• Hello there!
    Ik heb sinds kort de schrijfkriebels weer hélemaal terug en ik barst van de inspiratie. :]
    Ik heb dus een paar rollen nodig voor een story.

    Tien jongeren verdwijnen spoorloos. Ze lijken van de aardbodem verdwenen te zijn. Terwijl de hele wereld zich afvraagd wat er gebeurd kan zijn met hen, bevinden ze zich op een afgelegen eiland. Daar worden ze als proefkonijnen gebruikt voor een of ander chemisch wapen. De jongeren weten te ontsnappen, maar kunnen niet van het eiland af. Ze moeten zien te overleven in de wildernis met de gestoorde terroristen achter zich aan.


    De rollen die ik zoek:
    Terroristen:
    ~Twee of drie mannelijke terroristen. Dit zijn géen lieve mensen, even voor de duidelijkheid.
    Leite

    ~Een vrouwelijke terroriste.
    Jongeren
    ~Vijf jongens, leeftijden van 14 t/m 18.
    Bradshaw
    ~Vier meisjes, leeftijden van 14 t/m 18.
    Bradshaw, Embraced, Maverick

    Rol:
    Volledige naam:
    Roepnaam:
    Leeftijd+Geboorte datum:
    Karakter: Dit moet uitgebreid zijn
    Uiterlijk: Foto+Beschrijving
    Angst: bv: Bang in het donker, hoogtevrees etc.
    Extra: Familie, Hobby's, Vrienden etc.


    Ik kies de rollen die ik goed bij mijn verhaal vind passen.

    [ bericht aangepast op 29 april 2012 - 15:36 ]


    Me so good.

    Rol: jongeren, meisje
    Volledige naam: Nina Rae Martin
    Roepnaam: Nina
    Leeftijd+Geboorte datum: 16, 19 oktober 1995
    Karakter: Nina is een druk meisje dat nooit stil kan zitten. Ze neemt het leven totaal niet serieus en lacht (bijna) overal om. Ze houdt er van om gek te doen en schaamt zich ook zelden. Verder praat Nina veel en luid, men kan (bijna) niet om haar heen. Alleen zal men Nina niet zo snel tegen komen. Ze houdt er van om mensen om haar heen te hebben, ze is dan ook erg sociaal. Een minpuntje is alleen dat ze wat bazig kan zijn. In een groep neemt ze ook meestal het voortouw en niet alle mensen zijn daar even blij mee.
    Nina is erg ondernemend en een avontuurlijk meisje. Ze is niet snel bang en als ze dat wel is dan wil ze dat liever ook niet toegeven. Daar is ze te trots voor.
    Nina heeft veel doorzettingsvermogen. Als ze iets heel graag wilt dan zal ze er ook alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen. Ze is geen opgever, maar ondanks dat kan het zo zijn dat ze het soms even niet meer ziet zitten. Gelukkig laat ze zich daar wel snel uitpraten door vrienden.
    Uiterlijk:


    Nina is met een lengte van 1,57m een klein meisje. Ze heeft hier geen problemen mee, ze vindt zich zelf prima zoals ze is.
    Ze heeft lange bruine haren, die slag hebben. Haar ogen zijn grijs/blauw van kleur en haar wimpers zijn meestal voorzien van een laagje mascara.
    Nina heeft geen hele goede ogen, hierdoor draagt ze een bril of lenzen.
    Wat kleding betreft zal men Nina niet zo snel in rokken of jurkjes zien. Daar voelt ze zich niet prettig in. Op hakken zal men haar ook nooit tegen komen, daar kan ze namelijk niet op lopen. Nina kiest liever voor broeken en shirts (de makkelijk zittende kleding). Iets wat ze wel graag draagt is armbanden.
    Angst: Onweer, claustrofobie, haar familie verliezen, clowns
    Extra: Nina is opgegroeid bij haar ouders (Meredith & Harry). Ze heeft een oudere broer Samuel (19) en een jonger broertje Mark (14).

    [ bericht aangepast op 26 april 2012 - 20:11 ]

    Rol: Mannelijke terrorist.
    Volledige naam: Hugo, Daniel Stiglitz (German)
    Roepnaam: Stiglitz
    Leeftijd+Geboorte datum: 37 jaar, geboren in het jaar 1975
    Karakter: Hij is een sinistere en sadistische man, hij is sterk en vreest voor niks, zelf niet voor de dood.
    Uiterlijk:
    Hij lacht (bijna) nooit.




    Angst: Geen.
    Extra: Hij heeft in het leger gediend en zijn vader was een nazi.


    Wil je trouwens even waarschuwen als je begint?

    [ bericht aangepast op 25 april 2012 - 21:08 ]


    The odds are néver in our favor.

    Rol: Meisje, de jongeren.
    Volledige naam: Evaleigh Alissa Gomez
    Roepnaam: Alissa.
    Leeftijd+Geboorte datum: 17 (1994)
    Karakter: Alissa is de rustige, lieve meid van de groep. Ze probeert altijd vrede te stichten en houdt niet van ruzie. Ze heeft een select groepje vrienden en daar blijft ze ook bij. Vroeger was ze een enorme trut, waar iedereen altijd tegen op keek, maar sinds dat ze merkte dat ze daar geen vriendinnen aan over hield, is haar karakter veranderd. Ze is zorgzamer en socialer geworden. Na de dood van haar zusje heeft ze geleerd om te genieten van het leven en te doen alsof elke dag de laatste dag kan zijn. Alissa houdt heel erg van schilderen en gitaar spelen, het liefst speelt ze dan zelf geschreven liedjes. Ze is van Spaanse afkomst.
    Uiterlijk:


    Alissa heeft kastanjerood haar. Het is dik en tot op haar schouders. Haar ogen zijn bijna zwart met een lichte twinkeling. Ze heeft een beugel gehad dus haar tanden staan perfect recht. Alissa is niet zo dol op make-up, het liefst doet ze alleen eyeliner en lippestift op. Ze is dun en 1.82 lang, groot dus. Haar lach is aanstekelijk en ze is behoorlijk knap.
    Angst: Haar grootste angst is de dood.
    Extra:
    Familie:
    Alissa woont bij haar vader. Ze kent haar moeder, Merle, niet want ze is gestorven toen Mila 3 jaar oud was. Haar vader, James, is haar alles, en niemand mag iets verkeerds over hem zeggen. Alissa had ook een jonger zusje, Meia. Meia is gestorven bij een scooterongeluk. Ze leek precies op Alissa.
    Hobbys: Haar hobbys zijn schilderen en gitaar spelen. Tennis vindt ze ook leuk.
    Vrienden: Ze heeft een select groepje vrienden, de meeste zitten bij haar op school.


    where would I be, if you didn't believe?

    Zoiets?


    where would I be, if you didn't believe?

    Ik wil morgen een meisje maken. (:


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Een meisje
    Volledige naam: Katerina Cassandra Saunders
    Roepnaam: Kat
    Leeftijd+Geboorte datum: Kat is geboren op 12 september 1997 en is nu dus 14 jaar.
    Karakter: Kat is een lieverd. Ze is aardig tegen iedereen, heeft respect voor alles en iedereen en besteed aandacht aan iedereen. Ze is alles behalve arrogant, maar ook niet onzeker. Ze is gewoon tevreden met zichzelf. En dat is ze eigenlijk met alles. Ze is heel tevreden met het leven. Hoe slecht het ook gaat, Kat blijft altijd positief. Ze is een doorzetter en geeft bijna niet op. Behalve als iets ten koste van een ander gaat. Want dit doet Kat gewoon niet. Ook is Kat nogal naïef. Omdat ze zelf het beste met iedereen voor heeft, denkt ze dat anderen dit ook hebben. Dat is natuurlijk niet zo. Soms faket iemand aardigheid, maar daar kan Kat niet doorheen zien. Ze trapt er altijd met open ogen in. Hierdoor komt ze wel eens in slechte situaties terecht, maar gelukkig kan ze zichzelf daar ook wel weer uitredden.
    Uiterlijk:


    Kat heeft donkerbruin stijl haar en bruine ogen. Ze is half-Filipijns en dit zie je ook aan haar uiterlijk. Kat is klein voor haar leeftijd. Ze meet maar zo'n 152 cm. Toch zit Kat daar niet echt mee. Ze gaat er niet hakken door dragen ofzo, want ze heeft een hekel aan hakken. Het liefst loopt Kat in een simpele skinny jeans met een leuk topje erop en sneakers eronder. Haar make-up houdt ze ook simpel bij wat mascara, eyeliner en een lipglossje. Haar uiterlijk is dus niet al te veel poespas en dat past ook wel bij haar karakter.
    Angst: Kat is bang voor insecten. Ze wordt al helemaal angstig bij een klein vliegje en bij wespen, spinnen etc. wordt ze al helemaal gek.
    Extra: Kat heeft alleen nog maar contact met haar moeder. Haar ouders zijn gescheiden toen Kat 4 jaar oud was. Toen is zij met haar moeder en 2 jaar jongere broertje naar het Westen verhuisd, waar haar moeder oorspronkelijk ook vandaan komt, terwijl haar vader achterbleef in de Filipijnen. Het contact met haar vader is compleet verwaterd. De moeder van Kat is de 39-jarige Rosario Saunders. Rosario heeft haar eigen kledingwinkel. Het broertje van Kat is de 12-jarige Kay.
    Kat kan het over het algemeen met iedereen goed vinden, maar heeft maar een beste vriendin, die al haar geheimen weet. Dit is Melissa. Ze is al beste vriendinnen met Melissa sinds de basisschool en dat zijn ze nog steeds. Kat heeft al sinds de brugklas hetzelfde vriendje. Dit is Tom, hij zit bij Kat in de klas en is tegelijkertijd ook Kats beste vriend.

    Rol: Een jongen
    Volledige naam: Wilhelm Antonio Rubertus Heigl
    Roepnaam: Will
    Leeftijd+Geboorte datum: Will is geboren op 1 oktober 1995 en is nu dus 16 jaar.
    Karakter: Will is in drie woorden te omschrijven : Grappig, zelfverzekerd en verwend.
    Will is een echte heer in de dop en ongelofelijk verwend. Hij denkt dat de hele wereld om hem draait. Alles moet naar zijn zin zijn en als dat het niet is, dan krijg je het te horen ook. Eigenlijk kan hij er niets aan doen. Hij is niet opzettelijk vervelend en hij heeft ook niet echt door dat het abnormaal is wat hij allemaal eist. Hij is gewoon zo opgevoed en weet niet anders dan dat hij altijd zijn zin krijgt.
    Will is een zelfverzekerde jongen. Hij is een beetje apart en niet iedereen mag hem, maar dat doet hem niks. Hij heeft er werkelijk schijt aan wat anderen van hem vinden. Hij boeit hem allemaal niks. Hij weet toch wel dat hij een goede jongen is en anderen veranderen daar helemaal niks aan.
    Je zal denken dat hij door zijn verwende en egoïstische gedrag niet leuk is om mee om te gaan, maar dan vergis je je. Als je met Will bent, is het namelijk de hele tijd lachen geblazen. Hij heeft een goed gevoel voor humor en weet wel hoe hij een lolletje moet trappen. Zijn opmerkingen zijn altijd gevat en slim bedacht. Ook is hij vaak sarcastisch. Sommigen zeggen wel dat hij 'sarcasme praat'. Will kan namelijk geen simpel antwoord geven, maar er moet altijd sarcasme doorheen zitten.
    Uiterlijk:


    Will heeft een hele witte huid, blauwgroene ogen en donkerblond haar. Zijn haar is zijn alles. Dat zit altijd perfect. Ook de kleren van Will zijn altijd perfect. Hij heeft veel gevoel voor stijl en houdt er ook echt van om te shoppen, wat uitzonderlijk is voor een jongen.
    Angst: Will is bang voor eigenlijk alles dat geen luxe is. Hij is luxe gewend en wil dit vooral zo houden.
    Extra: Will is de zoon van een rijk koppel. Het zijn de 47-jarige Maxwell Heigl en de 45-jarigeHelena LeFevre. Maxwell heeft een goedlopend software bedrijf en verdient daar jaarlijks genoeg mee om een luxe leven te lijden. Helena werkte vroeger als model en had op haar 25e al zoveel geld opgehaald, wat een ander niet eens in een leven verdient. Ze komt ook nog eens uit een welgestelde familie. Doordat ze enigs kind was, net als Will trouwens, heeft zij de erfenis gekregen, toen haar moeder een jaar geleden overleed. Die bestond ook uit veel geld, dus nu hoeft ze al helemaal niet meer te werken, voor de rest van haar leven.
    Will groeit dan ook op in ontzettende luxe. Hij komt niets te kort.
    Will kan er niet tegen als er ergens anders geen luxe is. Zijn vrienden komen ook allemaal uit dezelfde villawijk waar Will woont. De beste vrienden van Will zijn Charles, Luther en Pablo.

    [ bericht aangepast op 25 april 2012 - 23:04 ]


    Tell me about it, stud.


    Rol:Meisje
    Volledige naam:Kayleigh Catlynn Curton
    Roepnaam:Kay
    Leeftijd+Geboorte datum: Kayliegh is geboren op 4 september 1995, en is dus nu 16 jaar.
    Karakter: Kayleigh is een sociaal meisje.Ze wilt iedereen helpen en gaat door het vuur voor anderen. Ze is altijd in voor een kletspraatje. Vaak is ze vrolijk, maar als er iets is wat ze niet zo leuk vind dan is ze niet zo vrolijk. Ze kan dan enorm chagrijnig zijn, het is dan het beste als je bij haar uit de buurt blijft. Kayleigh is een tikkeltje verwend, en hier laat ze soms iets te veel van merken. Ze gaat dan enorm dom doen, en ook nog eens arrogant. Dan trekt ze bijvoorbeeld duckface's, of ze doet net of ze mascara opdoet. Op dat moment kan het haar niks schelen of iedereen haar aankijkt. Ze kan goed grappen maken, en weet allerlei moppen om mensen op te vrolijken. Ze kan wel je geheim er prongelijk uitfloepen, dus een vertrouwenspersoon is ze niet.Ze heeft wel eens gezegd tegen een jongen:'Mijn vriendin vind je leuk'. Toen besefte ze niet eens dat het die jongen was waar haar vriendin verliefd op was. Ze heeft er haar vriendin eerlijk gezegd, en ze hebben knallende ruzie gehad, maar uiteindelijk kwam het goed.Als Kayleigh verliefd is, of zich schaamt, zie je dat meteen. Ze word altijd gelijk heel erg rood en opeens word ze erg verlegen, veel mensen moeten daar om lachen.
    Uiterlijk:


    Kayleigh heeft stijle, lange, blonde haren die tot het midden van haar rug vallen. Haar huid is een tintje bruin van de zon, want ze gaat elk jaar op vakantie. Haar blonde haar is bijna wit, nog net niet. Haar ogen zijn grijsblauw, en ze zijn omringt door mascara. Voor de rest draagt ze niet zo veel make-up. Kayleigh houd enorm veel van accecoires, en dan vooral van haar megagrote oorbellen. Ook van armbanden kan ze niet genoeg hebben. Haar kledingstyle is normaal en basic, ze houd van simpele topjes en jeans. Ze houd van haar Zwarte all-stars, maar ze houd ook van haar zwart met roze vans. Als ze naar een feestje gaat draagt ze vaak een jurkje, met hakken van 8 cm.
    Angst: Vuur. Ze is als de dood voor vuur, zelfs als het een kampvuur is. Dit is gekomen doordat haar vader overleden is aan brand.
    Extra: Kayleigh woont bij haar moeder Esther Crawford. Ze is 38 jaar oud. Ze werkt bij een stylingbureau. Haar vader is overleden, toen hij haar moeder 30 was. Toen was hij 32, en Kayleigh was 8. Ook heeft Kayleigh een broertje, Laud van 12. Kayleigh heeft drie beste vriendinnen, Eva,Lesly en Stephanie.


    Every human being has equal worth.

    Rol: Jongeren, meisje.
    Volledige naam: Darlene Heather Nesbitt.
    Roepnaam: Gewoon Darlene. Alleen haar ouders noemen haar af en toe Heather.
    Leeftijd+Geboorte datum: Darlene is 16 jaar. Ze is geboren op 10 juli 1995.
    Karakter: Darlene staat open voor nieuwe ervaringen en belevingen. Darlene durft snel iets aan. Darlene is dat soort persoon die met iedereen eigenlijk wel kan opschieten. Darlene is altijd wel enthousiast. Ze is ontzettend spontaan maar kan ook er onzeker zijn. Darlene verbergt haar onzekerheid sterk door een glimlach op haar gezicht te toveren. In principe heeft Darlene gewoon een masker op. Darlene verbergt het als ze zich verschrikkelijk voelt. Ze kan zich dan niet goed uiten en houdt het voor haarzelf, dat is eigenlijk het slechtste wat je kunt doen. Ja zal Darlene bijvoorbeeld nooit zien huilen, dat zou ze alleen op haar kamer doen waar niemand bij is. Darlene verteld bijvoorbeeld ook bijna nooit geheimen tegen haar vrienden, waardoor ze weinig over haar weten.
    Darlene is iemand die ja kan vertrouwen, ze zal zelf niet snel een geheim doorvertellen omdat ze er zelf ook veel verborgen houdt. Veel mensen gaan naar Darlene voor problemen of om een schouder om op te houden.
    Darlene is totaal niet avontuurlijk (wat een leuke wending kan geven in het verhaal). Ze is heel slecht in plannen maken en de leiding nemen, dat zal ze aan andere over laten. Ondanks dat Darlene nooit diegene is die de plannen maakt, staat ze sterk op de voorgrond. Ze praat best veel en kan soms doorbeppen over de stomste en meest onzinnige dingen.
    Darlene is erg creatief, ze kan van iets stoms, iets heel moois maken. Vaak komen haar vrienden bij haar op bezoek als er iets gemaakt moet worden of een verjaardagscadeau gemaakt moet worden. Darlene zit dan vol fantasie en de gekste ideeën waar niemand anders op zou kunnen komen.
    Uiterlijk:


    Darlene heeft lange lichtblonde krullende haren die tot over haar schouders komen. Darlene draagt haar haren altijd los, ze ziet haar zelden in een knot of staart rondlopen. Darlene heeft donkere ogen, iets wat best raar is omdat ze hele lichte haren heeft.
    Darlene heeft een rond hoofd en eigen heeft ze een klein beetje een babyface.
    Darlene draagt altijd haar standaard make-up: Eyeliner, mascare en foundation, niet erg veel dus.
    Darlene draagt meestal relaxte kleding: lange vesten met veel te grote mouwen, vaak een hoedje of mutsje, altijd platte zolen en nooit hakken en meestal een losse spijkerbroek.
    Darlene draagt nooit merkkleding, altijd iets van ene goedkope 5 euro winkel, waar ze dan zelf wel iets moois van maakt. Darlene draagt haar mouwen altijd over haar handen heen, dat vindt ze fijn en het is ook een beetje een slechte gewoonte, want haar truien worden daar veel te groot en onhandig van.
    Darlene draagt bijna altijd frutsels zoals kettingen en armbanden.
    Angst: Darlene is vreselijk bang voor kleine ruimtes, ze voelt zich dan heel ongemakkelijk en is dus ook heel claustrofobisch. Darlene is bang voor het donker. Toen ze nog klein was durfde ze nooit in het donker naar huis te fietsen omdat ze dacht dat er een pedofiel of een enge man achter haar aanzat. Darlene krijgt snel een waanbeeld die helemaal niet klopt en niet waar is.
    Extra: Darlene heeft een kleine familie. Ze woont alleen met haar moeder, ze is enig kind en haar vader is vermoord op een rare wijze. Niemand weet precies wat er met haar vader gebeurd is, of haar moeder houdt iets voor haar verborgen. Darlene's moeder heeft Praticia en is 39 jaar oud.
    Zoals ik al zei heeft Darlene veel vrienden, eigenlijk te veel om op te noemen. Darlene heeft niet bepaald één beste vriendin, ze heeft alleen goede vrienden, maar niet in het bijzonder één.
    Darlene heeft nog niet veel vriendjes gehad, vooral kortdurende pleziertjes waar ze verder niks meer mee doet. Darlene is jongens een beetje zat en blijft het liefst uit hun buurt.
    Darlene heeft een vriend die helemaal verliefd op haar is, dat weet Darlene ook, ze wilt er alleen niks van hebben en ontwijkt hem een klein beetje, of veranderd van onderwerp als hij erover wilt beginnen.
    Darlene' grootste hobby is gitaar spelen, ze kan het ontzetten goed en weet er eigenlijk alles van.
    Darlene heeft dan ook bijna altijd haar gitaar mee als ze op weg is, dat is zeker haar heiligste bezit.
    Darlene is totaal niet bang voor ongedierte, ze vindt ze juist enorm schattig. Darlene zou van elk gevaarlijk dier nog wel iets moois zien. Darlene heeft in huis dan ook veel huisdieren. Veel slangen en spinnen, gewoon omdat ze ze interessant vindt.
    Darlene zit bij een manage, ze rijdt graag paard en wordt er rustig van.

    [ bericht aangepast op 27 april 2012 - 13:14 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Aan iedereen die een rol heeft ingevuld, heel erg bedankt! (:
    Rollen mogen nog steeds ingevuld worden[:


    Me so good.

    Wil je het trouwens laten weten wanneer je gaat beginnen?

    Calypso schreef:
    Wil je het trouwens laten weten wanneer je gaat beginnen?

    Natuurlijk. Dat gaa trouwens nog wel even duren, ik wil veel hoofdstukken op voorraad hebben :Y)


    Me so good.

    Ik ga stout doen en ik bump mijn eigen topic. BADASS.


    Me so good.

    Haha, ik ga nog een meisje voor je invullen!


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Rol: Meisje, jongeren.
    Volledige naam: Phoebe Imogen Burrows
    Roepnaam: Phoebe en vaak ook afgekort tot Pheebs.
    Leeftijd+Geboorte datum: Phoebe is 18 en is geboren op 28 november.
    Karakter: Phoebe is een belangstellend en nieuwsgierig meisje. Ze staat altijd open voor nieuwe ervaringen, vindt het geweldig om andere mensen te leren kennen en wil weten hoe alles werkt. Ze kan elke dag nog leren. Phoebe is iemand die maar blijft praten. Ze is uiterst intelligent maar dat laat ze niet graag blijken. Ze kan nog altijd wel belachelijk slim uit de hoek komen, waarbij ook de nodige sarcastische opmerkingen worden gebruikt.
    Phoebe kan niet tegen stiltes en er moet altijd geluid om haar heen zijn. Ze is ontzettend vrolijk en huppelt het liefst de hele dag rond, vrolijk grapjes makend. Want ze beschikt ook nog over een dosis humor. Ze denkt altijd overal het goede van en dat is ook een van haar zwaktes. Haar enthousiasme steekt ook nogal eens de kop op maar dat kan ook voor problemen zorgen omdat het uiteindelijk nog vreselijk irritant kan zijn.
    Ze gaat moeilijke projecten of conversaties niet uit weg en gaat juist de confrontatie aan. Hier kickt ze stiekem wel een beetje op. Phoebe is daarom ook niet op haar mondje gevallen en ze durft best haar mening uit te spreken, tegenover wie dan ook. Ze heeft een scherpe tong waarmee ze venijnig uit de hoek kan komen. Phoebe's scherpe tong beledigd vaak mensen met vlak sarcasme. Ze zit niet verlegen om aandacht van jongens, maar ze is koelbloedig en het kan haar echt geen hol schelen. Phoebe is het meest levenslustige meisje wat je ooit hebt ontmoet. Ze heeft een blij gemoed en ze geeft zich met huid en haar over aan de activiteiten van de dag. De passie die ze investeert in haar projecten is aanstekelijk en zelf kijkt ze bij het opstaan al uit naar wat de dag je zal brengen. Creativiteit, daar heeft Phoebe ook een flinke dosis van. Ze is in staat nieuwe manieren te bedenken om dingen voor elkaar te krijgen. Ze is vindingrijk ze kan dingen op een andere manier aan pakken en op die manier ook haar.
    Uiterlijk:


    Phoebe heeft van zichzelf donkerbruine krullen die vaak wat uitgezakt zijn omdat ze van dat dikke haar heeft. Ze heeft onderaan haar punten wat gebleekt zodat ze ietsje lichter zijn dan de rest van haar haren. Phoebe heeft eigenlijk een mooi gezichtje waar niet veel aan gedaan hoeft te worden. Ze is lijkwit, iets wat ze ontzettend mooi vind. Ze heeft scherpe wenkbrauwen en ze draagt boven haar ogen graag een lijntje met zwarte eyeliner. Vaak draagt ze ook knalrode lippenstift.
    Phoebe draagt graag iets op haar hoofd, vaak zijn dat beanies zoals hierboven, zwarte bolhoeden, een enorme bloem in haar haren of een bandje om haar hoofd. Ze heeft ook wel eens een bandana om haar hoofd, haar favoriete is de ene met de Amerikaanse vlag erop.
    Phoebe draagt zwart, en veel. Ook komt er vaak leer voor in haar kleding, broeken, shorts, jacks, ze heeft nogal wat leren kleding. Op haar kleren zit vaak studs en Phoebe draagt graag te grote bandshirts die ze toch stijlvol in haar broek kan stoppen. Ze draagt ook vaak broeken die ze tot extreem korte shorts heeft afgeknipt. Qua schoenen is de kleur ook vaak zwart, met hoge hakken. Anders draagt ze graag haar leren kistjes.
    Angst: Phoebe's grootste angst is om alleen te zijn. En niet alleen in een ruimte maar gewoon totaal alleen, dat haar gedachtes nergens meer heen kunnen.
    Extra: Phoebe's vader is, toen ze 13 jaar was opgepakt voor moord. Hierdoor is ze ontzettend veranderd. Van het vrolijke, blonde, meisje wat ze vroeger was zie je niks meer terug. Ze is nu teruggetrokken. Ze heeft tot haar 16 bij haar moeder gewoont maar die kon het niet aan toen Phoebe is gaan rebelleren en toen is Phoebe zonder pardon vertrokken. Ze heeft een half jaar op straat gezworven en heeft toen uiteindelijk een groezelig appartementje heeft kunnen kraken. Phoebe heeft sinds kort een klein halfbroertje, Jack. Hij is nu drie maanden oud.
    Phoebe's beste vriendin is de één jaar jongere Allie, een meisje met een eetprobleem. Phoebe's beste vriend is de 21-jarige Jason. Een grote hobby van Phoebe is gamen. Het liefst Call of Duty of Battlefield. Een andere grote hobby van Phoebe is, vreemd genoeg, lezen. Het liefst fantasy-boeken waardoor ze in haar eigen wereldje kan dwalen.

    [ bericht aangepast op 27 april 2012 - 22:30 ]


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Rol: Mannelijke terrorist.
    Volledige naam: Royce Denzel Montgomery.
    Roepnaam: Hij wordt veel aangesproken met Roy, wat de afkorting is van zijn voornaam.
    Leeftijd en Geboorte datum: Roy is nog vrij jong, hij is nu dertig. Hij is geboren op 11 September 1982.
    Karakter:
    Uiterlijk:


    Guy Pearce.
    Angst: Roy vreest niet voor zoveel dingen, maar als hij toch iets aan zou moeten wijzen, zal het hoogtevrees zijn. Hij heeft niks met hoogtes, maar kan er wel redelijk goed tegen. Hij verzet zich er tegen en doet ook alsof het niks met hem doet, terwijl hij eigenlijk doodsbang is. Hij zal dit nooit toegeven, dus eigenlijk weet niemand het.
    Extra: Roy komt uit een heel groot gezin, die vrij christelijk opgevoed is. Hij heeft zich nooit echt wat aangetrokken van het christendom en deed meer alsof hij geloofde. Hij viel altijd erg buiten zijn familie, vanwege zijn sadistische gedachte stromingen en de manier waarop hij dat uitte. Zijn moeder is ondertussen al enkele jaren geleden overleden aan borstkanker. Zijn vader leeft nog wel, maar dit ook niet volledig meer. De man begint ook te verslechteren, maar Roy trekt er niet zoveel van aan. In totaal heeft Roy acht broers en zussen, hij is een van de middelste.
          De oudste is Rodger van tweeënveertig, wie nu al elf jaar getrouwd is en twee kinderen heeft. Na Rodger komt Roy's oudste zusMary van negendertig, wie ook één zoontje heeft, maar ze is ondertussen al gescheiden van haar man. Dan komt de vijfendertig jarige Robin, hij is nog vrijgezel en degene met wie Roy het nog redelijk goed kon vinden. Tussen Robin en Roy zit alleen nog Avery, van drieëndertig.
          Roy heeft dan nog vijf jongere broers en zussen. Na hemt kom de zeventwintig jarige James en daarna de drieëntwintige jarig Jesse. De familie werd afgesloten met een tweeling, die nu twintig is, Isabella en Rosalie.

    Ik maak hem morgen af. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking