• Hi!
    Ik ben net opnieuw begonnen met Quizlet, en ben meteen een story begonnen. Ik zou het superleuk vinden als je zou willen kijken en/of lezen. Je ziet vanzelf wel, door het verhaal heen, waar het over gaat. Alvast bedankt! ^^
    link:
    http://www.quizlet.nl/stories/82365/life-isnt-fair-ft-harry-styles/

    Ik zoek ook nog leuke, spannende, romantische, fanfic of wat dan ook verhalen. Je kunt hier een link posten van je verhaal, ik kijk altijd! ;D

    x anne.


    Stay strong, things will get better. It might me stormy now, but it can't rain forever.



    Als een klas van de middelbare school op excursie gaat naar Parijs, loopt dat anders dan dat ze verwachten. Eén voor één verdwijnen de leerlingen, terwijl niemand in de bus dit merkt. Ze komen terecht in een vreemde wereld, waar de dimensies elkaar overlappen. Al vrij snel ontdekken ze dat ze van dimensie naar dimensie kunnen reizen door zwarte gaten. Maar wie of wat heeft hen naar deze wereld gestuurd? Wat is de Mist die Sora, één van de leerlingen, beweert te zien?
    Zes van hen zullen het pad van het Licht bewandelen, zes van hen zullen het pad van het Duister bewandelen. Maar wie zal er winnen? Zij of de wereld waarin ze zijn beland?

    'Ik wil naar huis,' zei ze kleintjes. Het was eruit voor ze er erg in had.
    Negen paar ogen keken haar aan en Christy zag dat iedereen precies hetzelfde als zij had gedacht, maar dat zij het voor hen allemaal uit had gesproken.
    Mitch stond op en ging naast haar zitten. Hij legde een hand op haar schouder. Christy voelde zijn hand trillen, maar ze was hem dankbaar. Het was fijn om te voelen dat ze niet alleen was.
    'Wij allemaal, Christy,' zei hij. 'Maar we weten niet hoe. Het enige wat we nu kunnen doen is vechten om te overleven. We gaan voedsel zoeken, we gaan water zoeken, ookal ziet het eruit alsof we dat nooit kunnen vinden. Het zal moeilijk worden, maar het is het enige wat ons te doen staat.'


    ~ Onbekende personen
    ~ Fantasy/avontuur
    ~ Trailer
    ~ Klik op het plaatje voor de story
    ~ Dit is deel één van een driedelig verhaal, waarvan deel één nu is afgerond. De volgende delen zullen spoedig verschijnen.



    "No one is born in this world to be alone."~ (Saul, One Piece.)

    You're my Oxygen, You're my World, You're my Everything. ||Jacob Black


    I got to know where I belong
    I got to know where I came from
    I got to know the reasons why I'm here
    The way I am
    Feeling the things I feel




    Hailey Jane Delaney lijkt een heel normaal meisje van 16. Alleen werd ze door haar ouders ernstig verwaarloosd. Als ze uit huis wordt geplaatst en een pleegmoeder in La Push krijgt, lijkt alles beter te gaan maar niets is minder waar..


    #A xExpression & Ceetje production
    Nothing may be copied without our written premission!
    #Soundtrack
    #Dit is onze eerste echte story, dus graag tips!
    #Started on 11//04//2012


    If we can't live together, we are going to die alone.

    This is the story of a girl. ' Bieber.



    Op een stille zondag avond is helaas de 18 jarige Jaron Lynh vermoord in zijn eigen huis die hij van zijn vader gekregen had. Het schijnt dat meneer Lynh is vermoord vanwege een kluis waarin diamanten lagen. De politie kwam meteen in actie toen het alarm afging maar waren helaas te laat. Toen de politie er was ontdekte ze Livian Bright (17 jaar) naast Jaron Lynh liggen. Livian was de vriendin van Jaron, ze zei dat ze een bericht had gekregen van Jaron waar in stond. 'Kom niet naar huis, alsjeblieft.' Maar die had ze niet opgemerkt. Ze was niet erg gewond geraakt, maar vanwege gevaar van een hersenschudding is ze naar het ziekenhuis gebracht. Jaron Lynh was op slag dood, verdere informatie wordt niet gegeven.


    - Het verhaal is gebaseerd op een film.
    - A fucklife & Stackhouse Production


    Believe in yourself.

    Forgotten memories// one direction

    ~one direction bestaat
    ~nederlands geschreven
    ~abo is handig, ik waarschuw niet


    Always look on the bright side of life.

    When I think about you, HArry Edward Styles

    Hij is wel nog maar net begonnen


    "if you cant get someone out of your head, it maybe supposed to be there."

    http://www.quizlet.nl/stories/78504/different/


    Making mistakes is better than not doing anything - BJA

    Vampire Direction
    Here you go c:


    nothing is true, everything is permitted.


    De brievenbus - Louis Tomlinson

    Lucy Conrad is 18 jaar, woont in NY met haar hond Billy in een zolderverdieping in Soho, studeert filosofie, houdt van fotografie en is paranormaal begaafd. Ze correspondeert met haar jeugdvriend Louis Tomlinson als ze die ontmoet tijdens een reisje naar geboortestad Londen. De brieven gaan over en weer, waarin irritaties worden geuit, ontvlambare discussies worden gevoerd, herinneringen opgehaald, gevoelens geuit en expressies worden getoond. Er bloeit een vriendschap op, die vol passie en vuur groeit tot meer gevoelens, hoe Lucy probeert te voorkomen dat ze verliefd wordt en Louis in de war is van zijn gevoelens. Hoe ze toegeven, twijfelen, opstaan en doorgaan. De wispelturige gevoelens slaan bij Lucy toe als de denkt aan de diepte en toekomst in hun vriendschap en relatie - hoe graag ze ook wilt, vanwege de verschillende leefmilieus, terwijl Louis overtuigd is van de diepgang die zal kunnen ontstaan tussen hem en Lucy.



    De hoofdstukken zullen bestaan uit brieven die over en weer gaan tussen Lucy en Louis. Je ontdekt, weliswaar een geschetst droombeeld, hoe de chemie die kan ontstaan in brieven, hoe Lucy en Louis opboksen tegen de verschillen van wereld en waanbeelden en droombeelden te onderscheidden.
    How pure love can survive and every letter count.


    "A weed is simply a flower that somebody has decided is in the wrong place." Sister Monica Joan, Call the Midwife


    Secret love || Dramione
    Hermelien gaat naar haar 6e jaar op zweinstein. Ze is hoofdmonitor geworden, en tot haar ergenis Malfidus ook. Dat betekent dat ze op sommige dag samen met hem moet lopen. Ze leren elkaar beter kennen en zo ontstaan er ook wat vonkjes. Ondertussen krijgt Ron een oogje op haar.
    Gaat dit goed komen? Kunnen ze het geheim houden voor hun vrienden? Kan hij zijn grootste geheim ook voor haar

    Dit is een Dramione story



    Blood will always be thicker than water • The Hunger Games
    Hoe zou jij reageren als je samen met je broer of zus zou worden uitgekozen om je district te vertegenwoordigen in de spelen?
    Als je word gedwongen om elkaar te moeten doden?
    Als je weet dat het capitool vol vermaak kijkt hoe kind voor kind sterft en jij binnenkort ook zo'n kind bent dat sterft. Zou je samen met je broer of zus werken? Zullen jullie samen anderen doden? Of zal je voor hem of haar sterven zodat de ander de spelen kan winnen? Of zal je toch als het erop aankomt de ander doden?

    Dit is het verhaal van Bailey Mooys 16 jaaren Quin Mooys 13 jaar.


    Bailey


    Quin


    Happiness can be found, even in the darkest of times... If one only remembers to turn on the light.

    Hou je van the Hunger Games? Dan zou je deze even kunnen bekijken: :Y)Still afraid, but brave


    we zijn allemaal prachtig; maak er gebruik van!


    all my life I've been good, but know I'm thinking what the hell.



    'I do not need a prince charming, to have my own happy ending'

    This is War! • One Direction

    Vijf meisjes studeren samen aan een prestigieuze school in Londen en wonen samen in een appartement in het centrum. Voordien kenden ze elkaar niet, maar ze konden het meteen goed met elkaar vinden. Wanneer het schooljaar weer begint en ze weer moeten studeren, trekken er vijf jongens in het appartement naast hen. Ze zorgen voor enorme overlast en verzieken de hele sfeer in het gebouw. Maar de meisjes nemen wraak en vechten terug. En nog voordat ze erachter komen wie de jongens nu eigenlijk zijn, ontstaat er een burenoorlog.


    The truth may be orange!

    Nieuwe story about One Direction! 55 abo's.

    You steal my heart ~ One Direction


    How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard.