• Deze RPG is gebaseerd op de legende van het Franse dorpje La Romieu en de weerwolven uit de Twilight saga

    Het verhaal

    Iedereen kent wel de weerwolven van La Push, jongens die kunnen veranderen in een wolf. In het Franse dorpje La Romieu wonen ook Shape shifters, alleen kunnen zij veranderen in katten in plaats van in wolven

    De legende van La Romieu

    Jaren geleden leefde in het dorpje La Romieu het meisje Angelique, zij was dol op katten. Toen kwam er hongersnood en de dorpelingen begonnen de katten op te eten. Gelukkig was er een rijke koopman die de dorpelingen graan en groenten gaf. Maar dat werd opgegeten door de ratten en muizen die hun natuurlijke vijand, de kat, kwijtwaren. Gelukkig had Angelique twee katten verborgen op de zolder van haar ouders die weer kleintjes hadden gekregen. Zo redde Angelique het dorpje La Romieu. Omdat ze zoveel bezig was met katten begon ze langzaam zelf ook in een kat te veranderen.

    Invullen voor een rol
    Naam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk(met foto):
    Karakter:
    Kattennaam:
    Kattenuiterlijk:
    Extra:

    Oja, het zijn altijd meisjes.

    "Katten"

    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ topic verplaatst door een moderator ]


    L.S.H.I.F.O.M.D.W.I.D.H.O. Laughing so hard I fell off my dinosaur, wait, I don't have one

    Naam: Madeleine Isabeau Fealty
    Leeftijd: 16 jaar
    Uiterlijk:
    Madeleine heeft lange, bruine lokken die in ronde krullen langs haar schouders vallen. Haar huid heeft een vrij lichte, vale kleur en maakt een groot contrast met haar grote, lichtblauwe irissen. Haar volle, zachtroze lippen zijn vrijwel altijd tot een glimlach gekruld en daarmee komt ze nogal fragiel over gezien haar tengere bouw. Zij draagt vaak hakken om haar kleine bouw te verbloemen, maar wanneer zij op pad is maken schoenen niet veel verschil.


    Karakter: Madeleine - ook gekend als Maddie - is een bijzonder intelligente jongedame met de passie en lust van een volwaardig verleidster. Door haar ruige jeugdjaren is zij gewend voor zichzelf te zorgen, en een blijk van liefde is al snel vergaan. Madeleine is straight to te point. Ze zal nooit iets doen zonder de consequenties te kennen. Wanneer je haar hulp wilt, zul je daarvoor moeten werken. Maddie is een koppige denker en houdt zich graag afzijdig van de mensen. Ze speelt graag spelletjes met je gedachten en staat onder velen bekend als een Mindfucker.
    Kattennaam: Isa - naar haar tweede naam. Het betekent 'verfijnd of mooi'.
    Kattenuiterlijk:
    Als 'Isa', heeft Madeleine grote, ijsblauwe irissen. Bekenden zal zij dan ook mijden gezien haar ogen de gelijkenis geven. Haar vacht is lang, en zacht. Haar lichaam lenig, vrouwelijk maar pezig. De perfecte bouw voor een jager, een overlever.


    Extra: Madeleine heeft twee littekens op haar pols, sinds haar jeugd, maar deze verbergt ze altijd onder armbanden en bandbandjes.


    • Come as you are.