• Hey hey iedereen! Heel erg bedankt voor het invullen van alle rollen. Helaas heb ik er nu niet meer nodig (anders wordt May's reis behóórlijk lang :P) Anwyways, heel erg bedankt. Het heeft voor heel veel ideeën gezorgd :)
    -xxx-


    Haay :)
    Oké eerst een uitlegje (A) Mij story gaat over May, een meisje van 16. Van de een op de andere dag neemt ze de trein naar het buitenland, weg van Rotterdam(waar ze woont). Niemand weet waarom ze weg gaat en waarheen, maar May heeft er een rede voor. In haar dagboek schrijft ze brieven over hoe haar reis verloopt. Tijdens haar reis door Europa ontmoet ze allerlei soorten mensen met wie ze iets beleefd of gewoon een goed gesprek mee voerd. Sommigen kunnen nieuwe goede vrienden worden.

    Hiervoor heb ik dus jullie hulp nodig. De laatste ontmoeting van haar reis heb ik al bedacht, maar ik heb er nog een heleboel nodig. Natuurlijk heb ik zelf ook al wat ideetjes, maar wat ideeën van anderen kan nooit kwaad toch? Het maakt echt niet uit wat je verzint. Maakt niet uit wie ze ontmoet, jong of oud, rijk of arm, aardig of niet. En ze kan oolk vanalles beleven. Iemand kan iets van haar stelen (of andersom), iemand kan haar een drankje aanbieden, iemand kan haar in gevaar brengen of juist redden. Proberen drugs te verkopen of met haar naar bed te gaan voor geld. Maakt niet uit wat leef je uit. Please help me :)

    Volledige naam:
    Bijnaam:
    Leeftijd:
    Land:
    Stad:
    Hoe ontmoet hij/ zij May:
    Wat gebeurt er?:
    verleden:
    karakter:
    extra info(denk ook rijk/arm):
    uiterlijk(het liest een foto):
    moet ik het laten weten als ik je rol gebruik?:

    Alsjeblieft leef je uit want ik heb véél rollen nodig.
    Heel erg bedankt <3

    Als er nog dingen onduidelijk zijn mag je natuurlijk alles vragen ;)

    [ bericht aangepast op 11 juli 2012 - 18:44 ]


    To live is to fight ~ Shinku

    Oké, ik wil wel iets proberen (; maar zou je me een land kunnen geven waar ze ZEKER door gaat?


    “Moonlight drowns out all but the brightest stars.” - Tolkien

    Volledige naam: Dario Medici
    Bijnaam: Gewoon Dario
    Leeftijd: 21
    Land: Italië
    Stad: Umbrië
    Hoe ontmoet hij/ zij May: Wanneer May is aangekomen in Italië, zoekt ze een verblijfplaats in een jeugdhuis. Nergens vindt ze er één die binnen haar budget is en het begint ineens hard te regenen, wat voorspelt was. Ze loopt het eerste beste jeugdhuis binnen met de naam 'Selestina'. Helemaal doorweekt loopt ze naar de houten toonbank, waar Dario achter staat.
    Wat gebeurt er?: Het huilen staat May nader dan het lachen en Dario ziet dat. Hij neemt haar mee naar een kamer en geeft haar schone lakens en kleren, aangezien haar koffer ook helemaal nat is. Ze blijft 4 hele dagen in 'Selestina' en leert zo Dario kennen. Wanneer ze vertrekt kan Dario haar niet van zich afzetten en blijft hij aan haar denken.
    verleden: Toen Dario begon met het jeugdhuis, stond niemand achter hem. Ze zagen het allemaal als een vlaag, een kort moment van opwinding. 'Het zou wel overwaaien.' Maar Dario bleef in zijn droom geloven en het loopt allemaal uitzonderlijk goed.
    Zijn jongere zus verblijft ook in 'Selestina'. Zij en May kunnen goed met elkaar opschieten.
    karakter: Dario is iemand die erg standvastig is en nooit opgeeft. Hij lacht veel en is een erg sociaal persoon. Samen met zijn sarcastische kantjes en ironische humor is hij erg aangenaam gezelschap.
    extra info(denk ook rijk/arm): Dario houdt van lezen in de zon, maar enkel als hij alleen is.
    Hij is niet extreem arm maar moet wel hard werken om de eindjes aan elkaar te knopen.
    uiterlijk(het liest een foto):



    Dario heeft donker, warrig haar dat altijd voor zijn ogen zit. Zijn huid is donker gekleurd en hij heeft lichte ogen, waarmee hij veel gedaan krijgt.
    moet ik het laten weten als ik je rol gebruik?: Jap ^^


    “Moonlight drowns out all but the brightest stars.” - Tolkien

    Volledige naam: La-isha Natasha Aphrodite Raey
    Bijnaam: Lala
    Leeftijd: 15
    Land: Griekenland
    Stad: Olympia
    Hoe ontmoet hij/ zij May: May was naar Griekenland gereist, en was in Olympia gekomen. De Olympische jeugdspelen was in Griekenland bezig. Er was een meisje die mee deed aan de Estafette, en dat was La-isha.
    La-isha won goud bij Estafette en May keek toe. La-isha zag May en stormde op haar af. Ze ontmoetten elkaar en May zag dat La-isha nogal raar was. Zo werden ze dikke vriendinnen.
    Wat gebeurt er?: May ontdekt dat La-isha niet bepaald normaal is en probeerd haar normaal te krijgen. Dat lukt niet echt en daarom ligt May ook echt in een deuk van het lachen om La-isha. La-isha snapt er niks van en antwoord bij Mays vragen nogal raar. Zo ziet La-isha in iedereen een eenhoorn. Zelf vind ze zich een goude eenhoorn en May een glitter eenhoorn. Ook denkt ze dat vogels vliegende hotdogs zijn.
    verleden: La-isha is geboren in een villa, ze wouw anders zijn dan haar zusje. Haar zusje was erg bekakt en La-isha werd daar zo gek van dat ze letterlijk gestoord is geworden. Ze pakte haar geld-voorraad, ze had nooit wat uitgegeven, en liep weg.
    karakter: La-isha is gestoord. Letterlijk. Door haar gestoordheid heeft ze 2 vrienden. May en La-isha's eigen muisje Eldorro. Ze heeft Eldorro de naam gegeven omdat ze hem in Spanje vond. La-isha reistte veel, maar nu woont ze al alleen, in een hele grote villa.
    extra info(denk ook rijk/arm): Echt heel rijk, en ze is gestoord.
    uiterlijk(het liest een foto):



    En dit is Eldorro




    moet ik het laten weten als ik je rol gebruik?: Jaaaa

    [ bericht aangepast op 27 juni 2012 - 18:50 ]


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Ik maak er lekker nog eentje.

    Volledige naam: Cath Sensie Mc'Carty
    Bijnaam: Cathgirl, Cathwoman, Cathie, Cathono
    Leeftijd: 6
    Land: Amerika
    Stad: New York
    Hoe ontmoet hij/zij May: Cath botste tegen May en keek op. May was bezorgt om Cath maar Cath had een geweldige broer die wel leuk was. May werd dikke vriendinen met Cath en goede vrienden met Caths broer.
    Wat gebeurt er?: Cath en May gaan samen allemaal leuke dingen doen zoals shoppen etc. Ook vind May Caths broer wel leuk, alleen Cath begrijpt er niks van.
    verleden: Cath heeft nog niet echt een verleden.
    karakter: Cath is heel druk en eet echt alles. Of het nou gezond of niet is.
    extra info( denk ook rijk/arm): Cath is superschattig.
    uiterlijk(het liest een foto):


    moet ik het laten weten als ik je rol gebruik?: Jazeker

    Volledige naam: Joshua Beck Mc'Carty
    Bijnaam: Josh
    Leeftijd: 17
    Land: Amrika
    Stad: New York
    Hoe ontmoet hij/ zij May: Via Cath (Lees hierboven)
    Wat gebeurt er?: May en Joshua worden goede vrienden, en May begind hem wel leuk te vinden. Joshua krijgt ook bepaalde gevoelens voor May.
    verleden: Joshua is keurig opgevoed.
    karakter: Joshua haalt wel is grappen uit, en is een leuke jongen. Hij is populair en kent zowel iedereen in New York. Ook is hij niet hoe de jongeren in New York zijn, hij is speciaal.
    extra info(denk ook rijk/arm): Hij is niet rijk, maar niet arm. Hij skate ook.
    uiterlijk(het liest een foto):


    moet ik het laten weten als ik je rol gebruik?: Juppaaahh


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Volledige naam: Franciska Aachen
    Bijnaam: Francis
    Leeftijd: Franciska is 18 jaar jong.
    Land: Duitsland
    Stad: München
    Hoe ontmoet hij/ zij May: In een nachtclub in het centrum van München.
    Wat gebeurt er?: Een jongen valt May al de hele avond lastig, maar May probeert hem te negeren. Wanneer de jongen uiteindelijk dwingend zijn lippen op die van May drukt, komt net Francis eraan. Francis is de vriendin van die jongen, die Sebastian heet en wordt kwaad op May. Sebastian is zo dronken dat die niet eens doorheeft wat er gebeurd, maar een ander legt aan Francis uit wat er gebeurd is. Francis maakt het goed met May, dumpt Sebastian en laat May de rest van München zien.
    verleden: Francis' verleden is niet echt rozenkleurig. Francis werd namelijk gepest op de basisschool, omdat ze wat molliger was. Ze werd altijd uitgemaakt voor 'varken' etc. en huilde zichzelf iedere avond in slaap. Op de middelbare school werd het iets minder en begon Francis af te vallen. Tegenwoordig is ze harstikke slank en vind ze het maar wat grappig, als ze haar oude klasgenoten weer tegenkomt. Francis is namelijk mooier dan hen.
    karakter: Francis is een heel lief meisje. Ze heeft het beste met iedereen voor. Iemand helpen doet ze met alle plezier. Ook vindt Francis het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft. Ze is heel gastvrij en je kan altijd onverwacht bij haar aankloppen. Wel is ze ontzettend onzeker. Francis is vroeger gepest en dit is nu nog te merken. Ze durft namelijk haar eigen mening niet snel te geven, laat staan te zeggen wat ze denkt. En ook is ze zich altijd van zichzelf bewust en trekt ze zich alles aan. Bij alles wat ze doet, bedenkt ze zich eerst wat anderen er van zullen vinden.
    extra info(denk ook rijk/arm): Francis is niet rijk, maar ook niet arm. Ze komt gewoon uit een doorsnee gezin en ze komen goed rond met wat ze verdienen.
    uiterlijk(het liest een foto):


    moet ik het laten weten als ik je rol gebruik?: Yes please.


    Tell me about it, stud.

    Volledige naam: Alan Drew Caine
    Bijnaam: Al
    Leeftijd: 18
    Land: Engeland
    Stad: London
    Hoe ontmoet hij/ zij May: Hij struikelt bijna over een van haar koffers in het vliegtuig.
    Wat gebeurt er?: Alan loopt chagrijnig door het vliegtuig, doordat hij heel lang moest wachten. Eenmaal, bijna bij zijn stoel aangekomen, struikelt hij bijna over iemands koffer. Hij blijkt van May te zijn. Na een korte woord-wisseling besluiten ze contact te houden.
    Verleden: Alan heeft op jonge leeftijd een echtscheiding mee moeten maken met een moord als gevolg. Daardoor moest hij snel volwassen worden om voor zijn broertjes te zorgen. Erg veel tijd voor zichzelf had hij niet, hij werd gepest en hij kon er eigenlijk met niemand over praten. Zijn vader had zijn moeder vermoord en zijn vader zag hij nooit.
    Karakter: Alan is een ongeduldige jongen met een redelijk knap uiterlijk. Hij is een metalhead, dat wil zeggen dat hij naar metal muziek luistert en zich ook zo kleedt. Hij heeft een vrij grote mond en is voor niets of niemand bang. Hij is vaak onbeleefd en chagrijnig.
    Extra info(denk ook rijk/arm): Alan is nu redelijk rijk, omdat hij een goed salaris krijgt door zijn baan.
    Uiterlijk:


    Moet ik het laten weten als ik je rol gebruik?: Yep


    26 - 02 - '16

    Volledige naam: Valére Didonato
    Bijnaam: Vall
    Leeftijd: 17
    Land: Frankerijk
    Stad: Paris
    Hoe ontmoet hij/ zij May + Wat gebeurt er?: Valére is aan het feesten in een van haar vader's clubs, als ze ziet dat een jonge met May aan het flirten en dansen is en haar een drankje wil aanbieden. Valére kent die jonge maar al te goed en weet dat hij het 'slechte' soort jonge is dat drugs stopt in drankjes van naive touristen. En zodra de jonge wegloopt rent Valére naar May toe en sleept haar zonder iets te zeggen naar buiten en legt dan alles uit. Valeré vraagt waar may vandaan komt , praat met haar en biedt haar een slaapplaats uit. En ze worden goede vrienden.
    verleden: Valére is opgegroeit met haar rijke franse vader , strenge russishe moeder , twee gote broers -twins- een kleiner broertje en een kleiner zusje. Maar toen ze 10 jaar werd ging haar moeder dood. Haar vader is een drukbezet zakenman en is bijna nooit thuis. Dus ze is vooral opgevoedt door dienstmeisjes en is heel erg close met al haar broers en zusje.
    karakter: Valére is een lief en rustig meisje en is slimmer dan meesten. Ze houdt niet van ruzie,pesten en vechten en vindt het maar kinderachtig. Ze probeert altijd alles en iedereen te helpen en steekt haar neus in andersmans zaken. Ze houdt heel erg van de natuur en dieren en houdt zich heel erg aan haar normen en waarden. Ze vindt dat de mensen gewoon alles en iedereen zouden moeten respecteren zoals ze zijn. Je zult haar ook nooit iemand zien uitlachen of belachelijk maken. Ze is ook een vrij emotioneel en dramatishe persoon en heeft heel erg voorkomende stemmingswisselingen. Ze is opgegroeit in de 'High Society' van parijs en gaat met veel rijke snobistishe mensen om. En daarom is ze blij om af en toe met een normaal persoon rondt te hangen.
    extra info(denk ook rijk/arm): Rijk maar heel erg vrijgevig, ze geeft ook geld aan de armen en gat wel eens naar een weeshuis om de weeskinderen kadootjes en kleding te geven. Maar je kunt goed zien dat ze rijk is want ze draagt altijd ze mooiste desinger kleding en sierraden en ziet er altijd net uit alsof ze van de catwalk afkomt.
    uiterlijk(het liest een foto):


    moet ik het laten weten als ik je rol gebruik?: Yep!


    Smart has the plans , stupid has the stories.

    Volledige naam: Kate Julia Parker
    Bijnaam: kate / juul
    Leeftijd: 18 jaar
    Land:Cuba
    Stad:Havana
    Hoe ontmoet hij/ zij May: May vraagt aan Kate waar ze is.
    Wat gebeurt er?: May word wakker op een plaats waar ze ineens terecht gekomen is. (?) en dan vraagt ze de weg aan Kate, kate vertelt dat ze in Havana is. ze mogen elkaar wel.
    verleden: Kate werd mishandeld door haar ouders en is toen weggelopen, nu leeft ze op straat.
    karakter:Kate is heel aardig. sinds ze weggelopen is, is ze heel kattig, ze mag mensen niet snel
    extra info(denk ook rijk/arm): haar ouders zijn rijk, maar ze is weggelopen, ze had geld meegenomen van haar ouders, maar alles is op geraakt.
    uiterlijk(het liest een foto):


    moet ik het laten weten als ik je rol gebruik?: jaa!!

    [ bericht aangepast op 3 juli 2012 - 13:18 ]

    Volledige naam: Leah Sophia Merciri
    Bijnaam: Leah, heel soms Soph.
    Leeftijd: 16 jaar
    Land: Rusland
    Stad: Moskou
    Hoe ontmoet hij/ zij May en wat gebeurt er Leah trekt door Oost-Europa als straatartiest en komt zo in Rusland terecht, waar ze speelt als May geld geeft. Als Leah's optreden erop zit, krijgt ze het wilde idee om het meisje da thaar geld gaf te gaan zoeken. Na een half uurtje vind ze haar en steld zich voor. De twee raken aan de praat en Leah komt te weten dat May door Europa trekt. Omdat Leah altijd al gedroomt heeft om meer van de wereld te zin dan alleen het ooster van Europa, maar niet alleen durfde kijkt het haar een goed idee om een stuk(je) met May mee te reizen, tot ze een land vind wat haar wel leuk lijkt. May stemt hiermee in en als Leah een tijdje samen met May heeft gereist komen ze aan in Italie (of een ander land, kies jij maar. Leah is meteen verlieft op het land en neemt afscheid van May. De twee wisselen nummers uit en beloven dat ze ooit nog weer zullen afspreken.
    verleden: Leah woonde oorspronkelijk in Polen, bij haar ouders en twee broers. Haar hele leven was geweldig. Ze hadden veel geld en Leah kreeg alles wat haar hartje begeerde. Hoe haar ouders aan al dat geld kwamen heeft ze nooit gevragt. Tot op een dag het noodlot toesloeg. Het was zondag en Leah kwam net met haar familie uit de kerk. Buiten wachtten voor haar nogal eng uitziende mannen hun op. Leah keek angstig naar haar vader, die zelf ook niet al te kalm leek. De mannen kwamen hun kant op en Leah verschool zich achtewr haar vader. De mannen vroegen het gezijn of ze even mee wilde lopen en ze leidden hun naar een steegje naast de kerk. De mannen beginnen woest te praten tegen haar vader en Leah kijkt angstig toe hoe de mannen een mes trekken en dat in haar vaders buik steken. Haar moeder begint te gillen en Leah verstopt zich voor de manne die haar kwaat willen doen. Voor haar ogenvworden haar moeder en. Twee broers op brute wijze vermoord. De moordenaar hadden het kleine, achtjarige, meisje over het hoofd gezin, waardoor ze niet gedood is. Leah realiseerd zich dat haar vadewr is vermoord om drugs en dat daar hun geld vandaan kwam. Ze walgt van het idee spullen te bezitten die met dat geld gekocht zijn en loopt weg. Eerst begint te met bedelen, waarna ze met het geld dat ze daarmee verdient entenkoopt en een deel opzij legt om een gitaar te kopen. Gitaar spelen kon ze al, dus op elf jarige leeftijd wordt Leah een straatmuziekant. Ze trekt door Oost-Europa en verdient door haar muziek haar geld.
    karakter: Leah is meestal een redelijk vrolijk meisje, maar soms is ze wat teruggetrokken. Dit gebeurt meestal als iets haar herrinerd aan de noodlottige dag waarop haar gezin werdt uitgemoord. Verder is Leah ook impulsief. Ze doet liever dan dat ze denk en komt daardoor regelmatig in de problemen. Echter weet ze zich hier altijd weer uit te redden doordat ze mensen er goed kan overtuigen en precies weet wat ze wanneer mort zeggen.
    extra info(denk ook rijk/arm): Leah speelt als straatmuziekkant gitaar en zingt daar ook bij. Veel mensen zeggen dat ze een geweldige stem heeft, maar Leah is het daar niet mee eens. Het geld dat haar muziek opbrengt, is haar enige bron van inkomsten en erg rijk is ze dus niet. Als ze met May reist, reist ze meestal zwart. Ja, ook in vliegtuigen (hoe ze dat doet, geen idee)
    uiterlijk(het liest een foto): http://weheartit.com/entry/15729545(zit op i-pad, kan alleen link doen)

    moet ik het laten weten als ik je rol gebruik?: Graag!

    [ bericht aangepast op 3 juli 2012 - 14:55 ]


    First things first, but not necessarily in that order

    Volledige naam: Bernard O'Dale
    Bijnaam: Bernard
    Leeftijd: 73
    Land: Ierland
    Stad: Wexford
    Hoe ontmoet hij/ zij May: May zit naast hem in de trein.
    Wat gebeurt er?: De trein botst tegen een andere trein op vanwege een foutje in het spoor, en tot Mays verbazing springt de oude man direct van zijn stoel om te kijken of er mensen gewond zijn, en blijkt veel kwieker en levendiger dan verwacht. Ze gaan samen een gewond kind helpen, en raken aan de praat. Dan vertelt Bernard haar over zijn verleden.
    Verleden: Bernard heeft bij de hulptroepen gehoord tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij heeft ontzettend veel meegemaakt aan geweld en dodelijke wonden, en ook toen al probeerde hij iedereen te helpen, waar hij maar kon. Toen hij op z'n vijfenveertigste volledig daarmee stopte, rees hij af naar allerlei verschillende landen om daar arme mensen te verzorgen. Hij had nooit zichzelf de tijd gegeven om een vrouw te zoeken, zich ergens te nestelen en kinderen te krijgen, en had daar ook nooit behoefte aan. Bernard was vroeger nooit lang in één land te vinden; altijd wilde hij weer nieuwe dingen zien en ontdekken.
    Karakter: Bernard is een warme maar ook standvastige man. Hij vindt het altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, maar heeft ook een duidelijke mening over alles. Toch, als je het niet met hem eens bent, heeft hij daar meestal vrede mee; zolang je zijn mening ook maar respecteert. Verder heeft hij een goed hart.
    Extra info (denk ook rijk/arm): Bernard is niet erg rijk. Zijn pensioen is niet erg groot en het meeste heeft hij ook al gespendeerd. Kortom; je zou hem kunnen classificeren als arm. Toch heeft hij daar niet zoveel moeite mee; hij verwacht de dood al snel, omdat hij er hevig in gelooft dat hij in zijn leven genoeg heeft meegemaakt als twee doorsnee levens, en dat de Heer daar binnenkort een stop aan gaat zetten. Daar heeft hij vrede mee en hij geniet nu van de tijd die hij denkt dat hij nog over heeft.
    Uiterlijk (het liest een foto):


    (beetje klein, maar toch) Bernard is een oudere, licht krom lopende man met een wit baardje en wit haar. Zijn ogen alleen al kunnen je vertellen dat deze man veel gezien heeft, een grote historie achter zich heeft liggen. Het type man dat vriendelijk naar je zou knikken als je langs zou lopen op straat.
    Moet ik het laten weten als ik je rol gebruik?: Heel graag! (:

    [ bericht aangepast op 3 juli 2012 - 17:55 ]


    Ik kijk uit het raam, naar de lucht en de zon, ik loop naar buiten en flikker van het balkon.

    Volledige naam: Rosalie Joanie Parker
    Bijnaam: Rose
    Leeftijd: 16 jaar, ze is jarig op 14 februari
    Land: Engeland
    Stad: Holmes Chapel
    Hoe ontmoet hij/ zij May: May is in Holmes Chapel, en Rosalie werkt in een kledingwinkel. May gaat daar wat kopen, en ze wil weten waar de broeken (of iets dergelijks) hangen. Rosalie laat haar dat zien, en ze raken aan de praat.
    Wat gebeurt er?: Wat hierboven is genoemd, en als May gaat afrekenen, ziet ze dat iemand iets in zijn tas stopt. Ze gaat dit meteen aan Rosalie vertellen, die naar het meisje toeloopt. Het meisje is er alleen niet blij mee, en ze slaat Rosalie in haar gezicht. Rosalie valt neer, en May helpt haar overeind. Rosalie heeft een bloedneus, May geeft haar een zakdoekje. Ondertussen is de politie gekomen, die had de kassier gebeld, en May vertelt alles aan de politie. Rosalie bedankt May honderd keer, en ze praten nog wat met elkaar. Daarna besluiten ze contact te houden, ze wisselen nummers en twitter uit.
    verleden: Rosalie heeft een moeilijke jeugd gehad. Haar vader sloeg haar, haar moeder was depressief. Rosalie moest alles in huis doen, tot de jeugdzorg erachter kwam. Rosalie werd uit huis geplaatst -ze is enig kind-. Dat gebeurde toen ze 14 jaar was. Toen is ze een jaar lang van gezin naar gezin gegaan, maar daarna kwam ze in een pleeggezin, waar ze nu nog woont. Die ouders zijn adoptie aan het regelen, zodat Rosalie daar altijd kan blijven. Want ze heeft het daar heel erg naar haar zin. Nu heeft ze ook een zusje, Zara, van 14, die niet geadopteerd is, en een broer, Max, van 19, die wel geadopteerd is. Ze kunnen goed met elkaar opschieten, en hoewel Max Rosalie pas een jaar kent, is hij een echte broer voor haar. Hij beschermt haar, en wil alles voor haar doen. Met Zara heeft Rosalie een echte zussenband. Ze geeft haar advies, en ze vertellen elkaar (bijna) alles.
    karakter: Rosalie is een lief meisje. Ze heeft veel doorgemaakt, wat haar sterk maakt. Ze wil niet dat anderen dat ook meemaken, dus ze is heel beschermend. Vooral over Zara. Dat maakt haar lief, maar haar andere eigenschappen werken er ook aan mee. Zoals dat ze altijd aardig probeert te zijn, al doe je nog zo gemeen tegen haar. Ze is hard geworden door haar verleden, dus ze kan wel tegen een stootje. Ze denkt altijd dat het erger kan, en dat helpt haar er doorheen. Daardoor huilt ze ook nooit, niemand heeft haar zien huilen. Niemand.
    Rosalie is wel snel jaloers, maar dat komt niet omdat ze alle aandacht wil. Het is omdat ze onzeker is, en dan is ze bang dat diegene iemand anders wil dan haar. Toch laat ze dat niet merken, ze zet altijd een glimlach op.
    Rosalie is zo onzeker, omdat haar vader vroeger zei dat ze lelijk, waardeloos en vervelend was. Niemand weet dit alleen van haar, want Rosalie kropt alles op. Ze vertelt niemand iets, want ze vindt het verschrikkelijk om zwak te zijn. Ze wil niet van iemand afhankelijk zijn, dat was ze vroeger niet, en nu ook niet. Ze wil niet meer het zielige kind zijn, dat nergens kon blijven. Want die tijd ligt achter haar, en ze wil er nooit meer aan terug denken. Dat doet ze ook niet, alleen als ze er niet omheen kan. Dan huilt ze zichzelf in slaap, maar in haar kussen, zodat niemand het hoort. Dit gebeurd maar af en toe, en anders is ze een vrolijk meisje. Maar het komt doordat ze haar verleden nooit echt verwerkt heeft. Het heeft veel invloed op haar gehad. Maar, als ze er niet aan denkt, ze propt het weg, is ze een vrolijk meisje, dat altijd lacht. Als ze er wel aan denkt doet ze trouwens ook alsof ze dat is. Maar anders is het oprecht, want ze is nu echt gelukkig.
    extra info(denk ook rijk/arm): Rosalie doet aan cheerleading, en ze zit in het schoolteam. Daardoor is ze populair, maar daar geeft ze niks om. Ze vindt cheerleading gewoon heel erg leuk, sterker nog, ze leeft voor cheerleading, en dat je dan populair wordt, is voor Rosalie een bijzaak.
    Ze heeft daardoor ook een grote vriendengroep, maar ze heeft vier goede vrienden. En één beste vriendin, Nina. En haar andere vrienden heten laura, Bas en Josh.
    Rosalie is niet arm, en niet rijk. Ze zijn gewoon gemiddeld.
    uiterlijk(het liest een foto):


    Rosalie heeft een mooi gezichtje. Lange bruine haren, met een lichte krul, felle groene ogen, slanke, lange, benen en een dunne buik.
    Ze draagt vaak spijkerbroeken, maar ze houdt ook van rokjes. Meestal heeft ze of een wijde trui met hemdje aan of echte girly dingen. Ze heeft dus niet echt een vaste stijl.
    Qua sieraden draagt ze altijd armbandjes, en een horloge. Haar arm ziet er meestal zo uit.
    Ze draagt niet veel make-up. Meestal foundation, oogpotlood en mascara.
    moet ik het laten weten als ik je rol gebruik?: JAAA


    Remember the good, never the bad. The best that you've known, is the best that you've had.

    Volledige naam: Carlota Breezy Perosa
    Bijnaam: Car
    Leeftijd: 14
    Land: Spanje
    Stad: Val de San Vicente
    Hoe ontmoet hij/ zij May: May wordt lastig gevallen door Spaanse jongens en weet niet wat ze moet. Carlota springt te hulp door te gaan vechten met de jongens.
    Wat gebeurt er: Carlota vindt het nogal dom van May dat ze in haar eentje door een onbekende stad slentert zonder voor zichzelf op te kunnen komen. Dus biedt ze May onderdak aan zodat ze haar een beetje in de gaten kan houden.
    verleden: Carlota is een circusmeisje. Ze heeft haar hele leven in het circus gewoont en heeft daar erg veel plezier in. Het enige is dat ze niet weet wie haar ouders zijn.
    karakter: Carlota is een ondeugend meisje die wel houdt van wat avontuur. Ze is sociaal en maakt makkelijk vrienden. Het is wel zo dat ze erg veel temperament heeft en iemand dus zo een klap geeft als ze daar zin in heeft. Ze is dapper maar vaak niet zo doordacht. Ze is redelijk slim maar vaak te lui om haar hersenen te gebruiken. Ze is nogal brutaal en zegt wat ze denkt, eigenschappen die sommige mensen bang maken en afschrikken.
    extra info(denk ook rijk/arm): Ze is niet erg arm maar ook zeker niet rijk. Ze is geen meisjes-meisje en behoorlijk slorsig. Carlotta is een acrobaat.
    uiterlijk(het liest een foto):


    Carlota heeft een lichte huid en donker rood-wilde krullen zoals het meisje op deze foto http://www.123rf.com/photo_12922964_portrait-of-a-beautiful-little-girl-with-curls.html. Ze draagt meestal vel gekleurde kleding en draagt vaak geen schoenen. Ze lijkt niet echt op een spaanse maar is dit wel.
    moet ik het laten weten als ik je rol gebruik?:graag ^^

    [ bericht aangepast op 13 juli 2012 - 22:09 ]


    They say I don't know when to give up

    Volledige naam: Hailey Guastava Aija Youth
    Bijnaam: Hailey, Aija
    Leeftijd: 17
    Land: Letland
    Stad: Talsi
    Hoe ontmoet ze May: Hailey is in een dojo karate aan het oefenen. May dacht dat de dojo een soort café was en ging er naar binnen. Hailey tackelt May en wilt May net haar ribben intrappen tot ze ziet dat May niks verkeerds doet. Zo worden ze goede vrienden.
    Wat gebeurt er?: Hailey en May doen veel leuke dingen samen maar er komt een groep inbrekers in de dojo. Hailey verslaat ze allemaal en doet alsof het gewoon makkelijk was. May kreeg karateles van Hailey en May is er niet bepaald goed in.
    Verleden: Haileys opa was haar sensei toen ze net vier was. Haar ouders waren dood en ze woonde bij haar opa. Toen ze zeven werd, had ze de zwarte band. Nu woont ze nogsteeds bij haar opa.
    Karakter: Hailey is heel speciaal. Ze is blind. Ze kan erg goed karate en is heel brutaal en beschermend. Haar opa os heel aardig en ze vind het niet erg om bij haar opa te wonen. Door haar blindheid laat ze zich niet tegenhouden om karate te doen.
    Extra: Hailey heeft al sinds haar zevende de zwarte band en is blind. Ze is dus niet iemand die normaal is.
    Uiterlijk: Ik zet morgen een foto erop vanwege ik nu op mijn iPod typ.
    De beschrijving komt nog.
    Waarschuwen: Aha

    Oh, dit heb ik allemaal binnen een uur getypt, en dat is moeilij dus ik verdien wel een applausje! Geintje ;)

    [ bericht aangepast op 9 juli 2012 - 22:48 ]


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Volledige naam: Anastasia Pirkova
    Bijnaam: Piri Piri
    Leeftijd: 16
    Land: Oekranie
    Stad: Kiev
    Hoe ontmoet hij/ zij May: Anastasia werkt in een koffiehuis en het is heel rustig als May koffie of thee of cappucino of macchiato of espresso komt halen. En zo raken ze elkaar in gesprek
    Wat gebeurt er?: Ze raken aan de praat en toevallig is het einde dienst van Anastasia ze wilt haar meteen de stad Kiev laten zien.
    verleden: Anastasia werd vroeger erg mishandeld door haar ouders. Ze werd geslagen en geschopt en niemand leek het te begrijpen. Op haar 9de werd ze in een internaat gezet beetje bij beetje kreeg het leven weer zin
    karakter: Anastasia is erg gezellig en heeft veel gevoel voor humor.
    extra info(denk ook rijk/arm): Anastasia is arm ze woont nog steeds in een internaat. Ze is wel heel goed in sport met name atletiek.
    uiterlijk(het liest een foto):http://hungergamesdwtc.net/wp-content/uploads/2011/08/Kara-Petersen-1.jpg
    moet ik het laten weten als ik je rol gebruik?: Ja zeker wel


    Mijn geheim is geheim

    Volledige naam: Nora Jay Fierce
    Bijnaam: -
    Leeftijd: 17
    Land: Spanje
    Stad: Barcelona
    Hoe ontmoet hij/ zij May: Nora is gitaar aan het spelen op straat om een beetje geld bij te verdienen en vooral omdat ze het erg leuk vind om te doen. May komt bij haar kijken/luisteren.
    Wat gebeurt er?: May blijft zo lang bij Nora staan tot dat Nora weggaat. May besluit Nora te volgen, die allerlei steegjes induikt om van haar af te komen. Uiteindelijk raken ze aan de praat.
    Verleden: Nora is weggelopen van huis, omdat ze graag artiest wil worden. Haar moeder is hier fel tegen en haar vader is een alcohollist. Weggaan was voor haar de makkelijkste optie. Ze droomt er nog steeds iedere dag van om ontdekt te worden, maar de realiteit is helaas anders.
    Karakter: Nora is heel erg op zichzelf. Ze kan zichzelf prima redden en dat weet ze. Ze ziet er erg vriendelijk en vrolijk uit, vooral als ze muziek maakt. Nora is heel explosief, meestal stapelt de woede in haar op totdat ze gaat ontploffen en dan wil je liever niet bij haar in de buurt zijn.
    Extra info(denk ook rijk/arm): Leeft van dag tot dag en is arm
    Uiterlijk(het liefst een foto):


    Moet ik het laten weten als ik je rol gebruik?: Ja


    “Behind the mask of ice that people wear, there beats a heart of fire.” - Paulo Coelho