• God bless the broken road ~ Xavi
    Every long lost dream led me to where you are
    Others who broke my heart, they were like northern stars
    Pointing me on my way into your loving arms
    This much I know is true
    That God blessed the broken road
    That led me straight to you.

    "Know what's weird? Day by day, nothing seems to change. But pretty soon, everything's different."


    Rollen:
    ~ Beste vriendin Selena (24) die later misschien een relatie krijgt met Alexis Sanchez
    ~ Verloofde van Selena
    ~ Vrouw van David Villa, liefst met kinderen
    ~ Vriendin van Gerard Piqué (liefst een bitch)
    ~ Vriendin van Cesc Fàbregas (liefst een bitch)
    ~ Vrouw van Andres Iniesta

    Invullen:
    Rol:
    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk: liefst uitgebreid besproken, foto mag
    Karakter:
    Familie:
    Relatie:
    Extra: Alles wat je belangrijk vind om te vermelden
    Waarschuwen?

    Dank je wel voor het invullen! xx

    [ bericht aangepast op 28 april 2012 - 18:33 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Rol: Vrouw van David Villa
    Volledige naam: Mariana Ana Villa-Lima
    Leeftijd: Mariana is 29 jaar.
    Uiterlijk:


    Mariana is een beeldschone vrouw. Ze heeft zowel Braziliaans, als Spaans bloed.
    Veel mensen vinden dat Mariana een mooi gezicht heeft. Ze straalt een soort klasse uit, zonder er moeite voor te hoeven doen. Ze heeft lange bruine haren, die ze meestal stijlt. Er komt geen extension aan te pas, iets waar Mariana heel erg trots op is. Ze heeft felblauwe ogen, die heel erg opvallen bij haar bruine haar.
    Mariana is ontzettend slank. Dat ze 3 kinderen heeft gehad, is nergens aan te zien. Haar buik is namelijk helemaal plat. Maar hier traint ze dan ook wel veel voor. Ze gaat zo'n 3 keer in de week naar de sportschool, om haar lichaam in tact te houden. Ook drinkt ze veel water, waardoor haar hele lichaam glanst.
    De kledinstijl van Mariana verschilt met de dag. De ene dag draagt ze een simpele spijkerbroek met een topje, terwijl ze de andere dag voor een chique jurk gaat. Een paar dingen zijn echter wel standaard. Mariana draagt bijvoorbeeld bijna geen kleuren, maar alleen maar basiskleuren of pasteltinten. Ook zal je haar nooit in baggy kleren betrappen, maar alleen maar in strakke kleding die haar figuur benadrukken. Ook heeft Mariana geen problemen met bloot. Ze trekt zo naveltopje of kort rokje aan.
    Karakter: Mariana is een drukke vrouw, die altijd iets te doen moet hebben. Wanneer ze niets te doen heeft, raakt ze onrustig. Ze is snel verveeld, wat anderen nogal eens afschrikt. Die voelen zich nooit goed genoeg voor haar. Mariana weet wat ze wil en heeft altijd al haar dromen nagestreefd. Ze is heel vastberaden en heeft overal een mening over.
    Mariana is heel erg sociaal. Ze heeft een heel netwerk aan vrienden en is altijd degene die op een ander afstapt. Door haar vroegere werk in de horeca is ze heel goed geworden in het aanknopen van gesprekken en stemmingen van anderen opmeten. Mariana heeft altijd wel plannen met iemand. Ze haat het om niets te doen te hebben en zelf thuis te zitten.
    Als laatste is Mariana ontzettend onhandig en een tikkeltje vreemd, maar daardoor is het wel altijd lachen als je met haar bent. Ook heeft een goede eigenschap om trots op te zijn : Mariana heeft namelijk veel humor. Ze maakt altijd iedereen aan het lachen en zou zo cabaret kunnen doen.
    Familie: Mariana komt uit een groot gezin met 7 kinderen. Zelf was ze de op een na jongste. Dit zorgde ervoor dat er goed voor Mariana gezorgd werd, omdat al haar oudere broers/zussen op haar pasten. Haar vader was een verloskundige, terwijl haar moeder thuis voor alle kinderen zorgden. Ze hadden het niet heel breed, maar het was er wel altijd gezellig in huis. Nu gaat iedereen zijn eigen weg, maar zo'n 5 keer per jaar komen ze met zijn allen weer bij elkaar.
    Relatie: Mariana is getrouwd met David Villa. Ze hebben twee zoontjes en een dochter samen. De oudste is Dantel van 7 jaar. Hij is een opstandig kind, waar ze waarschijnlijk nog veel mee te maken gaan krijgen. Hij luistert bijna niet naar zijn ouders en gaat geheel zijn eigen weg. Daarna komt hun dochter, Carla van 5 jaar. Carla is een schatje en luistert juist heel goed. Haar papa en mama zijn de belangrijkste personen op de wereld en haar grote voorbeeld. Als laatste komt hun tweede zoon, Diego van 4 jaar. Diego is van zichzelf wel een lief, rustig kindje, maar wil heel graag op zijn grote broer lijken. Hierdoor wordt ook hij steeds opstandiger.
    Extra: Mariana is verslaafd aan roken. Als ze in de stress zit, steekt ze een sigaretje op. En dat is nogal vaak.

    [ bericht aangepast op 29 april 2012 - 17:23 ]


    Tell me about it, stud.

    Ik vul de Vriendin van Gerard Piqué wel in ;)

    Rol: Vriendin van Gerard Piqué.
    Volledige naam: Rosalie Lily Mcdougall.
    Leeftijd: 24 jaar oud. 16 februari 1988.
    Uiterlijk:


    Rosalie is eigenlijk een prachtige verschijning om te zien. Ze heeft lang krullend bruin haar die tot over haar schouders lopen. Rosalie's haar is heilig voor Rosalie, niemand mag er aanzitten of het door de war maken. Rosalie heeft haar haar altijd los, je ziet haar zelden met een staart of knot.
    Rosalie heeft bruine ogen, die niet écht speciaal zijn, maar toch opvallen.
    Rosalie heeft lachrimpels als ze lacht, die vele mannen 'schattig' vinden staan.
    Rosalie draagt meestal dure merkkleding. Ze ziet er bijna altijd wel chique en verzorgd. Meestal draagt Rosalie mooie zijden jurkjes van écht denim. Rosalie loopt eigenlijk altijd wel op hoge hakken, dan lijkt ze nog langer dan dat ze is. Rosalie is namelijk 1.82 lang en op hakken 1.90, als ze hoge draagt.
    Karakter: Rosalie is erg arrogant, ze vindt zichzelf namelijk helemaal geweldig. Zelf merkt Rosalie niet dat ze arrogant doet.
    Rosalie is eigenlijk heel erg op andermans geld uit, ze houdt van geld en probeert het zou subtiel mogelijk van haar man te kunnen krijgen. Doordat Gerard ook zo rijk is, komt dat goed uit. Je kan dus wel zeggen dat Rosalie een echte golddigger is. Rosalie is wel erg charmant en beleefd met onbekende mensen om haar heen. Tegen mensen die voor haar bekend zijn, kan ze af en toe erg bot uit de hoek komen en chagrijnig opmerkingen maken waar je niet goed van wordt.
    Rosalie heeft altijd wel haar mening klaar liggen en weet op alles wel een weerwoord.
    Rosalie is erg bijdehand, ze zal niet snel zeggen dat je gelijk hebt, ze zal ook niet snel sorry zeggen etc.
    Rosalie is ook erg avontuurlijk ingelegd, ze wilt nog naar zoveel plekken om te zonnen, shoppen en van haar man te genieten, waar ze overigens wel echt van houdt.
    Familie: Rosalie heeft eigenlijk altijd in een normale familie gewoond, ze waren nou niet bepaald rijk en ze kreeg het maximale. Rosalie's vader heet John Mcdougall en is 50 jaar oud. Rosalie's moeder heet Lily Mcdougall en is 53 jaar oud. De ouders van Rosalie hebben sinds kort erge ruzie en ze weten niet precies of ze samen verder kunnen gaan.
    Ook heeft Rosalie nog één zus: Leigh-anne Mcdougall, zij is 20 jaar oud en woont nog thuis. Leigh-anne gaat op deze jonge leeftijd bijna trouwen met haar vriend, wat een beetje ongepast is op deze jonge leeftijd.
    Relatie: Rosalie heeft op zich een goede relatie met Gerard. Omdat Gerard altijd weg is, is het gemis er meer dan botte opmerkingen als hij uiteindelijk terugkomt. Rosalie geeft erg veel om Gerard, omdat hij vaak weg is hebben ze bijna geen ruzie.
    Als Gerard terugkomt van een lange reis, laten ze de botte opmerkingen achterwege. Nu reageert Rosalie haar botte opmerkingen af op haar buren, vriendinnen en hun puppy Ruby, die ongelooflijk schattig is.
    Extra: op de middelbare school is Rosalie erg gepest geweest en kon ze nog niet voor haarzelf opkomen. Iedereen denkt dat het daardoor komt dat ze af en toe erg bot is, omdat ze zichzelf wilt beschermen.
    Rosalie is een sport maniak. Ze sport héél veel keer in de week en vindt het goed om te doen.
    Rosalie heeft Amerikaans bloed, maar is naar Spanje verhuist toen ze officieel getrouwd was met Gerard.
    Waarschuwen?: Ja graag =).

    [ bericht aangepast op 30 april 2012 - 10:44 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.