• heey ik zoek nieuwe stories omdat waar ik een abo op heb niet echt posten>.<

    Wat ik wel lees:
    Twilight
    Onbekende Personen
    Vampiers
    Horror
    fantasie ofzo

    Wat ik niet wil lezen:

    One Direction
    Justin Bieber


    misschien wil ik andere wel lezen of niet
    het liefst met link en beschrijving(flower)


    if you do it right no one can say that you fail

    Ik weet niet of je Hp leest...

    De vernieuwde versie



    I'm the mystery behind the mask
    My name? Mystery


    ~Daughter of a Black
    ~Understood by no one except him


    The soundtrack



    The Mystery Behind The Mask (o.a. Fred Weasley)

    [ bericht aangepast op 18 maart 2012 - 11:59 ]


    Happy Birthday my Potter!

    Deze:I can see your love in the moonlight

    *I can see your love in the moonlight*


    Louisa is een gewoon meisje. Maar op een dag heeft ze een hele rare droom over een duister persoon met hypnotiserende muziek die je gewoon moet volgen. Maar was het wel een droom?
    Uiteindelijk gebeurd het vaker. En al is ze doodsbang voor degene die de muziek maakt, ze wordt uiteindelijk toch verliefd op hem. Ze kan zich niet meer concentreren op school en kan zich alleen maar bezig houden met die jongen.

    "Ik hou van je, Louisa." fluisterde hij in mijn oor.
    Ik keek op in zijn schitterende zwarte ogen, waarin de maan werd weerspiegeld.
    Ik boog me voorover en fluisterde terug:
    "Ik hou ook van jou."
    En toen drukte hij zijn lippen op de mijne en ik gaf me over...


    misschien vindt je hem leuk...

    Onbekende personen met drama en romantiek:


    Eén schrijfster
    Twee liefdes
    En een enorme slok drama


    Ame is een zeer succesvolle schrijfster. Ze woont samen met haar vriend Mitchell op het platteland en vertrekt in de weekenden naar de stad om zich te vermaken met haar vriendinnen. Ondanks dit geweldige leven, verdient Ame toch niet genoeg aan alleen het schrijven. Het is dan ook een enorme kans als ze plots een bericht krijgt van een filmproducent. Hij wil haar boek verfilmen! Een leven vol geluk ligt op haar pad, maar dat verandert plots als ze erachter komt met wie ze te maken heeft. De filmproducent is niemand minder dan haar ex Nolan en hij zal haar alleen maar beroemd maken onder een zeer grote voorwaarde. Hij wil dat hij haar terugneemt, net nu zij en haar vriend Mitchell trouwplannen aan het maken zijn. Zal Ame zich laten verleiden door de roem en rijkdom, of gooit ze haar kansen op bekendheid weg en houdt ze zich vast aan de liefde van haar leven?


    En de link vind je hier:
    Zwarte inkt en witte wijn



    With lots of love. The story of two beloved.




    De story:
    Lots of Love


    De verhaallijn:
    Twee geliefden ontmoetten elkaar op een zomerse vakantie in Parijs. Als het afscheid valt, houden ze contact door middel van handgeschreven brieven. Maar één van de brieven zal hun liefde aardig op de proef stellen. Zullen ze dit overleven, of is 'Lots of Love' het laatste wat er geschreven zal zijn?


    “Love is a contradiction.”



    Als een klas van de middelbare school op excursie gaat naar Parijs, loopt dat anders dan dat ze verwachten. Eén voor één verdwijnen de leerlingen, terwijl niemand in de bus dit merkt. Ze komen terecht in een vreemde wereld, waar de dimensies elkaar overlappen. Al vrij snel ontdekken ze dat ze van dimensie naar dimensie kunnen reizen door zwarte gaten. Maar wie of wat heeft hen naar deze wereld gestuurd? Wat is de Mist die Sora, één van de leerlingen, beweert te zien?
    Zes van hen zullen het pad van het Licht bewandelen, zes van hen zullen het pad van het Duister bewandelen. Maar wie zal er winnen? Zij of de wereld waarin ze zijn beland?


    'Ik wil naar huis,' zei ze kleintjes. Het was eruit voor ze er erg in had.
    Negen paar ogen keken haar aan en Christy zag dat iedereen precies hetzelfde als zij had gedacht, maar dat zij het voor hen allemaal uit had gesproken.
    Mitch stond op en ging naast haar zitten. Hij legde een hand op haar schouder. Christy voelde zijn hand trillen, maar ze was hem dankbaar. Het was fijn om te voelen dat ze niet alleen was.
    'Wij allemaal, Christy,' zei hij. 'Maar we weten niet hoe. Het enige wat we nu kunnen doen is vechten om te overleven. We gaan voedsel zoeken, we gaan water zoeken, ookal ziet het eruit alsof we dat nooit kunnen vinden. Het zal moeilijk worden, maar het is het enige wat ons te doen staat.'


    ~ Onbekende personen
    ~ Fantasy/avontuur
    ~ Klik op het plaatje voor de story.


    'In a land of myth and a time of magic, the destiny of a great kingdom rests on the shoulders of a young boy, his name - Merlin.'

    Op een dag ontwaakt een jonge vrouw, Luana genaamd, uit iets wat een lange slaap lijkt, die misschien wel eeuwen heeft geduurd. Haar geheugen is bij haar weggevlogen en ze heeft geen idee waar ze zich bevind, haar leven is één groot mysterie. Tegen beter weten in begint ze te reizen, maar als ze wordt aangevallen door een groep mysterieuze mensen, raakt ze zwaargewond. Een aardige jongen van haar leeftijd, die zich voorstelt als Merlin, helpt haar en neemt haar mee naar zijn huis, waar hij samen met Gaius, een genezer, woont. Al vrij snel blijkt dat Luana's bestaan een reden heeft, een diepliggende reden, die voor veel gevaar zal zorgen.



    ~ De originele personages behoren toe aan de makers van The Adventures of Merlin
    ~ De overige personages behoren toe aan mij
    ~ Een verhaal met magie, liefde, vriendschap en avontuur
    ~ Volgt de originele verhaallijn niet, met enkele uitzonderingen
    ~ De Engelse namen worden gebruikt, maar de story is verder geschreven in het Nederlands
    ~ Klik op het plaatje voor de story.



    "No one is born in this world to be alone."~ (Saul, One Piece.)

    Ik ben net begonnen met een nieuwe story, 'Ardour at War', een verhaal over de Eerste Wereldoorlog. Voorlopig staat enkel de proloog online, maar ik beloof heel snel meer (:
    Aangezien ik niet zo handig ben met links, kijk je misschien best even op mijn profiel (flower)


    Van alle natuurrampen is liefde de grootste. En de mooiste.


    "... You think it's over, but it has just begun."


    Eerst leef je, dan ga je dood. Er is niets om bang voor te zijn.
    Toch?


    Chanice woont in het vredige Blackbird Village: Een klein, ouderwets dorpje waar iedereen elkaar kent en het avontuur ver te zoeken is. De komst van twee merkwaardige jongens is haar dan ook niet ontgaan.
    Wanneer Chanice de twee leert kennen, komt ze er al gauw achter dat er in deze wereld meer geheimzinnige gebeurtenissen afspelen dan ze had gedacht. Haar simpele leven in Blackbird Village verandert in een leven waarvoor ze elke dag moet vechten om het te houden. Volg haar in een reis met lastige beslissingen en mysterieuze raadsels.

    Beter houd je je stil. Laat niemand weten dat je terug bent. 'Leven' is zwaarder dan je ooit hebt kunnen vrezen. Open je ogen, sluit je gedachtes. Ze zien alles.




    ~ Voor het eerst online maart 2011
    ~ Herschreven januari 2012
    ~ Onbekende personen
    ~ Bevat plaatjes uit anime's, maar heeft geen
    betrekking tot hen



    i put the fun in funeral

    The lost princess


    We are all exploirers trying to find ourselves.



    Korte uitleg van het verhaal:
    Ciara is een prinses in een andere wereld, ver weg van de aarde. Alleen was het met haar geboorte te gevaarlijk voor haar om in deze wereld te blijven leven. Daarom hebben haar ouders besloten haar naar de aarde toe te sturen, waar ze veilig als wees zou kunnen leven. Wel hebben haar ouders besloten haar op haar achttiende verjaardag terug te halen. Dit zorgt ervoor dat ze als ze op haar achttiende verjaardag door een oude poort fiets om naar school te komen, niet aan de andere kant van de poort verder fiets, maar door deze poort in haar eigen wereld beland. Natuurlijk snapt ze hier niks van en na een aantal dagen reizen komt ze iemand tegen, waar ze haar verhaal aan kan vertellen en die haar meeneemt naar het kasteel. Wat zal er gebeuren als ze erachter komen dat ze de verloren prinses is?


    Keep your head up, keep your heart strong

    When the devil fell in love

    Als Selene voor straf naar aarde wordt gestuurd is ze alleen maar bezig met het verleiden van jongens en meisjes. Ze is niet menselijk en heeft dus geen menselijke gevoelens. Maar wat als ze die wel krijgt door lange tijd op aarde te zijn?

    Proloog:

    Ik schreeuwde en huilde, 'Nee, dit kun je niet maken.' Ik voelde hoe ik veranderde. Mijn rode vlerken verdwenen, net zoals mijn hoorntjes. In plaats van mijn zwarte strakke korte jurkje had ik een zwart rokje met rood hemdje aan. Mijn drietand verdween ook. 'Vader dat kunt U niet doen.' Schreeuwde ik. 'Tuurlijk kan ik dat.' Zei hij. 'Je zal boeten voor dat je steeds wegloopt. Als straf moet je zo veel mogelijk zielen voor me halen, het liefst gebroken.' Na die woorden knipte hij met zijn vingers en zag ik niets meer. Na een tijdje voelde ik een klap en landde ik op de grond. Ik was een normaal meisje geworden. Ik moest doen wat mijn vader me zei.

    [url]http://www.quizlet.nl/stories/79210/when-the-devil-fell-in-love/
    [/url]


    People change, things go wrong, but just remember, life goes on...




    You made me believe
    In myself
    In real friends
    In a true love

    But was it just a game?

    http://www.quizlet.nl/stories/79608/crazier-draco-malfoy/

    [ bericht aangepast op 18 maart 2012 - 15:18 ]


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer


    Symphony of Sacrifice

    Onbekende personen | Fantasy | Romantiek

    Wanneer Morrigan samen met de mysterieuze Flynt zich op een onverklaarbare wijze tegen haar wil in aansluit bij een viertal reizigers, wordt ze overladen met vragen en lijkt niets nog voorspelbaar.
    Eén van de vier rondtrekkende vreemdelingen is de agressieve, maar trouwe Cayden. Hij is op zoek naar zijn ontvoerde geliefde Essylt, die zich hoogstwaarschijnlijk in het noordoostelijke gebied van het rijk Dragoner bevind. Er wordt gevreesd dat ze in de handen van een lugubere groepering bovennatuurlijke personen is gevallen, die dankzij een oorlog met het zuidwestelijke gebied bepaalde zaken recht willen zetten.
    Morrigan merkt al snel dat Flynt haar op een merkwaardige manier gebruikt voor duistere doeleinden. Zodra hij haar dwingt om Cayden te verleiden en ze het idee krijgt dat haar eigen mening en keuzes gemanipuleerd worden, vraagt ze zich af of de gecompliceerde gevoelens die ze voor beide mannen heeft wel werkelijk van haar zijn.


    If you wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down.

    http://www.quizlet.nl/stories/76580/mijn-nieuwe-wereld--glee/
    Lora is een mooi meisje, blond haar, blauwe ogen, en bíjna hoofdaanvoerster van de Cheerios. Altijd stond ze achter Quin, Britney en Santana, maar nu wil ze zelf stralen, kosten wat het kost. Maar er breekt een nieuwe tijd aan wanneer een Ierse student op school verscchijnt...



    I'm not stupid, I like to think I'm just misunderstood.

    http://www.quizlet.nl/stories/55909/youre-beautiful--edward-cullen/
    Dit verhaal speelt voor Bella. Het gaat over Lola die in Forks woont waar Edward Cullen komt wonen. Zal het ooit wat worden of niet? (Sorry voor de mega slechte beschrijving, maar die kon ik toen nog niet echt goed maken)

    http://www.quizlet.nl/stories/52775/secrets-in-a-relationship--jasper-hale/
    Victoria, oftewel Tori, ontmoet Jasper Hale. Ze weet niets over hem, maar als het bij haar thuis misgaat, kan ze naar hem toe. Jasper moet alleen wel een heel groot geheim bewaren, namelijk dat hij een vampier is. Gaat dit lukken of komt Tori toch achter de waarheid?

    http://www.quizlet.nl/stories/58626/study-in-my-own-personal-hell--jasper-hale/
    Als Chloe gaat studeren aan de universiteit van Seattle ontmoet ze Jasper Hale. Hij doet heel afstandelijk en dat bevalt Chloe niet. Gaat ze achter de waarheid komen of niet?

    http://www.quizlet.nl/stories/64229/taking-chances--george-weasley/
    Dit verhaalt speelt zich af in het laatste jaar van George. Een nieuw meisje, Taylor Dubois, is van Beauxbatons afgestuurd en komt midden in haar schoolcarrière op Zweinstein terecht. Gaat ze haar draai vinden? Of is het gewoon een verschrikkelijke hel?

    http://www.quizlet.nl/stories/67876/fairytales-dont-come-true--twilight/
    De Cullens hebben Forks moeten verlaten en zijn terecht gekomen in het noorden van Noorwegen. Ze wonen erg afgelegen en een school is er dan ook niet. Je zou verwachten dat ze dus heel veel tijd hebben, maar iedereen werkt wel in de grote stad die vijftig kilometer verderop ligt. Omdat de Cullens zoveel werken, nemen ze een nieuwe schoonmaakster in dienst. RoseMary Smith. Ze is achttien jaar en wil eerst een paar jaartjes geld verdienen zodat ze haar studie kan betalen. Omdat ze niks anders kan vinden dan het schoonmaakbaantje bij de Cullens, doet ze het en verhuist ze naar een klein huisje vlakbij dat van hen. Stiekem bevalt het haar heel goed bij de Cullens, maar dat verandert als ze ergens achterkomt. Zal ze in staat zijn te blijven of gaat ze weg?

    http://www.quizlet.nl/stories/74540/the-heart-is-where-the-fire-is--charlie-weasley/
    Thalissa Roberts heeft altijd een geheime passie gehad. Namelijk draken. Dit was op school al zo en nu ze afgestudeerd is, wil ze iets gaan doen met haar passie. Ze heeft alleen ouders die vinden dat ze bij het Ministerie van Toverkunst moet gaan werken. Thalissa wil dit absoluut niet en gaat weg. De wijde wereld in...

    Hopelijk vind je hier wat tussen
    (H)(H)(H)(H)

    [ bericht aangepast op 18 maart 2012 - 16:03 ]


    I don't love you because you're beautiful, you're beautiful because I love you

    The past of my dear Claire



    De Professor Hershel Layton, zeer gewaardeerd in het oude London, lost mysteries op mijn zijn trouwe metgezel Luke Tritton.
    Hershel, wier vroegere liefde Claire omkwam bij een explosie van een tijdmachine, heeft nooit een andere liefde gevonden. Als hij jaren later een schim van haar tegenkomt, waar hij nogmaals van afscheid moet nemen, besluit de professor meer te weten te komen over het verleden van Claire. Hij stuit op allerlei raadsels over haar verleden en vraagt zijn jonge vriend Luke om te helpen. Op het moment dat het spoor dood loopt, komen ze schokkende feiten tegen over Claire. Hershel is in de war, zo kende hij Claire niet! Vanaf een afstandje kijkt Luke naar zijn mentor, die tegen beter weten in verder gaat met zoeken omdat hij niet kan geloven en aanvaarden dat Claire die misdaden heeft begaan. Als inspecteur Chelmey twijfelt aan Herhsel's geestelijke vermogens als alle bewijzen pleiten voor Claire's schuld, vind Luke een oud schrift die alles doet veranderen...


    "A weed is simply a flower that somebody has decided is in the wrong place." Sister Monica Joan, Call the Midwife

    http://www.quizlet.nl/stories/79809/looking-for-the-real-me---twilight-/

    dit is mijn gloednieuwe story.
    het gaat over een meisje dat op onderzoek uoitgaat naar haar zelf. wie is ze? en waar komt ze echt vandaan? allemaal raadsels. komt ze er achter?


    When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.

    Dit is fantasy, misschien iets voor je?


    Elven Princess

    Ik had nooit gedacht dat dit de reis van mijn leven zou worden,
    Dat het zo zou gaan.
    Dat we zouden eindigen in oorlog,
    Dat ik de liefde zou vinden.
    En op het punt zou staan het te verliezen.

    -Getekend, prinses Shÿra Aranna van Terre


    ___________________________________________________





    Elven princess gaat over een jonge Elfenprinses die op reis gaat, maar een nieuwe koning blijkt het niet goed met haar en haar rijk voor te hebben. Na haar ontsnapping uit het kasteel volgt een race tegen de klok, terug naar haar rijk. Deze reis zal haar veranderen...


    Haalt ze het op tijd en zal ze haar rijk redden? Lees het in Elven Princess!

    de trailer:

    [ bericht aangepast op 20 maart 2012 - 12:48 ]


    A single dream is more powerful than a thousand realities. -JRR Tolkien