. Ze zou alles voor haar familie doen. Katy is een zeer zelfbewust meisje. Ze weet wat ze doet en waar haar plaats is in de wereld. Haar realistische kijk kan soms ook wat uit de hand lopen. Zo kan ze de wereld soms heel zwart inzien en denkt ze ook dat dat de realiteit is voor haar. Haar familie is arm, haar ouders werken 7 dagen op een week en Katy werkt na school bij in een koffiebar die tot 2u 's nachts open blijft. Haar huiswerk maakt ze tijdens haar pauze, maar soms is er helemaal geen tijd daarvoor en moet ze de tafels gaan schoonmaken. De druk wordt haar soms te veel, dat ze in paniek slaagt en slechte punten op school behaald. Katy is dan ook blij dat ze woensdag en zondag niet moet gaan werken. In die dagen probeert ze zoveel mogelijk voor school te werken. Op het moment dat haar wereld lijkt in te storten, dat ze alles niet meer bij elkaar kan houden, dan zingt ze. Dat is de enige manier waarop ze zichzelf kan kalmeren en weer kan oppeppen.
    Uiterlijk: Katy heeft getinte huid, dit komt omdat haar vader van Oosterse afkomst is. Ze heeft opgeknipte zwarte haren tot aan haar schouder. Haar donkere bruine ogen vallen niet zo op, maar ze is er best tevreden mee. Katy is niet het mooiste meisje dat je kent, maar lelijk is ze zeker niet.
    Ze is zo'n meter 61, dus niet echt groot.
    Katy draagt alle soorten kleding. Vooral kleding die ze gratis kan krijgen. Anderen zien het als afdankertjes, maar zij zit er niet mee. Vaak komen deze kleren van vriendinnen of uit een tweedehands winkel. Het stoort haar niet om deze kleren te dragen, als je ze aan hebt, ziet niemand het.
    Door het geld gebrek knipt Katy zelf haar haren. De eerste keer dat ze het knipte was het een enorme flop, maar door de jaren heen werd ze beter om beter. Ook maakt Katy met zalf en zwarte inkt een perfecte eyeliner.



    Video 1, Video 2
    Edelen Angeles
    Hobby's: Katy zingt en kan gitaar spelen. Het gitaar spelen heeft ze van haar beste vriend, Joey, geleerd. Waarvan ze dan ook nog eens zijn oude gitaar heeft gekregen. Joey is haar buurjongen en ze kennen elkaar al jaren. Maar meer dan vrienden zou het zeker niet worden. Katy heeft zo'n voorgevoel dat Joey op jongens valt.
    Het zingen en gitaar spelen kan ze alleen maar als haar ouders gaan werken zijn. Het zou hun anders te veel storen en dat zorgt natuurlijk voor veel meer stress in het gezin.
    Extra informatie: Katy wilt al jaren een katje, maar het onderhouden ervan zou te duur zijn.
    Titel? All over happiness?
    Waarschuwen?Yess, pls!

    [ bericht aangepast op 7 dec 2011 - 23:41 ]


    At the end of the day, all you really own in the world is your integrity.

    Thaaaaanks!


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik ga zo meisje 3 invullen.


    Then I defy thee, stars. Romeo Montague

    Rol: Meisje één
    Volledige naam: Isabelle Bonnie Smith
    Leeftijd en geboortedatum: 17 | 23 mei 1994
    Karakter: Isabelle is een lieve, behulpzame meid, maar heeft ook een aggresieve en vurige kant. Als je bevoorbeeld haar, haar vrienden of haar geliefden iets aan doet, ga je te maken hebben met een hele andere Isabelle dan haar vrienden kennen. Dan gaat ze soms uit woede met borden gaan gooien of gaat ze tegen dingen schoppen en slaan. Dan zou je haar best niet te snel onder ogen komen. De Isabelle die haar vrienden kennen is een zeer grappige lieve meid, die wel altijd in is voor een feestje en overal het positieve inziet. Ze kan geen minuut stil zijn, of stil zitten. Isabelle is een echte hectische, druk iemand. Ze moet altijd wel iets doet en stress besetndig is ze zeker niet. Als Isabelle stress heeft blijf je beter uit haar buurt, want dan kunnen er woorden uit haar mond komen die ze zeker niet meent, maar ze kan gewoon niet tegen stress en gaat dan ook héél slecht presteren. Isabelle straalt ook misschien zelfvertrouwen uit, maar het is totaal niet waar. In haar jeugd is Isabelle vaak de grond ingeboord door pesters en haar zelfvertrouwen ligt onder nul, maar ze gaat zich voor iedereen en alles veel te hard opstellen tot de bom ontploft en dan blijf je wéér beter uit haar buurt. Soms kan Isabelle ook best een grote mond hebben.
    Uiterlijk:


    Ashley Benson
    Film 1 | Film 2 | Film 3
    Hobby's: Isabelle houdt ervan om naar het strand te gaan, heerlijk zonnen. Ook is ze vaak in de stad te vinden, ze noemt het centrum haar 'tweede huis'. Ze danst ook veel en zingt ook graag.
    Extra informatie: Isabelle haar ouders zijn overleden. Ze is altijd enigst kind geweest, dus woont ze nu bij haar beste vriendin, Santana en Santana's moeder.
    Titel? Komt zo!
    Waarschuwen? Of course!

    [ bericht aangepast op 9 dec 2011 - 17:04 ]


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Oh fijn, ik mag niet meer op de laptop, is het goed als ik hem morgen verder maak? (bloos)


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    ILOVELIEKE schreef:
    Oh fijn, ik mag niet meer op de laptop, is het goed als ik hem morgen verder maak? (bloos)


    surreee. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking