• Het is 2012 en alles is volkomen normaal, zoals het altijd al is geweest. Dit is ook precies zo. Het feit dat er mensen bestaan met een genetisch bepaalde kracht, is voor niemand iets nieuws. Het is zelfs zo interessant geworden, dat het toeristisch trekpleister is en er zelfs veel geld mee verwed kan worden. In ieder land is er een groep van tien mensen -oud en jong- die een heel jaar de wereld rondtrekken en elke maand vechten tegen het team van een ander land. Het is te zien als een sport, als karate of voetbal - alles is vriendschappelijk. Er vallen geen doden, hooguit gewonden, maar alles gaat om de trofee die aan het einde van 2012 uitgereikt wordt. En één land mag zichzelf de kampioen noemen van de hele wereld.


    Zoals Amy/Mags het omschreef: Een WK voor mutanten. Nu zoek ik rollen. Rollen voor de mutanten die meedoen hieraan. -oud en jong, meisjes en jongens- Deze komen ook uit verschillende landen en de landen die meedoen hieraan zijn: Engeland, Duitsland, Italië, Marokko, China, Rusland, Nederland, Amerika, Spanje, Frankrijk, Colombia en Zweden.

    Dit idee is in me opgekomen door een droom. Want in mijn droom moest ik handballen, maar had iedereen ineens mutantkrachten. Heel vet. :9~ Ik had dus de kracht om vuur te sturen en verwerk het ook zo dat mijn personage dat heeft. (:

    Informatie.
    Voornaam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd en geboortedatum: Niet iedereen is tussen de 15 en 18.
    Uiterlijk: Bekend persoon. Lea Michele en Niall Horan zijn al bezet, sorry.
    Karakter:
    Land en geboortestad:
    Kracht: Het sturen van vuur is al bezet.
    Aanvallende of verdedigende mutant: Waarvoor is zijn/haar kracht het beste bestemd en wat kan hij/zij het beste. Verdedigen of aanvallen?
    Familie: Ze mogen een gewone familie hebben, een familie met mutanten, verzin maar wat. Maar niet iedereen hoeft een dode of twee dode ouder(s) te hebben.
    Extra informatie:
    Titel?
    Mag ik je waarschuwen?

    [ bericht aangepast op 18 jan 2012 - 20:03 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik ga vanavond even een rol invullen voor een jongen! Maar ga nu eerst sporten ;x


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Voornaam: Alain.
    Achternaam: Dubois.
    Volledige naam: Alain Matthieu Dubois.
    Leeftijd en geboortedatum: Alain is eenentwintig jaar oud. Hij verjaart op vier december.
    Uiterlijk:


    Alain heeft donkerbruine haren die warrig over zijn gezicht heenvallen. Hij heeft een lichte lok over zijn voorhoofd heen waardoor hij jonger lijkt dan hij eigenlijk is. Hij heeft lichtblauwe tot grijze ogen. Zijn lichaam is niet erg gespierd, maar slap kan je hem zeker niet noemen.
          Logan Lerman
    Karakter: Alain is een jongen die snel zeurt. Hij kan er echt niet tegen als er zomaar veranderingen in zijn omgeving plaatsvinden. Vooral niet als het zomaar op het laatste moment is. Hij heeft een hele vaste planning en houdt ervan om alles precies volgens de regeltjes te doen. Hij zou regels nooit overtreden, hij vindt dat ze daarvoor niet zijn gemaakt. Alain is heel vrolijk en spontaan en het liefst in bijzijn van anderen. Hij houdt van gezelligheid om hem heen, maar hij vindt wel dat er orde moet blijven. Hij houdt niet van uitgaan en rotzooi, maar een klein besloten feestje vindt hij wel gezellig. Tegenover onbekenden is Alain juist heel erg anders dan dat hij normaal is. Alain is dan heel gesloten en dwingt zich het liefst op de achtergrond te blijven en is dan meer een luisteraar, geen prater zoals ze normaal is. Veel mensen krijgen een verkeerde indruk van hem en zo zijn ook veel van hem vriendschappen kapot gegaan, maar hij heeft er betere aan over gehouden. Alain is een slimme jongen, maar hij houdt er niet van om veel werk voor school te doen. Hij heeft veel hobby's en interesses, dus is liever met iets anders bezig.
    Land en geboortestad: Hij woont op dit moment in Frankrijk en is geboren in het zuiden, namelijk Marseille.
    Kracht: Zijn kracht is snelheid. Hij kan sneller rennen dan iedereen anders wat vooral in zijn voordeel is bij andersmans aanvallen. Onopgemerkt blijft hij op deze manier soms waardoor hij soms mensen te snel af is.
    Aanvallende of verdedigende mutant: Zijn kracht is het beste bestemd voor aanvallen. Hij kan mensen afleiden door zijn snelheid en daarna ongestoord aanvallen. Het is een soort tactiek, want zijn kracht kan ook als verdediging worden gebruikt, maar hij heeft dat nog niet zo goed onder de knie. Alain is meer van het aanvallen, hij houdt van actie en vindt verdedigen voor mietjes.
    Familie: Zijn familie bestaat volledig uit normale personen. De enige die van zijn bestaan als mutant weet is zijn vader Adrien, een strenge man. Hij is getrouwd met de prachtige Amélie. Samen hebben ze drie kinderen waarvan één Alain is. Zijn twee zusjes zijn een tweeling en zijn Clémence en Florence. Hij heeft een hele goede band met zijn twee 17-jarige zusjes.
    Extra informatie: /
    Titel? I don't know anything...
    Mag ik je waarschuwen? Sure Sanne. Dat mag je bij elk verhaal :Y)


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Styles schreef:
    Ik ga vanavond even een rol invullen voor een jongen! Maar ga nu eerst sporten ;x


    Is goed. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik zou er graag 1 invullen, maar dat moet dan wachten tot morgen want ik moet zo van de computer af )':


    First things first, but not necessarily in that order

    Lovelydemon schreef:
    Ik zou er graag 1 invullen, maar dat moet dan wachten tot morgen want ik moet zo van de computer af )':


    Dat mag hoor, ik begin er nog niet aan. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik ga, als mijn nagels gedaan zijn, beginnen met invullen (:


    all I want is the taste that your lips allow

    Tomlinson schreef:
    Ik ga, als mijn nagels gedaan zijn, beginnen met invullen (:


    Haha is goed, yo. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Voornaam: Devlin, door haar vrienden wordt het soms wel eens afgekort tot Lin of Dev. Haar voorkeur gaat gewoon naar Devlin of Earnshaw, ze heeft het niet zo op bijnamen.
    Achternaam: Earnshaw
    Volledige naam: Devlin Violet Earnshaw
    Leeftijd en geboortedatum: Devlin is zeventien jaar oud, geboren op zes augustus.
    Uiterlijk:


    Phoebe Tonkin
    Karakter: Devlin is een erg eerlijk en vrolijk meisje die nogal op valt als je haar voor het eerst tegenkomt. Dit komt voornamelijk door haar enthousiaste gedrag, ze schijnt nergens voor terug te deinzen en verlegen komt niet in haar woordenboek voor. Dit is een ergernis van vele mensen, maar dat kan Devlin niet zoveel schelen. Ze moeten haar maar nemen zoals ze is. Een nadeel hieraan is dat Devlin mensen te snel dingen toevertrouwd, waar ze later wel eens spijt van krijgt als ze haar eigen geheimen door de straten van de stad hoort suizen. Ze is een echte kletskous en een open boek dus, ze is misschien net iets makkelijk om te praten en te benoemen als een roddeltante. Ze heeft moeite met dingen geheim houden, daar is ze ook veel te druk voor waarschijnlijk. Je zou Devlin kunnen zien als een redelijke meeloper, toch heeft ze zeker wel een eigen mening, maar wacht ze liever af op het juiste moment om dit te zeggen, ze heeft een hekel aan ruzie en is een angsthaas als het daarom gaat, vermijdt daarom ook liever discussie’s. Devlin is een erg sportief type, ze heeft een goede conditie en gaat elke uitdaging aan. Ze kan goed tegen haar verlies en doet het liefst aan teamsport, ze is namelijk goed in samenwerken. Toch kan ze snel gestresst raken en is ze erg ongeduldig, ze heeft moeite met dingen afwachten en is een erg nieuwsgierig persoon. Een tikkeltje perfectionistisch zou je haar kunnen noemen, net zoals ze een redelijke eigendunk van zichzelf heeft en soms wat egoïstisch overkomt. Ze denkt eerst aan zichzelf, daarna pas aan andere. Dit betekend niet meteen dat ze nooit naar haar vrienden omkijkt, want dat doet ze zeker wel. Ze kan er niet tegen als ze haar vrienden ziet lijden en helpt ze graag op weg, maakt niet uit hoe.
    Land en geboortestad: Devlin is opgegroeid in Canterbury, Engeland. Ze heeft het er altijd erg naar haar zin gehad.
    Kracht: Devlin kan watersturen en ze is er goed in ook. Ze vindt het heerlijk om ermee te spelen en mensen mee te plagen. Ze gebruikt bij haar kracht veel handbewegingen en kost haar toch wel wat energie, het is als het uitoefenen van een sport.
    Aanvallende of verdedigende mutant: Haar kracht is vooral erg aanvallend, mensen uitschakelen en dergelijke. Ze zal daar dan ook niet omheen draaien en zich gewoon volledig voor de volle honderd procent inzetten, ze is een doorzetter.
    Familie: Devlin komt uit een erg sociaal en vriendelijk gezin. Ze heeft het altijd naar haar zin gehad thuis en wordt vaak vertroeteld. Haar vader heet David en is vijftig jaar oud, net zoals Devlin is hij mutant en kan hij water in ijs laten veranderen. Ondanks dat doet hij er niet veel mee en werkt hij als aircomonteur bij een groot klusserbedrijf. De man verdient niet al te veel, het gezin kan het net redden, maar ondanks dat blijven ze bij elkaar. Devlin haar moeder, Joanne is een zevenenveertig jarige secretaresse bij een postorderbedrijf. Ze is een gewoon simpel en normaal mens, erg gastvrij en een goede kok. Ze zorgt ervoor dat haar kinderen niets mislopen en het naar hun zin hebben.
    Devlin is de oudste van de kinderen, ze heeft nog twee jongere zusjes; de vijftienjarige Zahra, wie de kracht heeft om water te laten koken, haar andere zusje de dertienjarige Ebony moet het helaas zonder gave doen.
    Hailee Steinfeld, Ciara Bravo
    Extra informatie: Devlin haar lievelingsnummer is dertien, het liefst draagt ze deze tijdens haar wedstrijden. Ze is erg bijgelovig en doet een aantal standaard dingen voordat ze beginnen met spelen. Één keer keihard gillen, drie rondjes draaien en een kruisje maken. Devlin zou altijd al graag aanvoerster willen zijn.


    Voornaam: Tyler
    Achternaam: Johansson
    Volledige naam: Tyler Samuel Johansson
    Leeftijd en geboortedatum: Tyler is net twintig geworden, geboren op zestien januari.
    Uiterlijk:


    Michael Trevino
    Karakter: Tyler is een redelijke gewone jongen, hij is niet echt speciaal en opvallend, gewoon erg normaal. Als je Tyler voor de eerste keer ontmoet kan hij overkomen als een nogal saaie en verlegen jongeman, maar als je een tijdje met hem omgaat zie je dat er veel meer schuilgaat in dit persoon. Hij is namelijk erg sociaal en spontaan en vindt het altijd wel fijn om een babbeltje te maken met iedereen. Toch is hij erg volwassen voor zijn leeftijd en erg kritisch, hij is zeer realistisch aangelegd en heeft een ontzettend goed topografisch geheugen. Hoewel je het niet zou zeggen, Tyler is bijzonder slim en vindt het heerlijk om onder druk te leven. De jongen is erg uitdagend en dol op spelletjes, toch kan hij niet tegen zijn verlies en zou er zelfs vals voor kunnen spelen mocht hij winnen. Ook kan hij nogal koppig overkomen, aangezien hij altijd zijn zin door wilt drammen en soms niet van ophouden weet. Hij ziet niet in dat het soms wel eens genoeg is bij mensen en ze er klaar mee zijn, ook heeft hij moeite met het zeggen van sorry of het woord nee, hij heeft er een hekel aan om zijn vrienden teleur te stellen en is erg op ze gesteld. Als je aan zijn vrienden komt in feite, dan kom je aan hem. De jongen heeft dan ook wel een redelijk kort lontje en kan soms nog wel eens agressief overkomen, maar dit gebeurd enkel wanneer hij kwaad is. Tyler is redelijk hard en toont niet graag emotie’s, hij vindt dat niet mannelijk namelijk en wordt al snel chagrijnig als mensen zich aanstellen. Daar kan hij absoluut niet tegen. Buiten dit alles is hij een echt buitenmens, zeer sportief en vindt hij het soms wel eens fijn om in de belangstelling te staan.
    Land en geboortestad: Tyler is geboren in Malmö, wat ligt in Zweden, op zijn zesde is hij naar Umeå verhuist.
    Kracht: Tyler kan enorme schilden maken en “koepels” rondom mensen maken, waardoor er niets of niemand meer doorheen kan. Hij oefent er erg hard op, hoopt dat zijn kracht nog sterker wordt.
    Aanvallende of verdedigende mutant: Tyler zijn gave is vooral erg verdedigend en helpt zijn teamleden graag hiermee, om ze te beschermen dus. Hij is trots op zijn gave, het maakt hem niet veel uit dat hij niet veel indrukwekkende dingen kan doen, zoals andere.
    Familie: Sinds zijn zesde zijn Tyler zijn ouders gescheiden en woont hij nu enkel nog bij zijn moeder, Susanne Edström. Zijn moeder is helaas geen mutant, hoe graag Tyler dat ook zou willen. Hij is de enige in zijn familie en heeft het zichzelf aangeleerd, waar hij natuurlijk ontzettend trots op is. Zijn moeder, Susanne is kleuterjuf en erg trots op haar grote jongen. Ze steunt hem in ieder punt en kan goed met hem lachen. Ze ziet hem eerder als een vriend dan haar zoon, in feite en zo telt dit ook voor Tyler. Helaas spreekt hij zijn vader haast nooit meer, de twee hebben nog maar zelden contact.


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Do you want another one? En welk geslacht? Welke leeftijd ongeveer? Welk land?


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Thanks, Amy. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Riverfire schreef:
    Do you want another one? En welk geslacht? Welke leeftijd ongeveer? Welk land?


    Een ietwat jonger meisje, land maakt niks uit. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Dumbledore schreef:
    (...)

    Een ietwat jonger meisje, land maakt niks uit. (:


    Okay. I'll try some. (:


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Voornaam: Caro
    Achternaam: P[arker
    Volledige naam: Caro Zoeyy Parker
    Leeftijd en geboortedatum: Caro is twintig geworden op 11 juli.
    Uiterlijk: ]


    Janet Devlin
    Caro is een heel klein, tenger meisje. Caro had vroeger altijd blond haar, maar ze had altijd al iets met mensen met rood haar dus wanneer ze zestien werd heeft ze haar haren gewoon rood gekleurd. Caro is niet het meest meisjesachtige meisje dus makeup gebruikt ze niet. Daardoor heeft ze altijd een heel bleke huid. Caro heeft felblauwe ogen en wanneer ze lacht, en daar staat ze bekend voor, heeft ze twee schattige kuiltjes in haar wangen. Caro is een beetje jongensachtig dus echte meisjes meisjes kleren zijn niet te vinden bij haar. Caro draagt geen ballerinas, sandalen laat staan hakken, maar heeft een hele collectie vans ( waarvan de felgroene haar favoriet) en een collectie allstars (waarvan de felrode haar favoriet). Ze draagt geen rokjes, wel shortjes en haar absolute favoriet zijn geruite hemdjes waarvan ze ook een hele collectie heeft net zoals van superdry en abercrombie trui’s. Ondanks dat ze geen echt meisje is, vind Caro haar uiterlijk wel zeer belangrijk en gaat ze nooit buiten voor ze weet hoe ze eruit ziet.
    Karakter: Caro is een heel actief meisje en moet soms zichzelf kunnen beheersen want vaak is ze in een actieve bui wanneer het niet moet. Ze is een echte spring-in-het-veld en floept alles eruit waardoor ze soms zonder de bedoeling mensen kwetst. Wanneer ze dit wel beseft gaat ze natuurlijk onmiddellijk haar excuses aanbieden, maar Caro kan ook best serieus zijn als het moet. Als je met iets serieus erg zit en je wilt met haar praten zal ze altijd voor je klaarstaan. Caro is zo te zien aan haar uiterlijk ook best een beetje jongensachtig. Ze gamed heel graag en is ook heel erg competitief ingesteld. Ze kan absoluut niet tegen haar verlies. Caro is niet bang om haar een beetje vuil te maken. Caro is zeer koppig en wilt vaak echt haar gelijk krijgen. Wanneer je met haar discussieert, kan je wel uren bezig zijn want ze zal echt niet toegeven. Caro is een heel slim meisje. Voor elk probleem zal ze wel een oplossing vinden, maar ze is ook slim op een andere manier. Ze weet wie ze kan vertrouwen en wie niet, met andere woorden ze is absoluut naïef. Caro is eigenlijk heel gevoelig. Ze toont het soms niet, maar eigenlijk is Caro een fragile poppetje. Ze is snel breekbaar en ze moet vaak op haar lippen bijten om niet te huilen waar mensen bij zijn. Dan doet ze dan ook niet waar mensen bij is, maar liever ’s avonds wanneer ze alleen is. Ze wil namelijk niet gevoelig overkomen, in tegendeel, ze wil heel sterk overkomen.
    Land en geboortestad: Rusland. Moskou dan? xd
    Kracht: Caro heeft niet echt een speciale kracht zoals vuur besturen, maar Caro kan zich zo snel verplaatsen dat niemand het ziet. Voor je het weet staat ze achter je. Caro gebruikt dit ook graag om mensen te plagen om bevoorbeeld dingen te verplaatsen of gewoon achter hen te gaan staan om ze te doen schrikken, maar het is echt vet handig. Caro heeft nog iets speciaals, maar dit verzwijgt ze voor vele. Wanneer Caro in een gevecht zit, weet ze twee seconden later wat haar tegenstander gaat doen, zo kan zij zich daar op voorbereiden? Bovendien is Caro haar ruikvermogen ook sterk ontwikkeld.
    Aanvallende of verdedigende mutant: Aangezien Caro zo’n actief karakter heeft is ze puur aanvallend. Sterker nog als je Caro aan haar lot overlaat gaat het helemaal fout.
    Familie: Ik kan geen foto’s toevoegen omdat pc kut doet, maar ik zet er een celeb bij die de rol vertolkt, oké?
    Caro is heel vrij opgevoed door haar twee ouders, maar zodra het erover ging werden er wel strenge straffen uitgedeeld, maar dat was niet echt nodig. Caro’s vader, Marc Jim Carrey is een financieel directeur van een klein bedrijfje in Londen en is heel vaak in het buitenland voor zijn werk. Hierdoor heeft Caro en haar zus en broer niet zo’n goede band met hem, maar zodra hij in Londen is probeert hij zoveel mogelijk tijd met zijn kinderen door te brengen, soms met tegenzin van de twee oudste. Hun moeder Karen Mckenzie Jodie Foster is zelfstandige en bezit een klein boetiekje in Londen die ze samen bezit met haar beste vriendin die de kleren ontwerpt. Verder heeft Caro een oudere broer, Olivier Francisco Lachowski van 20 die in het buitenland studeert. De twee hebben een geweldige band samen en bellen dagelijks en als ze elkaar niet kunnen bellen skypen ze. En zoals eerder vermeld heeft ze een zusje van zeven jaar ouder, Manu Elle Fanning. Sinds Caro weet van al haar mutanten dingen heeft ze alleen nog maar contact met haar oudere broer en af en toe met haar kleine zus.
    Mag ik je waarschuwen? Je moet!

    [ bericht aangepast op 18 jan 2012 - 21:30 ]


    all I want is the taste that your lips allow

    Tomlinson schreef:
    Voornaam: Caro
    Achternaam: P[arker
    Volledige naam: Caro Zoeyy Parker
    Leeftijd en geboortedatum: Caro is twintig geworden op 11 juli.
    Uiterlijk: ]


    Janet Devlin
    Caro is een heel klein, tenger meisje. Caro had vroeger altijd blond haar, maar ze had altijd al iets met mensen met rood haar dus wanneer ze zestien werd heeft ze haar haren gewoon rood gekleurd. Caro is niet het meest meisjesachtige meisje dus makeup gebruikt ze niet. Daardoor heeft ze altijd een heel bleke huid. Caro heeft felblauwe ogen en wanneer ze lacht, en daar staat ze bekend voor, heeft ze twee schattige kuiltjes in haar wangen. Caro is een beetje jongensachtig dus echte meisjes meisjes kleren zijn niet te vinden bij haar. Caro draagt geen ballerinas, sandalen laat staan hakken, maar heeft een hele collectie vans ( waarvan de felgroene haar favoriet) en een collectie allstars (waarvan de felrode haar favoriet). Ze draagt geen rokjes, wel shortjes en haar absolute favoriet zijn geruite hemdjes waarvan ze ook een hele collectie heeft net zoals van superdry en abercrombie trui’s. Ondanks dat ze geen echt meisje is, vind Caro haar uiterlijk wel zeer belangrijk en gaat ze nooit buiten voor ze weet hoe ze eruit ziet.
    Karakter: Caro is een heel actief meisje en moet soms zichzelf kunnen beheersen want vaak is ze in een actieve bui wanneer het niet moet. Ze is een echte spring-in-het-veld en floept alles eruit waardoor ze soms zonder de bedoeling mensen kwetst. Wanneer ze dit wel beseft gaat ze natuurlijk onmiddellijk haar excuses aanbieden, maar Caro kan ook best serieus zijn als het moet. Als je met iets serieus erg zit en je wilt met haar praten zal ze altijd voor je klaarstaan. Caro is zo te zien aan haar uiterlijk ook best een beetje jongensachtig. Ze gamed heel graag en is ook heel erg competitief ingesteld. Ze kan absoluut niet tegen haar verlies. Caro is niet bang om haar een beetje vuil te maken. Caro is zeer koppig en wilt vaak echt haar gelijk krijgen. Wanneer je met haar discussieert, kan je wel uren bezig zijn want ze zal echt niet toegeven. Caro is een heel slim meisje. Voor elk probleem zal ze wel een oplossing vinden, maar ze is ook slim op een andere manier. Ze weet wie ze kan vertrouwen en wie niet, met andere woorden ze is absoluut naïef. Caro is eigenlijk heel gevoelig. Ze toont het soms niet, maar eigenlijk is Caro een fragile poppetje. Ze is snel breekbaar en ze moet vaak op haar lippen bijten om niet te huilen waar mensen bij zijn. Dan doet ze dan ook niet waar mensen bij is, maar liever ’s avonds wanneer ze alleen is. Ze wil namelijk niet gevoelig overkomen, in tegendeel, ze wil heel sterk overkomen.
    Land en geboortestad: Noorwegen en Oslo (:
    Kracht: Caro heeft niet echt een speciale kracht zoals vuur besturen, maar Caro kan zich zo snel verplaatsen dat niemand het ziet. Voor je het weet staat ze achter je. Caro gebruikt dit ook graag om mensen te plagen om bevoorbeeld dingen te verplaatsen of gewoon achter hen te gaan staan om ze te doen schrikken, maar het is echt vet handig. Caro heeft nog iets speciaals, maar dit verzwijgt ze voor vele. Wanneer Caro in een gevecht zit, weet ze twee seconden later wat haar tegenstander gaat doen, zo kan zij zich daar op voorbereiden? Bovendien is Caro haar ruikvermogen ook sterk ontwikkeld.
    Aanvallende of verdedigende mutant: Aangezien Caro zo’n actief karakter heeft is ze puur aanvallend. Sterker nog als je Caro aan haar lot overlaat gaat het helemaal fout.
    Familie: Ik kan geen foto’s toevoegen omdat pc kut doet, maar ik zet er een celeb bij die de rol vertolkt, oké?
    Caro is heel vrij opgevoed door haar twee ouders, maar zodra het erover ging werden er wel strenge straffen uitgedeeld, maar dat was niet echt nodig. Caro’s vader, Marc Jim Carrey is een financieel directeur van een klein bedrijfje in Londen en is heel vaak in het buitenland voor zijn werk. Hierdoor heeft Caro en haar zus en broer niet zo’n goede band met hem, maar zodra hij in Londen is probeert hij zoveel mogelijk tijd met zijn kinderen door te brengen, soms met tegenzin van de twee oudste. Hun moeder Karen Mckenzie Jodie Foster is zelfstandige en bezit een klein boetiekje in Londen die ze samen bezit met haar beste vriendin die de kleren ontwerpt. Verder heeft Caro een oudere broer, Olivier Francisco Lachowski van 20 die in het buitenland studeert. De twee hebben een geweldige band samen en bellen dagelijks en als ze elkaar niet kunnen bellen skypen ze. En zoals eerder vermeld heeft ze een zusje van zeven jaar ouder, Manu Elle Fanning. Sinds Caro weet van al haar mutanten dingen heeft ze alleen nog maar contact met haar oudere broer en af en toe met haar kleine zus.
    Mag ik je waarschuwen? Je moet!


    Ik wil niet vervelend doen, maar Noorwegen doet niet mee. ;$


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Dumbledore schreef:
    (...)

    Ik wil niet vervelend doen, maar Noorwegen doet niet mee. ;$


    Oeps, ik hat die landen niet gezien. Ik pas het aan (:


    all I want is the taste that your lips allow