• Hallo quizletters, ik zit met een probleempje -no cheers-

    Een tijdje geleden ben ik aan een Fantasy verhaal begonnen, maar na zo'n twintig hoofdstukken was mijn inspiratie en zin om verder te schrijven plots verdwenen. Natuurlijk heb ik het verhaal bewaard voor als ik ooit verder ga schrijven. Bij dat verhaal heb ik dus ook allemaal tekeningen van de personages gedaan etc.

    Maar goed, nu komt het;
    Omdat ik dus geen inspiratie meer had ben ik aan een nieuw verhaal begonnen, een komedie. Ik heb hem al op Q staan en ik vind het hartstikke leuk om er mee door te schrijven en ik geniet er ook echt van. Je weet wel, gewoon ff op de bank hangen en je verdiepen in je eigen verhaal en personages.
    Maar toen mijn moeder thuis kwam - ze weet dat ik op Q zit en verhalen schrijf - wou ze dus weten wát ik nou precies schreef.
    Dit gaat misschien heel erg dom klinken, maar ik durf het haar niet te laten lezen. Op Q durf ik wel mijn verhalen te posten want .. tja, je kent niemand hier in het echt. Ik dan tenminste. Hier kan ik dan ook helemaal mezelf zijn.
    Nu is ze een beetje achterdochtig omdat ze denkt dat ik allemaal rare misschien wel sexueel getinte verhalen schrijf. Maar dat is natuurlijk helemaal niet zo. Ik durf het haar gewoon niet te laten lezen. Mijn vriendinnen vroegen er laatst ook naar en ik schaam me ook eigenlijk best wel voor mijn verhalen. Maar ik wil ook niet dat ze rare dingen gaan denken.. :c

    En nu is mijn vraag; wat zou jij doen?


    “I realize there’s something incredibly honest about trees in winter, how they’re experts at letting things go.”

    Laat het gewoon zien, dat scheelt jou stress en zenuwen en zorgt ervoor dat je moeder niet raar over je denkt.

    Als mijn moeder eens wist wat ik allemaal schrijf in zowel verhalen als ook RPG's (cat)

    [ bericht aangepast op 23 april 2012 - 23:23 ]


    I hope you drown in all the cum you fucking swallow, to get yourself to the top.

    Laat het gewoon zien. Ik ga het mijn moeder niet laten zien, want nadat zij al mijn verhalen heeft gelezen en verbetert qua grammatica en spellingsfouten heb ik geen zin meer om te schrijven.

    Maar aangezien je toch niks raars schrijft kan je het gewoon laten zien.


    Physics is awesome

    Stab her IN DA FACE!

    Then run. RUN FORREST RUUUUUUUUUUUN!

    tl;dr: Laat haar lezen?


    quidquid excusatio prandium pro

    Zeggen dat je 't liever voor jezelf houdt?


    No growth of the heart is ever a waste

    Gewoon eerlijk zijn, dat je het niet wilt laten lezen. En als ze dan zegt dat ze het alsnog wil lezen zeg je, nu ben ik eerlijk tegen je de volgende keer niet, dus of ik hou het voor mezelf en ik blijf de waarheid spreken, of ik laat het je lezen en ik ga liegen over alles.


    " I act like shit don't phase me, Inside it drives me crazy, My insecurities could eat me alive."

    tja, dat is het reden dat ik mijn moeder niet over Q verteld. Ik wil abosoluut, like hell no dat ze mijn verhalen, quizzen en topics gaat doornemen. ook al heb ik de grootste gedeelte verwijderd.
    tja, misschien een ander stomme verhaal aan haar laten lezen? hoeft niet perse van jou te zijn. Maar ook niet vertellen dat het van jou is.


    -

    Ik zou met een poker face zeggen dat ik niet zulke verhalen schrijf, en haar 1 verhaaltje/hoofdstukje laten lezen dat geen rare vragen opwekt. :'D >> wel geprint. Wellicht gaan ze me stalken xd


    Zoals de oude Hawaiianen altijd zeiden: Als je troebel water met rust laat, wordt het vanzelf helder.

    Had ik ook voor mijn moeder en vrienden.
    Mijn vrienden vinden het cool. Ook als ik soms iets te ver ga , oeps.
    Ze vragen er nu niet meer naar ..
    & me ma vind het ook leuk , maar het boeit haar voor de rest niets. (:

    Ik zou het gewoon laten zien.


    Danmarks Dynamite.

    In principe kan het geen kwaad om het haar te lezen, maar als je het voor jezelf wilt houden is dat ook prima. Doe gewoon wat voor jou het beste aanvoelt.


    I love you Tim

    Als je het inbreuk vind op je privacy moet je je naar mijn mening blijven verzetten.

    Als je het niet zo'n probleem vind, dan zou je het haar gewoon kunnen laten lezen.

    Ik snap je wel, ik schrijf ook verhalen, maar die mag bijna niemand lezen, ik zet ze zelfs niet op Q omdat ik te bang ben voor reacties, alleen mijn zus en nicht hebben al stukjes gelezen, maar soms bedenken we samen nieuwe verhalen waar we dan aan schrijven, dus voelt het niet zo raar om het aan hen te laten lezen. Je moet gewoon doen waar je je goed bij voelt, laten lezen of niet..


    Love? No. I prefer cats.

    DarkSavior schreef:
    Laat het gewoon zien, dat scheelt jou stress en zenuwen en zorgt ervoor dat je moeder niet raar over je denkt.

    Als mijn moeder eens wist wat ik allemaal schrijf in zowel verhalen als ook RPG's (cat)


    Ik schaamde me eerst ook en heb het ook gewoon laten lezen. Een SA dan wel. Al weet ze wel dat in mijn verhalen 16+ voorkomt.

    My mommy does know I write porn. (cat)


    We'll still love each other, forever and always. <3

    Valentino schreef:
    (...)

    Ik schaamde me eerst ook en heb het ook gewoon laten lezen. Een SA dan wel. Al weet ze wel dat in mijn verhalen 16+ voorkomt.

    My mommy does know I write porn. (cat)

    Good for you, mine doesn`t (cat)


    I hope you drown in all the cum you fucking swallow, to get yourself to the top.

    Ohh, dat herken ik echt heel erg goed. Ik heb zelfs een deel van mijn SA's niet op Quizlet staan. Laatst heb ik dus meegedaan met Kunstbende, en ja toen hebben ze het natuurlijk wel gelezen/gehoord. Hele positieve reacties, daar niet van, ik heb toen zelfs provinciaal gewonnen, maar ik vond het nog steeds vervelend om te weten dat zij nu wisten wat ik schreef. Maar uiteindelijk is het wel een hele grote opluchting geweest aangezien het wel echt iets van jou is, en je anders wel echt een deel van jezelf achterhoudt.


    Chaos, panic and disorder. I see my work is done here.