• Een groep jongeren word uitgekozen voor een geheim project. Project Morbid. Ze zijn met niet veel maar ze zijn heel verschillend en afkomstig uit bijna alle werelddelen. Op het kleine eiland worden ze getraind en opgeleid zonder dat ze weten waarom, zonder te weten dat ze speciaal zijn, anders zijn. Want iedere mens heeft bepaalde Machten, ze moeten alleen maar tot uiting gebracht worden.


    Invulformulier:

    Volledige naam:
    rol:
    Leeftijd:
    afkomst:
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Liefdesstatus:
    Verleden:
    Machten:
    Overig:


    Beschikbare machten:
    Helende krachten, onzichtbaarheid , telepathie, manipulatie van de 4 elementen, etc

    _____________________________
    Regels voor de rollen:
    - Geen perfecte personages.
    - Geen superkrachtige personages
    - Je kan niet meer dan 3 verschillende krachten hebben
    - 2 tot 3 personages per persoon.


    2 Trainers en 1 hoofdtrainer
    - Carolina Maellis Sawyer (Hoofdtrainster|Oprichtster)
    - Rose Victoria Stann

    Onbeperkt aantal jongeren.

    - Joachim Nowak
    - Jess(ica) Alexis Lane
    - Jayden Micah Rhodes
    - Otto Darmov
    - Celeste Artemis Dubois
    - Val (Valentin) Gray

    De rpg is al even bezig maar je kan er gewoon zo bij, er is nog niet veel gebeurt dus, feel free to join. We hebben alleen nog maar jongeren nodig. Leef jullie uit c:


    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 3 april 2012 - 21:30 ]


    Soms ben ik het sterkste wijf ter wereld en soms ben ik een kwartelei.

    Dan moeten mensen eigenlijk ook gaan reageren, want ze kunnen wel personages aanmaken, maar dat gaat niet werken als ze niet reageren.


    Quiet the mind, and the soul will speak.

    Volledige naam: Elín Jónsdóttir
    Rol: Jongere
    Leeftijd: 17
    Afkomst: Kopavogur, IJsland
    Karakter: Elín is een vrij rustige meid die wanneer ze mensen voor het eerst leert kennen nogal verlegen is. Naarmate ze personen beter leert kennen wordt ze losser en kan ze nogal grappig uit de hoek komen. Ze wordt snel kwaad maar zal dit uiterlijk nooit laten merken en doen alsof er niks aan de hand is of zich een beetje afzonderen. Elín is iemand die je echt kan vertrouwen, ze zal je ook altijd proberen helpen voor zover het mogelijk is.
    Uiterlijk:




    Elín is zeer slank, maar vrij klein. Ze meet maar 1.62. Ze heeft zeer blonde haren en lichtbruine ogen. Qua kledij draagt ze graag losse hemdjes en skinnies met een paar makkelijke all stars of sneakers. Ze probeert wel altijd verzorgd voor de dag te komen.
    Liefdesstatus: Elín heeft net gebroken met haar vriendje en moet nog over hem heen komen. Ze waren iets meer dan twee jaar samen en hebben er een punt achter gezet omdat ze elkaar steeds meer als vrienden zagen.
    Verleden: Elín is opgegroeid in een warm gezin samen met haar zusje Björk en haar oudere broer Adam. Ze hadden het niet breed thuis maar ze hadden genoeg aan elkaar.
    Machten: Het weer past zich aan aan Elín's humeur. Als ze kwaad is zal het stormen, is ze verdrietig dan regent het en als ze vrolijk is schijnt de zon, etc. Aanvankelijk heeft ze dit nog niet in de gaten. Verder kan ze ook het de emoties van anderen aanvoelen, maar hier probeert ze geen misbruik van te maken. Deze kracht is haar wel bekend, en daardoor is ze ook naar het eiland gestuurd.
    Overig: Elín is allergisch aan katten en citrusvruchten.


    I've no idea of the future, but I can see the past quite well. And the present, if the weather's clear.

    Is mijn rol goedgekeurd?


    I've no idea of the future, but I can see the past quite well. And the present, if the weather's clear.

    Ja hoor, natuurlijk, je mag gewoon gaan meeschrijven in het topic c:
    Ik ben zelf nog even aan het schrijven voor mijn verhalen en dan zet ik je erbij.


    Soms ben ik het sterkste wijf ter wereld en soms ben ik een kwartelei.

    ~ Buummp.


    Don't walk. Run, you sheep, run.

    Ik wil anders nog wel een personage aanmaken als je dat goed/beter vindt?


    Don't walk. Run, you sheep, run.

    Sure, je mag meerdere personages maken dus leef je maar uit c:


    Soms ben ik het sterkste wijf ter wereld en soms ben ik een kwartelei.

    Hihi, deze rpg is niet echt vol met mensen. Dus ik maak wel een jochie aan. (:


    Don't walk. Run, you sheep, run.

    Ooh awesome, een nieuwe RPG'er! Welcome :Y). Ik ben nu bezig Val's post te schrijven *O*.


    No growth of the heart is ever a waste

    Nu hopen dat er nog een trainer/trainster komt of ik mag ze helemaal alleen gaan geven...:Y)


    Don't tell me the sky is the limit when there are footprints on the moon.

    Ja, en anders speelt Patriot nog wel mee :'D.
    Hoewel het inderdaad ideaal is als er nog meer mensen meedoen.

    [ bericht aangepast op 11 maart 2012 - 22:22 ]


    No growth of the heart is ever a waste

    Ik wil best meedoen.. En misschien als trainster. Maar wat is precies het doel?

    Uiteindelijk is het een ongewone opleiding, training.

    voor trainers is dit een korte handleiding:

    -De trainingen gaan iedere dag plaats vinden na het onbijt tot de lunch.
    -Je mag met met jongere naar buiten/Trainings kamers/Zwembaden/ Noem maar op, wees creatief!

    oh, btw, ik was van plan om Caroline ook training te laten geven, dus kan je kiezen, ook een trainer worden, een jongere, of een gespecialiseerde training naar keuze geven c:

    [ bericht aangepast op 13 maart 2012 - 18:25 ]


    Soms ben ik het sterkste wijf ter wereld en soms ben ik een kwartelei.

    Hihi, okay; aanschouw mijn rol! I've did my best. Nu nog een goedkeuring, please. :3 Ik zat alleen wel aan een paar dingen te twijfelen, maar ik merk vanzelf wel of je daar wat over gaat zeggen. (;

    Volledige naam: Jace Dagget.
    Rol: Jongere.
    Leeftijd: 19 years.
    Afkomst: Californië, San Francisco.
    Karakter: Jace is vaak alleen, en zo voelt hij zich ook de hele tijd. Dat komt ook meerdere deels door zijn vader. Je ziet hem dan ook meestal met muziek op, of ergens in ’t bos tegen een boom alleen zitten. Hij zoekt vaak rustige plekjes op, waar hij over dingen kan nadenken.
    Hij is wel enorm slim als het komt tot puzzels en uitdagingen. Jace is ook erg koppig en heeft een sterke wil. Hij vind dat hij dingen moet afmaken, hij heeft een echte doorzettingsvermogen.
    Jace heeft een mysterieuze uitstraling en doet ook zo, en als je goede vrienden met hem bent dan zul je diegene leren kennen die binnen in hem zit. Het is niet dat hij verlegen is, hij vertrouwt mensen alleen niet zo snel. Ze moeten zijn vertrouwen voor zich winnen, vind hij.
    Hij scheld ook eigenlijk best vaak als hij de kans heeft, maar hij doet het eerder bij mensen die zijn vrienden/familie uitschelden. Jace kan vaak bot en chagrijnig uit de hoek komen, en dan vooral als hij je niet kent. Tegen zijn vrienden doet hij heel anders dan tegen onbekenden. Dan kan hij nog wel aardig reageren.
    Soms komt hij best flirterig over, terwijl dat soms helemaal niet zo is of juist helemaal wel. Je weet het nooit bij hem! Mensen denken dat hij een echte flirtboy is, en dat hij vele meisjes heeft gehad. Maar dat is eigenlijk helemaal niet zo, hij wilt alleen zijn ‘ware’ liefde vinden.
    Verder kan Jace heel overtuigend liegen, en hij is echt een natuurtalent in acteren. Je ziet echt niet wat zijn emoties of gevoelens op dat moment zijn, en als je even denkt dat je hem kent – reageert hij weer heel anders, en ga je weer twijfelen of je hem goed kent. Meestal wilt Jace wel zijn zin hebben, en dat kan niet altijd goed aflopen.. Oh, en ‘soms’ lijkt het alsof hij eigenlijk geen gevoelens heeft. Want hij vind het grappig als mensen snel boos of geïrriteerd worden, hij gaat dan erg hard lachen – hij heeft een nogal sadistische lach.
    Uiterlijk:

    Hij heeft zwarte haren, en dit bewerkt hij meestal met wat gel om stekels te krijgen. Af en toe heeft hij een pet op zijn hoofd, maar dan ook zijn enigste pet die hij heeft. Hij traint vaak, dus hij heeft een geweldige conditie.. en een mooi licht-getint lichaam.
    Liefdesstatus: Nee, hij heeft zijn type nog niet gevonden. Jace houdt van zelfstandige meisjes, die wisselvallig en onvoorspelbaar zijn en een tikje kattig ook. Hij houdt van de rush van ‘t ‘jagen’, als ze niet interessant genoeg is, laat hij haar gauw vallen. Daarom is het de kunst om hem bezig te houden, als je hem eenmaal te pakken hebt.
    Verleden: Jace (11 jaar) is vroeg het huis uitgegaan, omdat hij niet werd gewaardeerd door zijn vader. Hij kon nergens naartoe toen hij wegliep van zijn vader, dus hij is opgegroeid bij de haven – want daar kwam hij altijd wat mannen tegen die daar werken op de boot, en waar hij mocht overnachten. Soms moest hij op straat overnachten. Zijn zusje heeft het daar wel goed, want die luistert tenminste naar hun vader.
    Jace gaat met een boel foute mensen om, en dan vooral jongens. Hij is dan ook een hele tijd verslaafd geweest aan drugs, en is op vroege leeftijd begonnen met roken en stelen. Hij heeft vaak ruzie met de politie, en hij heeft een keer zo’n erge ruzie gehad – dat de politie vond dat hij te ver is gegaan. Ze hebben hem neergeschoten in zijn schouder. Hij heeft nog steeds dat litteken..
    Zijn vader haatte, en haat hem nog steeds, van hoe Jace is. Hoe hij zich kleedt, en hoe hij doet. Zijn moeder is overleden toen hij 3 was, en hij heeft een klein zusje van 3 jaar: Anna. Hij heeft altijd een foto van zijn moeder en zichzelf – toen hij klein was, bij zich: waar hij ook naartoe gaat, die foto reist met zich mee. Verder heeft hij geen familie, of nou ja: hij heeft wel familie, maar als zijn vader dan naar familie ging, mocht hij nooit mee. De rest van de familie weet niet van Jace zijn bestaan af, omdat zijn vader nooit over hem heeft gepraat - dat is zijn vader ook niet van plan.
    Machten: Jace kan ervoor zorgen dat dingen gaan buigen, zelfs zo erg buigen dat het barst of breekt. Hij kan dingen verwarmen of zelfs bevriezen, hij houdt van de vrieskant – hij gebruikt dat dan ook meestal. Verder heeft hij altijd een pistool op zak, geladen.. Dus ik zou hem maar niet boos maken als ik jou was.
    Overig: Muziek luisteren zorgt ervoor dat hij even niet in zijn eigen wereldje zit, tekenen, lezen en dan vooral actie/ horror, en roken vermindert de stress.

    [ bericht aangepast op 14 maart 2012 - 0:59 ]


    Don't walk. Run, you sheep, run.

    Ik vind hem vet _O_.


    No growth of the heart is ever a waste