• Hai. Ik ben FAAL CEE ACHTTIEN en ik open een RPG. Omdat ik dat leuk vind :].
    Thanks to Progeenie die vond dat het tijd werd om onze eigen RPG te openen. And thanks to Nynke die de cover heeft gemaakt.

    Question: wat is een RPG.
    Answer: Klik hier. Doe het, doe het. I know you want it. Don't be scared, nothing much will happen.


    Duitsland 1942: Een jaartal dat de geschiedenis in zal gaan als een storm van gebeurtenissen. Met de Tweede Wereldoorlog in volle gang aan de oppervlakte, heeft niemand oog voor een andere soort oorlog die zich tussen de vechtende soldaten en lijdende mensen plaatsvindt: een duistere oorlog tussen vampiers. In een voor hen zeer gunstige tijd waar het mensenbloed vloeit als nooit tevoren, besluiten de eeuwenoude Europese aristocratische vampierleiders Caellum en Alchar hun clans te versterken en de vampieroorlog nieuw leven in te blazen, buiten het oog van de rumoerige maatschappij. Hun doel: de andere clan vernietigen en de machtigste groep vampiers worden die de onderwereld ooit heeft gekend. Hun middelen: kracht en aantallen. Het ultieme wapen waar de twee leiders op azen: Een eeuwenoude verloren ketting die de drager ervan onmenselijke kracht geeft. In ruil voor het recht van het dragen ervan, wordt de ziel aan de duivel verkocht.
    In ruil voor het participeren in een clan wordt de vampier bescherming en rijkdom beloofd.
    Er is geen ruimte voor Einzelgängers, vampiers die zich bewust afzijdig houden van de oorlog. De vampierclans kennen een zero tolerancebeleid en zullen deze vampiers als ze eenmaal zijn opgespoord, overhalen om zich bij hen aan te sluiten of te vernietigen.

    Maar wat zal er met hun plannen gebeuren als de vampiers onvoorzichtig worden door het vloeiende mensenbloed en hun ras zo blootstellen, tegen wil en dank? Zal de oorlog veranderen in een oorlog die niet alleen gericht is tegen de mensheid, maar ook tegen de wezens van de onderwereld zelf? Of zullen enkele menselijke opportunisten hun slag slaan en proberen de Einzelgängers over te halen deel uit te maken van de menselijke oorlog en hen zo van een onbeperkte voorraad bloed kunnen voorzien en beter nog; misschien zelfs macht in de wereld van de mensen.
    En mag men er wel zo zeker vanuit gaan dat de ketting die onmetelijke kracht schenkt, wel in handen van een vampier terechtkomt?

    Don’t look at the future, don’t look at the past. Our time has come, right here and right now. We will fight for our right and seize power!

    Tiny reminders.
    • Vampiers zijn niet te doden met loden kogels, alleen met zilveren kogels en wapens en daglicht.
    • Vampiers kunnen zich niet voortplanten met mensen. Ja, seks hebben kan wel.
    • Vampiers kunnen een beperkte tijd zonder bloed. Langer als mensen zonder voedsel kunnen, maar afhankelijk van hun lichamelijke inspanningen op regelmatige basis.
    • Kledij beschermt vampiers tegen daglicht. Blote lichaamsdelen zijn er erg vatbaar voor.

    Houd er alsjeblieft rekening mee dat het verhaal zich afspeelt in Duitsland en niet aan één van de twee fronten. Dit is bewust gedaan om andere rollen in landen waarmee Duitsland in oorlog is ook een kans te geven mee te doen als spion, militair oid om het machtscentrum aan te vallen/infiltreren, en tevens Duitse burgers een rol te laten spelen, in case people don’t want to participate as a military.

    Raadpleeg de story voor een beeld van de tijdsgeest.

    Rollen [Mens].
    Mogelijke suggesties: Soldaat in opleiding van de Wehrmacht/SS, lid van de Hitlerjugend (voor jongens) Bund Deutscher Mädel (voor meisjes), één van de nazi partijleiders (bijv. Adolf Hitler), generaal/officier, burger, verzetslid, onderduiker, spion.

    Emily Jessica Grace (20) - Spion. By Clubbed.
    Lise Jager (20) - Burger/onderduiker. By Progeny.
    Viktoria Laden (23) - Krijgsgevangene. By PukkelXDing.


    Rollen [Vampier].

    Mogelijke suggesties: Eén van de twee clanleiders, clanleden, einzelgängers, vrouw van één van de twee clanleden, verrader binnen de clan.

    Shadé Aili Aonani (20) - Einzelgänger. By Gancanagh.
    Fjodor Iljitsj Nazarov (24/108) - Einzelgänger/RA soldier. By C18.
    Dawn Franklin (20/112) - Spion/clanlid. By RainbowDay.
    Brigitta Gretel Schröder (16) - Lid Hitlerjugend/vampier. By Chemist.
    Jena Berkhoff (19/20) - Einzelgänger. By JaiRy.
    Sarah Louise Wagner (7) - Clanlid. By Proprius.
    Lirit Isolde Hildegard (20/606) - Einzelgänger/verrader. By Scrooge.


    Tiny reminders voor het spelen. Mist hier nog een goeie regel, meld het :]. Het is vakantie, dus ik kan best een dingetje of twee over het hoofd hebben gezien. Normaal ook, daar niet van.
    - Gelieve geen drieregelposts. Als je geen inspiratie hebt, voel je vrij om, om hulp te roepen of wacht tot de inspiratie weer vloeit.
    - Geen personages doden zonder toestemming van de speler. Ernstig verwonden, verminken, verkrachten, martelen en beroven mag wel. War, y’know.
    - Dit is een RPG die zich afspeelt in de geschiedenis, for fun dus en geen geschiedenistoets die je moet leren. Je wordt niet tegen de muur gezet als je wat tijdsfouten maakt.
    - Geen beslissingen voor andermans personages maken en perfect players maken.


    Last, but not least: Viel Spaß!

    Invulshizzle:
    Rol.
    Naam:
    Ras [mens/vampier]:
    Leeftijd:
    Uiterlijk:
    Innerlijk:
    Extra:


    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 30 dec 2011 - 14:47 ]


    No growth of the heart is ever a waste

    IK DOE MEE IK DOE MEE OMFG IK DOE MEE!*O*


    everything, in time

    Stomme Cee Achttien trouwens :c


    everything, in time

    Je bent trouwens het invullijstje vergeten.
    FAAL CEE ACHTTIEN

    ikbenaanhetspammenfoei


    everything, in time

    Trololo, I knew it! I'll fix it :].


    No growth of the heart is ever a waste

    Mag ik jouw troostmeisje zijn Sam?


    Life is hard and then we die

    *Kuch en link naar de story*


    everything, in time

    Annick, lekker blondje (wbw).
    Ik ga met een Rus joinen die gevangengenomen wordt en naar Duitsland wordt afgevoerd ;o. Misschien ben jij wel een burger die heel toevallig op z'n pad terecht komt.
    Sneaky. Really sneaky.


    No growth of the heart is ever a waste

    Progeenie, staat d'r allang in :D.


    No growth of the heart is ever a waste

    Of misschien zit ik ook in dat kamp ofzeuw. (joehoe)


    Life is hard and then we die

    Ja, heel misschien wel (wbw).
    Lololol.


    No growth of the heart is ever a waste

    Rol. Spion
    Naam: Emily Jessica Grace
    Ras [mens/vampier]: Mens
    Leeftijd: 20 jaar
    Uiterlijk:

    Emily heeft een zachte blik, glanzende rode haren en bruine ogen.
    Innerlijk: Emily komt heel verlegen over, door haar zachte blik, dit is ze echter niet. Ze is alles behalve onzeker en kan soms erg gevoelloos overkomen. Mensen kunnen zich ergeren aan dit gedrag, hier stoort ze zich echter niet aan. Ze heeft wel een reden voor dit gedrag. Emily heeft tijden meegemaakt waarbij haar gezin uit elkaar viel; haar ouder scheidden, haar broers en zussen kregen ruzie. Ze heeft geen contact meer met haar familie en praat liever niet meer over haar verleden.
    Extra: Emily kan abnormaal hard rennen.

    (Ik kan btw niet altijd reageren, omdat ik in een andere rpg speel en ik meer dingen doe dan Quizlet (A))

    [ bericht aangepast op 27 dec 2011 - 21:20 ]


    26 - 02 - '16

    Rol: Einzelgänger
    Naam: Shadé Aili Aonani [Sjah-dee Ajielie Ah-oh-nannie]
    Ras: Vampier
    Leeftijd: 20
    Uiterlijk:


    minus de moderne kleren dan.
    Innerlijk:
    Shadé is een rustig persoon en ook vrij schuchter. Als ze in een noodsituatie zit komen haar oerinstincten boven en zal ze er alles aan doen om haar belagers tegen te houden. Ze heeft geen vrede met wat ze is en houdt zich daarom ook afzijdig van de clans. Door haar indiaanse afkomst heeft ze een feeling met de natuur en probeert zich er ook vaak in terug te trekken. Als ze zich toch onder de mensen begeeft is het om haar fascinatie voor verschillende culturen te voeden. Door haar huidskleur moet ze tegen heel wat vooroordelen opboksen, maar liever gaat ze conflicten uit de weg.
    Extra:
    Toen Shadé nog mens was was ze heel begripvol en kon ze mensen goed aanvoelen. Na haar verandering heeft zich dit omgezet in een gave. Ze kan de pijn van anderen voelen alsof het de hare was en deze wegnemen. Als ze echter wreed wil zijn kan ze deze pijn doorgeven aan een ander.
    Ze stamt uit dezelfde tijd af als Pocahontas.

    [ bericht aangepast op 27 dec 2011 - 21:42 ]


    I've no idea of the future, but I can see the past quite well. And the present, if the weather's clear.

    Rol: Burger/onderduiker
    Naam: Lise Jager Wil je voor een typische Duitse naam gaan, hebben ze geen mooie meisjesnamen in 't Duits, deze was de enige haha
    Ras [mens/vampier]: Mens.
    Leeftijd: 20
    Uiterlijk: FOTO GEVONDEN DANKZIJ NYNKE, UITERLIJK COMPLEET VERANDERD:


    Zwart, krullend haar, bleke huid en felrode lippen. Klein en een normaal postuur. (:

    Innerlijk: Lise heeft een sterke eigen wil. Ze vindt dat vrouwen hetzelfde behandeld moeten worden als mannen, mede vanwege dit wil ze geen man in haar leven. Ze scheert alle mannen over één kant. Voor een jongevrouw van die tijd heeft ze dus een redelijk grote mond.
    Extra: Ze woont samen met haar kamergenoot, Gabriele -Gaby-, in een klein appartement in een flat, net buiten het midden van de stad.. Gabriele denkt hetzelfde over mannen als Lise, maar toch gaat heeft ze regelmatig een afspraakje. Gabriele en Lise zijn al heel lang bevriend:


    (Links = Gabriëlle - Rechts = Lise) Ze waren onafscheidelijk, maar sinds de oorlog is dit veranderd. Gabriele is namelijk vóór Hitler, terwijl Lise enorm tegen is, haar vader zit zelfs in het verzet. Beiden proberen ze dit toch wel grote verschil bij te leggen en het er gewoon niet over te hebben, helaas wordt dit steeds moeilijker en komt de vriendschap steeds meer onder druk te staan.



    Rol invullen is stom. _O_

    [ bericht aangepast op 30 dec 2011 - 14:45 ]


    everything, in time

    Invulshizzle:

    Rol: Lid van de Hitlerjugend.
    Naam: Brigitta Gretel Schröder.
    Ras [mens/vampier]: Vampier (hehe).
    Leeftijd: in mensenjaren is ze zestien, in vampierenjaren 306.
    Uiterlijk: Bij gebrek aan goede voorbeelden, Brigitta is | Arisch", ze heeft blond haar en blauwe ogen. Verder is ze lelieblank en heeft ze een erg meisjesachtig en kinderlijk gezicht.
    Innerlijk:
    Brigitta is op zichzelf, ze is geen lid van een bepaalde clan maar voedt zichzelf op de bijeenkomsten van de Hitlerjugend. Vaak neemt ze dan iemand mee naar een afgelegen plek en zuigt ze ze leeg tot de laatste druppel. Brigitta is rustig maar kan enorm uitvallen als je "onnodige" opmerkingen maakt. Ze praat met een air van verveling maar weet vaak goed te acteren. Ze heeft geen familie of vrienden en "ziet wel" wie er op haar pad komt. Ze weet niet wie haar veranderd heeft.
    Extra:
    Euhm, geen extra.


    Bananen zijn lekker, toch? Zet dit ook in je signature als je ook van bananaaaas houdt!

    Rol: Krijgsgevangene. Ja, een vrouwelijke.
    Naam: Viktoria Laden
    Ras: Mens
    Leeftijd: 23
    Uiterlijk: Blond, blank & sexy. [/I really don't care XD]
    Innerlijk: Volgzaam, onderdanig, behulpzaam, open, caring.


    :W


    Life is hard and then we die