• Hi,
    Ik ben zeer slecht in personages bedenken dus vraag om hulp.

    Het verhaal gaat over Grace Gwynneth die een boek heeft geschreven. Ze is uitgenodigd door een regisseur en is samen met haar vader en broertje naar LA verhuisd om de film te maken. Ze gaat samen opzoek naar acteurs en actrices.
    Die acteurs en actrices hebben natuurlijk ook een gewoon leven en voor die mensen hebben natuurlijk een eigen naam en karakter.
    Zoek een karakter uit het boek uit waar je het persoon zelf voor kunt beschrijven. Als je het vaag vind wat ik heb opgeschreven komt hier een kort voorbeeldje van de hoofdpersonage die ik al heb bedacht.

    Het verhaal is al begonnen: Story: Until the end of the world

    Echte naam: Grace Gwynneth.
    Leeftijd(Tussen de 14&19): 15 jaar
    Rol in film/boek: Megan McEvans
    Soort in boek (Vampier of Mens): Vampier
    Uiterlijk: Grace is een meisje van 15 jaar oud. Ze is mager en komt daardoor een beetje slungelig over. Ze heeft kort (Half lang eigenlijk) donkerblond/ brons haar en bruine ogen. Ze draagt het liefste makkelijke kleren, dus geen rokje, inkijk truitjes, ziepoesnetnie broekje. Ze heeft meer een eigen styl. Het liefst draagt ze haar lievelings broek


    en een gewoon shirt met een leuke print of tekst er op. Zoals:


    Of



    Karakter: Grace probeert vaak positief te zijn ook al lukt het haar soms niet zo goed. Ze is een nieuwsgierig typje en misschien soms wat stil. Bij mensen die ze goed kent is ze meestal de gang makker en een echte grappen maker, ze noemen haar ook niets voor niets Joker. (Dit is een voorbeeld en heb geen zin om verder aan het karakter te typen)
    Hobbie's: Schrijven natuurlijk, tekenen, ze kan NIET zonder haar iPod om muziek te luisteren. Binnen kort ook acteren, omdat ze Megan moet spelen in de film.
    Misschien iets over de familie: Ze is samen met haar vader, Michel, en haar broertje, Calum, naar LA verhuisd. Haar moeder is overleden toen Calum werd geboren. Verder heeft ze eigenlijk een goede band met haar vader en broertje.
    Waarom is hij/zij naar LA gekomen?: Om haar boek te verfilmen.
    Extra: Ze is allergisch voor bitches/ tutjes! Ze heeft een zware muziek en film verslaving en heeft altijd haar notitie blokje bij om aantekeningen te maken als ze ineens inspiratie krijgt.
    Wil je gewaarschuwd worden?


    De namen van de rollen:

    Jackson McEvans. Vampier, donker blond, had als mens grijze ogen nu karamel, 15. Beetje stil, houdt van een grapje.

    George McEvans. Vampier, donker bruin haar, had als mens bruine ogen nu karamel, 16. De macho en flirt. Relatie met Emma O’Connor. Gave: Soort van de Force (star wars) Kan dingen laten bewegen en verplaatsen zonder aan te raken.

    Emma O’Connor. Vampier, licht lang blond haar, als mens bruine ogen nu karamel, 14 Blijft het liefst op de achter grond en probeert het met iedereen het beste voor te hebben. Relatie met George McEvans.

    Jellie O’Connor. Vampier, sluik blond haar, blauwe ogen als mens nu karamel, 16. Zegt bijna niets maar als ze voor zichzelf moet opkomen doet ze dat wel.

    David McEvans. Vampier. Zwart haar, altijd een muts op, bruin/groene ogen als mens nu karamel, 21. David is de oudste en de wijste. Vind het altijd leuk om zich wijs en toch sarcastisch op te stellen tegen over andere. Werkt in een forensisch lab. Gave: kan zichzelf en andere onzichtbaar maken.

    Katherine McEvans. Vampier. Zwart haar dat een beetje krult. Groene ogen als mens nu karamel, 19. Ze is samen met David de oudste en ze doet zich ook een beetje moederlijk voor. Ze houdt van geintjes en lol maken. Werkt in een verpleeghuis voor oudere.

    Heath Delacey. Mens. Donkerblond, bruine ogen. 13jaar. Is samen met zijn beste vrienden altijd droog bezig en is samen met hun altijd melig aan het doen.

    Johnny Blake. Mens. Bruin haar, bruine ogen. 14 jaar. Is samen met zijn beste vrienden altijd droog bezig en is samen met hun altijd melig aan het doen. Is de eerste die contact legt met Megan McEvans en de rest.

    James Stark. Mens. Bruin haar, groen/bruine ogen. 14 jaar. Is samen met zijn beste vrienden altijd droog bezig en is samen met hun altijd melig aan het doen.

    Dan zijn er nog 3, maar daar heb ik zelf al iets voor bedacht ;)
    Echte naam:
    Leeftijd(Tussen de 14&19):
    Rol in film/boek:
    Uiterlijk:
    Karakter:
    Hobbie's:
    Misschien iets over de familie:
    Waarom is hij/zij naar LA gekomen?:
    Extra:
    Wil je gewaarschuwd worden?



    Dank jullie wel =D


    Once Upon A Time.... I used to sleep. Then this thing called “Netflix” happened…