• BloodyGum schreef:
    Ik heb een Prep team nodig voor mijn Hunger Games story Snowflake. Ik kom er namelijk zelf niet helemaal uit wat voor personen ik hiervoor zal nemen.

    Wat ik zoek:
    -Hoofd stylist
    •Ennia Flups
    -Persoon die het haar doet
    •Bonita eliana grande
    -Persoon die de nagels doet
    •Celine Wessing
    -Persoon die de wenkbrauwen en overig lichaamshaar doet
    •Xavier Marcos Gonzales

    Wat jullie in moeten vullen voor een rol:
    Rol:
    Naam:
    Man/Vrouw:
    Leeftijd:
    Afkomst (District of Capitool):
    Karakter:
    Uiterlijk (met foto):
    Hobby's:
    Familie:
    Extra info:

    Ik kies niet de eerste, maar de beste

    [ bericht aangepast op 10 april 2012 - 16:20 ]


    Happy Birthday my Potter!

    oh god... personen bedenken... *kuch kuch*
    euhm... ik zal ff kijken of ik iets kan bedenken


    I'm not crazy, my reality is just different from yours



    Rol: nagels
    Naam: alexandra(lexie)
    Man/Vrouw: vrouw
    Leeftijd: 20
    Afkomst (District of Capitool): district 1
    Karakter: eigenwijs, lief, hyper en zorgzaam
    Uiterlijk: zie foto
    Hobby's: ze houd van make up -en en van nagels lakken vandaar haar beroep. ze houd er van om een goed boek te lezen en ze houd er ook van om te zwemmen. maar ze haat het om de hunger games te kijken, vooral omdat haar zus er 5 jaar geleden is overleden.
    Familie: ze heeft haar ouders en nog een klein broertje, haar grote zus is overleden

    Rol: Hoofd stylist
    Naam: Ennia Flups
    Man/Vrouw: Vrouw
    Leeftijd: 25
    Afkomst (District of Capitool): Capitool
    Karakter: Ennia is een vrolijk type. Meest van de tijd loopt ze huppelend door het Capitool, winkels bekijkend of mensen keurend.
    Ze is heel erg streng op het modevlak. Is er iets wat totaal niet past, laat ze dat ook merken. Ze is niet bang om haar mening te uiten, hoe kwetsend die ook zou mogen zijn.
    Ennia is lief en zachtaardig, ze zal je meteen confortabel laten voelen en niet meteen vervelende vragen op je afvuren.
    Uiterlijk (met foto):


    Ennia heeft hoogblond haar en draagt veel roze. Meestal volgt ze de modekleuren maar passen die niet bij haar imago draagt ze roze. Dat is haar safe.
    Hobby's: Ennia gaat graag winkelen en probeert graag nieuwe dingen uit. Een tatoo of wimpers met vlinders op, ze staat voor alles open.
    Ennia heeft een geheime hobby, namelijk koken. Wanneer ze alleen thuis is, haalt ze haar receptenboeken uit en probeert ze vanalles en nog wat.
    Familie: Ennia's moeder is afkomstig van District 1, maar is om een niet-bekende reden naar het Capitool gevlugt waar ze Ennia's vader tegenkwam.
    Ennia heeft nog een zusje, Nona van 18.
    Ennia is niet getrouwd.
    Extra info: Ennia is goeie maatjes met de rest van het voorbereidingteam. Ze houd van hen als het haar kinderen zouden zijn.

    Hopelijk kun je hier iets mee?

    [ bericht aangepast op 8 april 2012 - 15:20 ]


    kindness is never a burden.

    Moet ik nog één doen? Je zegt het maar xD


    kindness is never a burden.

    Rol: Nagels
    Naam: Celine Wessing
    Man/Vrouw: Vrouw
    Leeftijd: 23
    Afkomst (District of Capitool): Capitool
    Karakter: Een vrolijke jonge vrouw die zin heeft in het leven. Ze houd er van om grapjes uit te halen en staat daar ook om bekend. Toen ze 15 was leerde haar moeder haar alles over het decoreren van nagels, sinds dien stopt Celine haar hart en ziel in de decoraties die ze maakt. Ze ziet overal wel een positieve kant en heeft nooit wat negatiefs te zeggen. Ze oogt als een echte Capitool inwoner maar in tegenstelling tot alle andere, vindt ze de Hongerspelen helemaal niks. Toch laat ze dit niet merken, voor de veiligheid van haar en haar familie.
    Uiterlijk (met foto):


    Ze houdt van de kleuren van de regenboog, en draagt nooit zwart. Haar huid is altijd al heel bleek geweest, wat ze helemaal geweldig vind omdat de kleuren dan net wat feller lijken. Rood is de standaard kleur die ze op haar lippen smeert, een rede is daar niet echt voor. Verder draagt ze graag strakke jurkjes en anders een skinny jeans met een leuk topje.
    Hobby's: Het decoreren en behandelen van nagels is haar passie, maar ze houdt ook van schilderen en het ontwerpen van kleding. Verder houdt er van om s'avonds door het Capitool rond te wandelen en de zonsondergang te bekijken.
    Familie: Haar moeder is is overleden toen Celine 18 was, haar vader heeft ze nooit gekend. Toen ze 21 was is ze getrouwd met Matthew Ret en is op dit moment al 2 maanden zwanger van hem.

    Extra info: Celine heeft zelf nooit in de Hongerspelen gespeeld, maar haar man wel. Dat is de reden waarom ze er niet van houd.
    Verder heeft ze een navelpiercing, een tattoo van een vlinder op haar schouderblad wat staat voor haar overleden moeder. Celine's lievelings dier is het witte pool konijn.

    [ bericht aangepast op 8 april 2012 - 15:34 ]


    Believe in yourself.

    Ik weet niet zeker of je er meerde mag doen, maar ik verveel me dus hier nog één (:

    Rol: Haar doen
    Naam: Asyline Karafsky
    Man/Vrouw: Vrouw
    Leeftijd: 25
    Afkomst (District of Capitool): Capitool
    Karakter: Asyline is een vrouw die houdt van perfectie. Alles moet tip top in orde zijn. Ze staat vooral bekend om haar respect voor andere mensen. Zo weet bijna iedereen in het Capitool dat Asyline een hekel heeft aan de Hongerspelen maar toch het Capitool respecteert. Dat is ook de reden waarom er een baan aan haar is toegewezen als hairstylist. Verder heeft ze een uitgesproken mening, soms een iets te grote mond en heeft ze een zwak voor dieren. Ze lijkt misschien niet de aardigste persoon die je hebt ontmoet, maar als je haar leert kennen weet je dat ze ontzettend aardig en betrouwbaar is.
    Uiterlijk (met foto):


    Asyline houdt van de kleuren zwart en rood, en draagt deze kleuren dan ook dagelijks. Haar make-up is meestal zwart, en haar sieraden van zilver. Het zijn gewoon kleine dingetjes die haar Asyline maken. Haar eigen stijl.
    Hobby's: Het stylen van haar is één van Asyline's grote passies. Net zoals dansen, lezen en horror films kijken. In haar vrije tijd gaat ze ook graag zwemmen in één van de grote binnen zwembaden in het Capitool.
    Familie: Ze leeft een paar straten van haar ouders verwijderd samen met haar man Joshua Balest en 2 jarige dochter Rose.
    Extra info: Asyline heeft een neuspiercing, oorpiercings en een navelpiercing. Op vroegere leeftijd heeft ze een eetstoornis gehad maar is nu weer helemaal gezond.


    Believe in yourself.

    Rol: haar
    Naam: Bonita eliana grande
    Man/Vrouw: vrouw
    Leeftijd: 20
    Afkomst (District of Capitool): district 1
    Karakter: Bonita is een vrolijke meid en is dol op dingen met iemands haar te doen.Ze is vrij jong maar erg goed als styliste.Ze is erg zorgzaam en wilt graag iedereen helpen.
    Uiterlijk (met foto): Bonita heeft bruin golvend haar met blauwe ogen.Ze heeft een egale huid en volle lippen.


    Hobby's: nieuwe kapsels bedenken,mensen helpen,bij haar man en dochtertje zijn
    Familie: Bonita heeft haar echte familie nooit gekend.Ze is bij een oudere vrouw opgegroeid die een kennis was van haar moeder.Bonita is toen ze 19 werd getrouwd met daniël en ze hebben samen een dochtertje van drie maanden oud genaamd allison
    Extra info: Bonita is nogsteeds opzoek naar haar echte familie omdat ze wilt dat allison later haar opa en oma kent.Bonita is weer in verwachting alleen heeft ze het daniël nog niet verteld omdat ze pas een maand zwanger is


    03-05-2013 <3 // 2-06-2013 // 16-02-2014 // 15-02-2014// 24-06-2014<3

    Rol: Wenkbrauwen
    Naam: Johanna Lena Cristina Anastasia Mentorze
    Man/Vrouw: Vrouw
    Leeftijd: 22
    Afkomst: District 10
    Karakter: Joahanna is zelf heel ijdel en als iemand er slecht uitziet zegt ze het ook recht in zijn of haar gezicht. Ze moet altijd iets doen ook als het helemaal klaar is wil ze het nog afmaken
    Uiterlijk


    Hobby's: Haar hobby's zijn vooral lezen en schrijven ze schrijft haar eigen verhalen die gaan over haar eigen District dat wint in de hongerspelen
    Familie: Ze is geboren en met 2 moeders opgegroeid haar vader ziet ze maar een paar keer per jaar omdat hij altijd aan het werk is.
    Extra info: Ze is een grote fan van de hongerspelen sinds haar oma heel lang geleden de spelen gewonnen heeft ze verheugt zich er elk jaar op om weer mensen in de watten te leggen voor de spelen en goed voor de dag te komen het maakt niet uit van welk district ze zijn.

    [ bericht aangepast op 8 april 2012 - 15:56 ]


    Mijn geheim is geheim

    Rol: haar

    Naam: Naeema Dayalu

    Man/Vrouw:Vrouw
    Leeftijd: 27
    Afkomst (District of Capitool): Capitool

    Karakter: Ze heeft medelijden met iedere tribuut en probeert ze dan ook zo mooi mogelijk te maken om ze zoveel mogelijk zelfvetrouwen te geven om ze te steunen, en dat is dan ook de reden warom ze haarstylist is geworden. Ze houdt heel veel van haar zusje.
    Uiterlijk : blond haar en blauwe ogen,

    Hobby's: Ingewikkelde kapsels maken, lezen, bloemschikken en nieuwe kapsels bedenken en daarna uitproberen op haar zusje
    Familie: Haar vader is uit het capitool gevlucht en haar moeder is overleden op haar 15 en ze heeft een zusje die 23 is.
    Extra info: Naeema betekent letterlijk Zegening; Leeft een genietend leven en Dayalu mededogend. Ze kan ook kapsels maken met bloemen erin. Ze vind de hongerspelen niet de beste manier om een opstand te onderdrukken


    I'm not crazy, my reality is just different from yours

    Wat jullie in moeten vullen voor een rol:
    Rol: Persoon die de wenkbrauwen en overig lichaamshaar doet
    Naam: Scraty
    Man/Vrouw: (vrouw)
    Leeftijd: 35
    Afkomst (District of Capitool): Capitool
    Karakter: Hyperactief, een vrees voor haren in het doucheputje (XD)
    Uiterlijk (met foto): foto?? OH HELP! Hoogblond, met het haar vaak in een suikerspin op haar hoofd. (hier moet toch wel een foto voor zijn :8 )
    Hobby's: vlechten, dat doet ze met echt ALLES
    Familie: geen, die zijn omgekomen in de oorlog
    Extra info: Ze heeft haar leven kunnen redden omdat ze één van de Capitool hulpverleners was en dus te bruikbaar om te sterven.


    Happy Hungergames! And may the odds, be éver in your favor.

    Stackhouse schreef:
    hoe kom jij aan die goede foto's?!


    Happy Hungergames! And may the odds, be éver in your favor.

    Ceetah schreef:
    Stackhouse schreef:
    hoe kom jij aan die goede foto's?!

    Gewoon bij google afbeeldingen typen wat je wilt (:


    Believe in yourself.

    Rol: Hoofdstylist
    Naam: Samile Noumox
    Man/Vrouw: Vrouw
    Leeftijd: 26
    Afkomst (District of Capitool): Capitool
    Karakter: Stil, bedachtzaam, houdt er niet van als mensen té enthousiast zijn. Ze gaat heel precies te werk en neemt alles serieus.
    Uiterlijk (met foto):


    Blond, lichtgroene ogen. Ze gaat altijd sober, doch stijlvol gekleed.
    Hobby's: Het ontwerpen van kleren, schoenen en accesoires (waar ze overigens ook enorm goed in is)
    Familie: Haar vader werd vermoord omdat de machtshebbers erachter kwam dat hij een Verzet had opgericht binnen het Capitool. Haar moeder heeft ze nooit gekend. Haar vader vertelde haar altijd dat zij slecht was en niet meer tot hun gezin behoorde.
    Samile heeft ook een zus, Era, zij is twee jaar jonger en heeft chocoladebruin haar en feloranje ogen - precies zoals haar (inmiddels dode) vader.
    Extra info: Samile is niet echt wie ze zegt dat ze is, ze draagt geheimen met zich mee. Geheimen die het Capitool wel eens zouden kunnen dwarsbomen... (als je dat wil, mag jij die bedenken, en anders verzin ik ze nog ^^)
    Ik hoop dat je er wat aan hebt ;D


    she turned her head and walked away, so far I could no longer see

    HarrysWifie schreef:
    Moet ik nog één doen? Je zegt het maar xD


    Iedereen mag er zoveel invullen als hij/zij wilt.


    Happy Birthday my Potter!

    Rol: Wenkbrauwen en overige lichaamshaar.
    Naam: Angel
    Man/Vrouw: Fluff
    Leeftijd: 21
    Afkomst (District of Capitool): Capitool
    Karakter: Angel is een echte dondersteen. Het liefst haalt ze de hele dag rotte geintjes uit maar haar vrienden. Alleen dat gaat hier in het Capitool niet zo makkelijk. Om de schijn op te houden nam ze een baan aan die haar best wel afschrikt. Het verzorgen van de tributen is heel emotioneel, vind Angel dan. Het ene moment ben je ze aan het opknappen, het andere moment zie je ze vermoord worden op groot scherm. Meestal kan Angel haar emotie's wel voor haar houden, daarom wordt ze vaak ook behandelt als een jongen. Dit vind ze helemaal niet erg want ze vind het maar niks om een dame te zijn. Vies worden is één van haar specialiteiten waardoor ze voor haar familie een echte last is. Angel heeft altijd wel een tegen woord en was de slimste uit haar klas. Niet dat dat haar wat uit maakt. Angel is heel zelfverzekerd en ziet alles uit haar eigen perspectief, ze haat roddels. Haar motto is: Je leeft maar één keer en daar moet je het beste van maken.
    Uiterlijk (met foto):


    Angel's lievelings kleur is rood, dat is altijd heel duidelijk te zien in haar kleding en make-up. Ze heeft lange benen en grote borsten die ze maar een last vind. Meestal draagt ze jeans met een shirt, maar met speciale gelegenheden houdt ze er van om gala jurken te dragen. Ze heeft de kleur huid van iemand met rood haar, maar haar eigen haar kleur is blond.
    Hobby's: Angel houdt van treiteren, maar weet heel goed wanneer ze te ver gaat. Ze houdt van gevaarlijke sporten zoals bungeejumping en auto races. Ze kan ontzettend goed tekenen en doet dit ook graag terwijl ze in haar kamer zit te genieten van het uitzicht over het Capitool.
    Familie: Angel woont nog bij haar liefhebbende vader en moeder, ze heeft een jonger zusje genaamd Alice. Haar broer die nu eigenlijk ouder had moeten wezen is omgekomen in één van de Hongerspelen. Ze heeft en kat genaamd Monster van wie ze ontzettend veel houd.
    Extra info: Angel heeft geen vriendje, die had ze wel maar ook hij is omgekomen in één van de Hongerspelen. 2 jaar geleden heeft ze een ongeluk gehad waardoor ze nu af en toe wel eens last heeft van haar rug, dan moet ze een paar dagen op bed blijven liggen. Ze houdt van kippensoep, dat is haar nummer 1 lievelings gerecht.
    Ze heeft voor haar 21e verjaardag een motor gekregen waar ze elke dag wel op rijdt, ze noemt hem Johnny.
    Angel heeft een tongpiercing.

    [ bericht aangepast op 8 april 2012 - 18:11 ]


    Believe in yourself.