• Ik ben net een nieuw 1D verhaal begonnen, alleen ben ik opzoek naar een paar rollen.

    If you dream it, you can do it. Always remember that this whole thing was started with a dream and a mouse. -Walt E. Disney



    Aileen Melody Lockwood voorheen bekend als de beste vriendin van One Direction en de vriendin van Niall. Maar alles veranderd als de jongens voor zes maanden naar de andere kant van de wereld moeten. Het contact is verbroken en ze mist de jongens nog elke dag terwijl iedereen denk dat ze er overheen is. Welke keuzes maakt Aileen als Louis haar op school komt opzoeken en vraagt of ze meegaat op tour en alles vergeeft?


    Nodig:

    - Vriendin Zayn
    - Vriendin Harry
    - Beste vriendin van Niall
    - Goede vriend en vriendin van Aileen
    - Fans uit verschillende landen
    - Eigen idee voor rol ( let op orginaliteit is erg belangrijk)


    Invullen:

    Rol:
    Volledige Naam:
    Leeftijd:
    Nationaliteit:
    Familie:
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Hobby's:
    Extra:

    Alvast bedankt!


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Ik ga vriendin Harry invullen! Hou bezet :D


    where would I be, if you didn't believe?

    Rol: Vriendin Harry
    Volledige Naam: Chloe Alana Palmer
    Leeftijd: 16/17
    Nationaliteit: Half Nederlands, Half Brits
    Familie: ? Moeder, Vader, Broertje.. ;)
    Karakter: Spontaan, Grappig, Zorgzaam, Kan verlegen zijn in het begin, prettig gestoord ;).
    Uiterlijk: Bruin lang haar, Groene ogen, gemiddelde lengte --> something like this.
    Hobby's: Tekenen, Dansen, Zingen, Shoppen
    Extra: -

    xxx
    Je verhaal klinkt echt heel leuk! Ga meteen een abo nemen! :)

    Neem ook een kijkje bij mijn 1D verhaal : The Dream Trip || One Direction


    Just being myself and if you don't like what you see, look away.

    Rol: Vriendin van Zayn
    Volledige Naam: Vanessa Ray Moore
    Leeftijd: 17
    Nationaliteit: Engels
    Familie: De familie Moore is erg klein en op elkaar gesteld. Vanessa is enigskind en trekt veel op met haar 2 jaar oudere neef Charlie Moore. Haar moeder spreekt ze nauwelijks, omdat zij voor haar werk veel reist. Papa Moore is een lieve huisvader en een echte grapjas. Hij maakt altijd foute grapjes met Zayn en beschouwt hem als zijn eigen zoon.
    Karakter: Vanessa is een lief meisje die alles voor Zayn over heeft. Ze is ietwat rebels, omdat haar ouders altijd erg bezorgd en voorzichtig met haar waren. Mensen die haar niet goed kennen, vinden haar waarschijnlijk arrogant. omdat Vanessa erg afwachtend kan zijn.
    Uiterlijk: Vanessa is een knap meisje. Ze heeft grote caramelkleurige ogen omringd met volle lange wimpers. Ze is met haar 1,68 niet erg lang, toch lijken haar benen heel lang en dun. Vanessa heeft donkerbruin haar met caramelkleurige highlights.
    Hobby's: Dansen, films kijken, muziek luisteren, knuffelen met Zayn ;D
    Extra: Vanessa rookt en is super gek op haar Zayn
    Graag even melden als je Vanessa gaat gebruiken

    [ bericht aangepast op 11 juli 2012 - 22:37 ]


    “Behind the mask of ice that people wear, there beats a heart of fire.” - Paulo Coelho

    Invullen:

    Rol: Vriendin Harry.
    Volledige Naam: Sophie Ally Danielle Bradshaws.
    Leeftijd: 18 jaar oud. Ze is jarig in de zomer.
    Nationaliteit: Spaans.
    Familie: Sophie heeft een grote familie. Ze leeft met haar vader, 2 zusjes, broer en stiefmoeder. Haar vader Marc is 49 jaar oud, werkt als advocaat, en is gescheiden vlak nadat Sophie geboren werd. Sophie's echte moeder, Lise, woont in Australië. Sophie spreekt en ziet haar nooit meer. Ditzelfde geldt voor Terry. Terry is Sophie's echte broer, hij is 20 jaar oud. Ze beschouwt haar stiefmoeder Noah als haar echte moeder. Noah is 48 jaar oud, werkt in een ziekenhuis als verpleegkundige, en heeft met Marc, nog 2 meisjes gekregen: Katy, van 15 en Jessy, van 13.
    Karakter: Als eerste moet je weten dat Sophie een enorm lief en geduldig meisje is. Ze staat altijd voor iedereen klaar en zal haar vrienden nooit laten zitten. Meestal is het dan ook zo dat zíj meestal tussen ruzies van anderen in zit en zo gedwongen wordt te kiezen. Sophie is iemand die je een schatje noemt en ze windt iedereen dan ook om haar vingers, iedereen houdt van haar.
    Sophie is ook enorm nieuwsgierig, ze wil altijd alles, maar dan ook echt álles weten. En als ze iets niet mág weten dan gaat ze net zo lang door met zeuren totdat ze de waarheid uit iemand los krijgt. Dit kan echter ook in haar nadeel werken. Mensen beschouwen haar dan als een drammertje en koppig wat weer tegenstrijdig is aan haar lieve kant. Sophie is enorm loyaal en hardwerkend maar ze kan absoluut niet tegen feedback. als iemand haar verteld dat ze het beter anders kan doen. Wel is Sophie enorm eerlijk. Ze zal altijd iedereen de waarheid vertellen ook al is deze kwetsend. Ze kan er niet tegen om mensen voor schud te laten lopen of ze in onzekerheid te laten. Ze kan goed luisteren en mensen vertrouwen haar hierdoor snel. Ook is ze slim. Niet nerdy slim maar gewoon slim. Ze kan zich in mensen verplaatsen en ziet ze hierdoor vanaf een andere kant, haar inlevings vermogen is hierdoor enorm. Sophie is heel rustig en wordt bijna nooit boos tenzij je aan mensen komt van wie ze houdt...
    Sophie is iemand die soms stiltes heeft. Ze is normaal gesproken heel erg hyper en vrolijk maar soms heeft ze van die buien dat ze zich even terugtrekt.
    Wat ze wel heeft is een grote mond. Door haar enthousiasme en hyperheid heeft ze altijd haar woordje klaar en gaat altijd de discussies aan, ook al lijken ze nog zo verloren.
    Sophie heeft ook overal een oplossing voor, tenminste dat dénkt ze. Maar ze bedoelt het altijd goed. Ze is enorm emotioneel en huilt dan ook heel erg vaak. Of het nou ligt aan haar ogen of aan haarzelf, ze huilt heel snel. Ook om anderen, mensen die dit niet gewend zijn kunnen hier van schrikken als ze haar lippen zien trillen en haar ogen zien glanzen. Hierdoor krijgt ze vaak haar zin.
    Uiterlijk:


    Kendall Jenner.
    Sophie is een heel mooi meisje. Met haar lange bruine haar, en haar chocoladebruine ogen zou ze zo een model kunnen zijn. Ze heeft een normale lengte, ongeveer 1.72 waarvan haar benen de meeste lengte in beslag nemen. Ze heeft een blanke huid, iets getint van het vele buiten zijn en een egale huid. Er zijn niet veel moedervlekjes te ontdekken. Sophie heeft strakke wenkbrauwen, donker van kleur, een kleine rechte neus en lichtroze lippen. Als ze lacht heeft ze volle wangen en rechte tanden, dankzij een beugel. Haar cupmaat is B, en haar schoenmaat is 39. Haar kledingstijl is bohemian, schattig maar als het moet ook classy.
    Hobby's: Haar grootste hobby is schrijven. Ze schrijft ontzettend veel, niet alleen verhalen maar ook gedichten en andere dingen. Ook schildert ze veel zodat ze mooie dingen in het leven op het doek kan zetten en dat het bewaart kan blijven. Fotografie vind ze ook geweldig om te doen.
    Aan haar hobby's kun je zien dat ze ontzettend artistiek is.
    Extra: Op haar linkerpols heeft Sophie het woord Always laten tattoeren, omdat Harry Potter haar leven heeft veranderd. Ook heeft ze op de binnenkant van haar rechter enkel een teken van oneindigheid laten tattoeren. Sophie heeft een prachtige, wat rauwere, stem waar van vrienden vaak zeggen dat ze er iets mee moet doen.


    where would I be, if you didn't believe?

    CarrotLouis schreef:
    Ik ben net een nieuw 1D verhaal begonnen, alleen ben ik opzoek naar een paar rollen.

    (...)

    Nodig:

    - Vriendin Zayn
    - Vriendin Harry
    - Beste vriendin van Niall
    - Goede vriend en vriendin van Aileen
    - Fans uit verschillende landen
    - Eigen idee voor rol ( let op orginaliteit is erg belangrijk)


    Invullen:

    Rol:
    Volledige Naam:
    Leeftijd:
    Nationaliteit:
    Familie:
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Hobby's:
    Extra:

    Alvast bedankt!



    Kies je de eerste of de beste? x


    where would I be, if you didn't believe?

    Beliebery schreef:
    (...)


    Kies je de eerste of de beste? x


    De beste, maar het kan ook zijn dat ik er meerdere kies daar moet ik nog even naar kijken


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Rol: Vriendin van Zayn of beste vriendin van Niall
    Volledige Naam: Viola Mandy Goldenblatt
    Leeftijd: Viola is geboren op 8 februari 1993 en is momenteel dus 19 jaar.
    Nationaliteit: Viola is een Britse, met Joods bloed.
    Familie: De moeder van Viola is de Joodse Mary Goldenblatt. Viola is 46 jaar en werkt als kleuterjuf. De vader van Viola is de 47-jarige James Goldenblatt-Brown. Hij heeft de achternaam van Viola aangenomen, als teken van respect voor haar afkomst. Viola heeft een oudere zus van 21, namelijk Fiona. Als laatste is er nog de tweeling Matt&Micky Goldenblatt van 16 jaar.
    Maya Rudolph, Patrick Dempsey, Lea Michele, Dylan&Cole Sprouse.
    Karakter: Viola ziet er lief uit en dat is ze ook. Er zit helemaal niets kwaads in haar. Ze kan er ook niet goed tegen als anderen 'gemeen' doen, want ze weet niet hoe ze daar mee om moet gaan. Ze trekt zich altijd alles aan van anderen. Als er bijvoorbeeld 10 mensen zeggen dat ze er leuk uitziet en 1 iemand zegt van niet, dan onthoudt ze die ene. Ze is redelijk onzeker en voelt zich vaak een mislukking. Dit komt vooral doordat ze vroeger op de basisschool is gepest, omdat ze Joods was. Dit heeft een flinke schade voor haar ego opgeleverd.
    Viola is ontzettend goed in geheimen bewaren. Ze is geen flapuit en denkt altijd na voordat ze iets zegt. Ook wanneer ze iets belooft, dan komt ze dit na. Ze zal nooit iets beloven wat ze niet kan doen.
    Verder is Viola vooral heel grappig. Haar humor is heel vrolijk en haar lach is aanstekelijk. Hierdoor is het fijn om met haar om te gaan. Toch is Viola wel zo voorzichtig dat ze nooit zomaar een grap ergens in de groep gooit, maar dat ze dat alleen maar bij haar beste vrienden doet.
    Uiterlijk:



    Shenae Grimes
    Hobby's: Viola is dol op series en films kijken. Ze kijkt van alles. Van Pretty Little Liars tot Vampire Diaries, van Gossip Girl tot 90210. Het is zelfs zo erg dat ze complete dialogen kan napraten. Met haar vrienden kijkt ze graag films en fangirlt ze over knappe acteurs.
    Verder is Viola dol op dieren. Ze werkt ermee bij haar opleiding tot dierenarts, doet vrijwilligerswerk in een dierenasiel en heeft zelf twee katten, namelijk Meow & Moaw.
    Extra: Viola heeft Joods bloed, maar hangt verder niet het Joodse geloof aan. Ze leeft niet volgens de Joodse tradities en gelooft ook niet in God. Dit tot groot genoegen van Zayn, doordat het anders ontzettend zou botsen met zijn Islamitische geloof.


    Tell me about it, stud.

    aaaaaaaaah ik hoop dat Sophie de vriendin van Harry wordt :) en Viola de vriendin van Zayn

    bumpbumpbump

    Ik vul nog even een goede vriendin van Aileen in. Wat een mooie naam is dat trouwens :O


    where would I be, if you didn't believe?

    Beliebery schreef:
    aaaaaaaaah ik hoop dat Sophie de vriendin van Harry wordt :) en Viola de vriendin van Zayn

    bumpbumpbump

    Ik vul nog even een goede vriendin van Aileen in. Wat een mooie naam is dat trouwens :O


    Zou best zo kunnen zijn =)

    Is goed en bedankt


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Invullen:

    Rol: Goede vriendin van Aileen.
    Volledige Naam: Carly Julie Orleans.
    Leeftijd: Carly is 19 jaar. Ze is geboren op 5 april 1993.
    Nationaliteit: Carly's moeder is Spaans. Haar vader is Iers. Ze woont in Ierland dus haar nationaliteit is ook Iers.
    Familie: Carly woont in Ierland, bij haar vader. Haar vader heet Tyler, is 50 jaar oud en werkt als financieel analist. Haar moeder, Patti, is omgekomen in een auto-ongeluk. Fara is de stiefmoeder van Carly. Ze is 47 jaar oud, heel lief, en had nog geen kinderen uit haar vorige huwelijk. Wel heeft ze kinderen met Tyler, 3: Brad van 14, Rosie van 12 en Daniella van 10.
    Karakter: Carly is iemand die altijd wel enthousiast is over alles. Ze is eigenlijk altijd wel vrolijk en opgewekt. Carly is diegene die je eigenlijk het meest hoort praten in een gesprek. Carly is een echte prater en praat soms íets teveel dan nodig is.
    Carly is iemand waaraan je totaal geen geheim kan toevertrouwen. Ze is een echte flapuit en verteld gegarandeerd alles door. Niemand zal Carly een echt geheim vertellen, dat verteld ze door. Toch maakt het niet veel uit of Carly iets doorverteld of niet, ze is zoals altijd lekker gezellig.
    Carly is dat soort persoon dat al haar gevoelens en boze gedachten opkropt. Niemand mag deze gevoelens zien. Niemand. Meestal laat Carly die pas zien als iedereen weg is, maar dan ook echt iedereen!
    Carly heeft al veel vriendjes gehad, die allemaal tot helemaal niets uitliepen. Daarom is Carly extra voorzichtig op liefdes gebied. Carly neemt niet snel een relatie aan met iemand voordat ze diegene daadwerkelijk kent. Carly is slecht in nieuwe mensen vertrouwen, ze durft ze niet toe te laten in haar hart. Velen mensen durven Carly ook niet iets toe te vertrouwen, omdat ze dat misschien door zou vertellen. Soms kan Carly daarom wat teruggetrokken overkomen.
    Carly is erg ijdel. Ze zit eigenlijk continu aan haar haar en heeft altijd wel een make-up tasje mee. De meeste mensen worden gek van haar schoonheid-verslaving. Carly trekt zich er helemaal niks van aan.
    Carly is erg avontuurlijk en wilt ook graag heel de wereld zien. Ze wilt alle straten van alle landen in de wereld wel zien en zou er ook alles aan doen om alles te zien. Carly doet er dan ook alles aan om haar zin te krijgen, ze doet er meer aan dan een gemiddeld mens. Meestal krijgt Carly haar zin nog ook, omdat ze er zo erg haar best doet om haar zin te krijgen.
    Uiterlijk:


    Kat Graham.
    Carly heeft lange donkerbruine krullen, met een koperkleurige glans er overheen. Haar haren zijn van nature erg dik, wat zomers erg warm is en soms voor irritaties bij haarzelf kan zorgen. Soms, als ze tijd heeft, stijlt ze haar haren nog wel eens. Meestal laat ze haar haren gewoon los hangen, maar heel af en toe heeft ze het in een staart, knot of vlecht. Het ligt er aan wat ze die dag het fijnste vind. Carly's ogen hebben een mysterieuze, donkerbruine kleur. De meeste mensen zeggen hier gouden spikkeltjes in te zien, maar zelf heeft ze het nog niet gezien. Het fijne van haar ogen is, vind ze zelf, dat ze geen boekdelen spreken en dat je het niet snel aan haar ziet als er iets is. Haar amandel-vormige ogen worden omlijst door gitzwarte wimpers, die ze nog eens extra laat uitkomen met mascara en war eyeliner. Mascara en eyeliner zijn voor haar echt basismake-up, maar als ze geen zin heeft gebruikt ze alleen mascara. Soms gebruikt ze ook wat oogschaduw, maar dat is maar heel zelden. Daarbij gebruikt ze ook lipgloss of lippenstift. Meestal rood of roze in allerlei tinten, dat zijn haar favoriete kleuren. Verdere make-up dan dat gebruikt ze niet.
    Haar huid heeft van nature al een getinte kleur bruin. Rouge of foundation gebruikt ze niet. Bij haar zie je het ook niet als ze bloost of rood word, dat vind ze echt een enorm pluspunt. Hetzelfde geldt voor blosjes, die zie je bij haar niet zo snel als bij anderen. Carly's neus heeft een vrij normale vorm, die een beetje aan de kleine kant is, dit zie je niet met het blote oog. Eigenlijk zie je het helemaal niet, dus Carly zelf heeft er verder geen problemen mee. Ook haar mond heeft een normale vorm. Haar lippen zijn niet te vol, maar ook niet te dun.
    Carly is ongeveer 1.66 meter lang, niet erg lang dus. Daarbij weegt ze ongeveer 55 kg. Ze heeft een slank postuur, alleen haar heupen zijn iets aan de bredere kant.
    Hobby's: Carly doet eigenlijk maar één sport en dat is hockey. Ze deed dit al sinds ze een klein meisje is en vindt het nog steeds heel erg leuk om te doen. Carly heeft hier twee hele goede vriendinnen die niet bij haar op school zitten, Francis en Nikita. Naast hockey doet Carly niet zoveel. Meestal besteedt ze haar tijd aan computeren en tv kijken, dan met name de Harry Potter films en de Twilight films, en Pretty Little Liars, 90210 enzovoorts. Ook misdaadseries, zoals the Closer, Bones en Cold Case vindt ze helemaal geweldig.
    Extra: Boven haar rug heeft ze een tatoeage laten zetten. 'Dreams are meant to come true' heeft ze er laten zetten. Het herinnert haar dat ze nooit mag opgeven, en dat ze haar dromen moet najagen. Ook heeft een kleine tatoeage aan het randje bij haar pols. Een vogel. Een teken van vrijheid.
    Haar moeder is overleden door een ongeluk. Eerst had Carly er veel moeite mee gehad, maar ze heeft het geaccepteerd. De vogel staat voor haar moeder.

    [ bericht aangepast op 12 juli 2012 - 10:33 ]


    where would I be, if you didn't believe?

    Even tuseendoor: dat is een song uit Pocahontas (deel 1) gezongen door Vanessa Williams, je weett dat? Het is een nummer die heel erg gaat over hoe bijzonder en kostbaar de aarde is, en hoe zorgvuldig en vredelievend je de natuur en haar kinderen moet behandelen.


    "A weed is simply a flower that somebody has decided is in the wrong place." Sister Monica Joan, Call the Midwife

    Ik ga vriendin Zayn invullen ^^


    El Diablo.

    Rol: Beste vriendin van Niall
    Volledige naam: Ally Caithlynn Parker.
    Leeftijd: 17 jaar, geboren op 9 Februari 1995.
    Nationaliteit: Ally's moeder is Schots en haar vader is Iers. Ze is geboren in Schotland, dus Schots.
    Familie: Ally's moeder(Martha Parker) is 48 jaar oud, Schots en Lerares van beroep. Haar vader(Patrick Parker) is 51 jaar oud, Iers en Personaltrainer van beroep. Ally heeft 1 zusjes, Emma van 13, en 2 broertjes, Alexander van 15 en Jamie van 9.
    Ally is geboren in Schotland toen haar ouders op een familiebezoekje waren en dus is ze Schots. Ze woonde tot haar 16de in Ierland(waar ze met Niall opgroeide) maar is daarna naar Engeland verhuist om te studeren.
    Karakter: Ally is een verlegen meisje maar bij haar familie en vrienden kan ze helemaal los gaan. Ruzie's gaat ze liever uit de weg want ze wil iedereen tevreden en tevriend houden. Daarom is ze ook best onzeker. Ze geeft een goed gevoel voor humor maar als iets haar niet aanstaat kan ze héél fel worden, ook is ze erg koppig en eigenwijs.
    Ze kan niet goed tegen haar verlies maar houdt er wel van om een spelletje te spelen. Ze is ook een fanstiek voetballer en supporter van het Ierse en Schotse team.
    Uiterlijk:


    Haar rode haar is natuurlijk en ze is er heel erg dol op ondanks dat ze er vroeger wel een om werd gepest. Over haar uiterlijk is ze eigenlijk niet onzeker, ook gebruikt ze niet veel make-up omdat ze dat spul haat. Alleen wat mascara als ze uitgaat.
    Hobby's: Ally zit al 8 jaar op voetbal en is er daarom erg goed in. Ze houdt erg van zingen alleen kan ze het écht niet. Ze vindt schilderen ook erg leuk. Naast voetbal en schilderen luistert ze heel veel muziek. All-American Rejects, The Afters, Ron Pope, Avril Lavigne en The Cab zijn haar favo's.
    Extra's: Ze is een fan van tattoo's. Ze heeft een tattoo op de bovenkant van haar schouder, er staat Hakuna Matata. Er stast een Infinity-teken op haar rechter middelvinger. Op haar zij staat; To infinity and beyond. Op haar voet staat een veertje dat uitloopt in vogels en in haar nek heeft ze een mini dromenvanger.
    Ze heeft 3 oorbel gaatjes links, 2 rechts. En aan beide kanten 3 piercings bovenin haar oor. Ze heeft ook een tongpiercing.
    Voor de rest is ze best braaf, nog nooit gespijbeld, iets gestolen of kapot gemaakt.

    [ bericht aangepast op 12 juli 2012 - 23:17 ]


    4:21 ''We'll be alright''

    Rol: Vriendin Zayn.
    Volledige Naam: Demy Alexys Romano.
    Leeftijd: Demy is 18 jaartjes jong en is geboren op 7 December.
    Nationaliteit: Demy is Spaans en Engels. 50/50.
    Familie: Demy's familie is niet heel groot, maar gewoon normaal. Haar vader is de 39-jarige, Spaanse Julio Alexander Romano. Hij werkt op een school als Engels leraar, en word ook wel gezien als de meest geliefde leraar van de school. Dat omdat hij helemaal niet streng is, en altijd in is voor een grapje. Demy's moeder is de 38-jarige, Engelse Verena Rosalie Romano-Williams. Ze werkt in een kledingwinkel, en ze wil geen andere baan. Aangezien ze het zo gezellig vind. Demy heeft een jonger broertje, de 18-jarige Micheal Lucas Romano. Hij zit nog steeds op het Havo. Demy zou eigenlijk nog een zusje hebben, maar die is was drie dagen na de geboorte overleden.
    Peter Facinelli, Sarah Jessica Parker, Jordan Fry.
    Karakter: Ze is echt sociaal en kan heel druk zijn. Maar als je aan haar vrienden komt heb je een probleem. Tegen mensen die ze echt niet mag is ze heel erg bitchy, maar je kent haar als lief en aardig. Ze is soms wel wat rebels. Maar haar slechte eigenschap is dat ze wel heel erg ijdel is. Ze kan bijvoorbeeld niet zonder haar make-up en borstel de deur uit. Ook doet ze telkens precies tien lagen mascara over haar wimpers.
    Ze heeft de slechte eigenschap dat ze soms wat arrogant over komt, wat vaak voor ruzies zorgt. Alleen mensen die haar echt kennen, weten dat dit snel over komt. Omdat Demy een best wel grote mond heeft. En omdat haar altijd is gezegd dat ze de beste is.
    Uiterlijk:


    Naya Rivera
    Demy heeft lang zwart haar, het ligt meestal los en golvend over haar schouders. Soms heeft ze het in een strakke staart. Demy heeft donkerbruine ogen, heel soms lijken ze zwart. Demy is slank, en ze heeft een volle cup c. Demy is 1,74 lang. Je zult Demy vaak zien in mooie jurkjes, maar toch verschijnt ze soms in een skinny jeans en een topje. Maar je zult haar echt nooit zonder hakken zien. Demy heeft één tattoo, een klein kroontje op haar pols. Demy's make up is best simpel, wat mascara, oogpotlood en lipgloss en ze is al klaar! Demy heeft een getinte huidskleur.
    Hobby's: Demy kan zo op het podium, ze kan goed zingen en dansen. Ze doet dit ook graag. Ook houd ze van voetbal, en kan ze dit ook goed. Ze is dol op de mode, en shoppen is daarom een van haar grootste hobby's.
    Extra: Ze rookt, en is niet vies van wat alcohol. Demy heeft geen religie.


    El Diablo.