• Hi, voor mijn verhaal Up heb ik een aantal rollen nodig. En dan niet die van steeds maar 1 of 2 zinnen bij karakter: ofzoiets. Echt tot in de details beschreven. Even een samenvatting van het verhaal.

    Up gaat over 5 meisjes. De zusjes van de boys van 1D. Santana Malik, Olivia Styles, Faith Payne, Emily Horan en Cath Tomlinson. Ook hun kunnen zingen, en ze vormen een band. Maar als ze elkaar leren kennen, krijgen ze een probleem. Ze zijn verliefd op elkaars broers. Dit verhaal gaat over hoe erg het kan zijn als je eenmaal een puber bent.


    Rollen:

    Ex-vriendje van Olivia die haar had bedrogen
    Buurjongen van Cath die later een goede vriend van alle 5 de meisjes word
    Spaanse vriendin van Santana die weer terugkomt en de vriendinnen uit elkaar wil halen
    Vader van Santana(Santana heeft dezelfde moeder maar andere vader dan Zayn)
    Emily's Ierse dansleraar
    Faith's turnlerares
    Beste vriend van Zayn
    Jongen die tegen Faith oploopt en ruzie gaat maken


    Invullijstje!

    Rol:
    Naam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk+foto(Geen bekend iemand, plz!):
    Karakter:
    Extra:

    [ bericht aangepast op 5 aug 2012 - 12:41 ]


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Ik kan nu niet zo snel op een rol komen, misschien later. Zou je me willen waarschuwen als het verhaal op Quizlet komt?


    Physics is awesome

    Rol: Buurjongen van Cath
    Naam: Eddie Thomas Usher
    Leeftijd: 19
    Uiterlijk+foto(Geen bekend iemand, plz!):


    Eddie is 1.73 m lang. Hij heeft lichtbruin haar en groene ogen. Meestal draagt hij zo'n mutsje als op de foto. In de zomer krijgt hij lichte sproetjes.
    Karakter: Eddie is een lieve jongen. Hij is geen opschepper of luidruchtig iemand. In het begin kan hij best wel stil en verlegen zijn, maar zodra je hem beter kent merk je dat hij echt heel aardig is en een goed gevoel voor humor heeft. Hij is grappig en erg positief ingesteld. Als hij niet zo verlegen was geweest, had hij waarschijnlijk sneller meer vrienden gemaakt. Eddie is een goede luisteraar en kan goed advies geven. Hij blijft bijna altijd kalm en kan vaak met een goede oplossing komen. Een minpuntje is, is dat hij erg kwaad wordt als mensen aan zijn familie of vrienden komen. Hij is erg beschermend en kan dan echt door het lint gaan. Hij staat altijd voor anderen klaar. Hij kan vaak goed met meiden omgaan omdat hij zelf ook best gevoelig is. Hij kan dus goed met ze praten, maar flirten enzo is hij wat minder goed in. Meisjes zien hem daarom ook sneller als beste vriend. Je kan al je geheimen bij hem kwijt. hij is erg betrouwbaar. Soms is hij wat naïef.
    Extra: Hij houdt erg van keybord spelen. Hij is hier ook erg goed in en hij schrijft ook graag nummers. Cath zong vaak zijn nummers.

    uiterlijk krijg je zo ;)

    [ bericht aangepast op 3 aug 2012 - 20:54 ]


    To live is to fight ~ Shinku

    Ik ga ook een poging doen, maar ik moet nu eerst werken.
    Dus waarschijnlijk komt het vanavond rond 10 uur. :')


    Tell me about it, stud.

    Rol: Spaanse vriendin van Santana
    Naam: Alisa (betekenis: Van adel)
    Leeftijd: 17
    Uiterlijk+foto(Geen bekend iemand, plz!):Alisa

    Alisa is 1, 70. Heeft Blond haar en Grijs/Blauwe ogen. Ze is slank en draagt meestal jurkjes.

    Karakter:Ze zegt wat ze denkt en ze is heel slim en sluw, ze weet hoe je mensen uit elkaar moet halen en roddelt veel. ze maakt snel vrienden omdat ze heel mooi is en populair.
    Extra: Wat niemand weet is dat ze stiekem van Piano spelen houd en er dan ook bij zingt, ze heeft een mooie stem maar wilt niet dat iemand die hoort omdat ze denkt dat haar stem lelijk is



    Rol:Beste vriend van Zayn
    Naam:Jayjay ( Bijnaam: Jay)
    Leeftijd: 18
    Uiterlijk+foto(Geen bekend iemand, plz!):Jayjay

    Jayjay heeft donker bruin haar en supermooie bruine ogen. Hij heeft een sixpack en is heel gespierd hij is 1.80
    Karakter:Hij is heel stoer en een beetje een player type. als hij iets wilt krijgt hij het en ook als hij een meisje wilt doet hij er alles aan om haar te krijgen maar ja zoals ik al zei een player type dus alleen in bed.
    Extra: Hij is een foute jongen


    AANVULLEN MAG:)

    Wil je waarschuwen als je 1 of allebei gebruikt? xx

    Rol: Faith's Turnlerares.
    Naam: Amelia Jade Lora Serailles.
    Leeftijd: 24 jaar oud.
    Uiterlijk+foto:


    Amelia is een jong meisje, met een gave huid. Ze is licht getint, en dat klopt niet met haar blonde haarkleur. Ze verft haar haren blond, haar echte kleur is donkerbruin. Ze komen tot ongeveer haar schouders en ze zijn recht. Haar ogen zijn grijsgroen en ze heeft een brede lach. Haar lijf is slank en sportief, getraind. Dit komt door al het turnen en dansen. Haar kledingstijl is baggy en classy. Veel casual. Meestal een baggy broek of een joggingbroek, gewoon dingen die lekker zitten.
    Karakter: Amelia is ontzettend intelligent. Ze is hoogbegaafd en ontzettend slim. Dit laat ze echter niet graag merken omdat Amelia niet wil dat ze beschouwd wordt als een studiebol, want dat is ze absoluut niet. Ze kan er niks aan doen dat ze zo slim is, ze weet het gewoon allemaal. Daarbij is Amelia ook nog eens creatief, en dit gemengd met haar intellect pakt altijd goed uit. Ze is in staat nieuwe manieren te bedenken om dingen voor elkaar te krijgen. Ze is vindingrijk en ze kan dingen op een andere manier aan pakken.
    Amelia is het meest levenslustige meisje wat je ooit hebt ontmoet. Ze heeft een blij gemoed en ze geeft zich met huid en haar over aan de activiteiten van de dag. De passie die ze investeert in haar projecten is aanstekelijk en zelf kijkt ze bij het opstaan al uit naar wat de dag je zal brengen. Amelia is een belangstellend en nieuwsgierig meisje. Ze staat altijd open voor nieuwe ervaringen, vindt het geweldig om andere mensen te leren kennen en wil weten hoe alles werkt. Ze kan elke dag nog leren.
    Amelia is ook iemand die maar blijft praten. Ondanks dat ze niet graag met haar intelligentie te koop loopt, kan ze nog altijd wel belachelijk slim uit de hoek komen, waarbij ook de nodige sarcastische opmerkingen worden gebruikt.
    Amelia kan niet tegen stiltes en er moet altijd geluid om haar heen zijn. Ze is ontzettend vrolijk en huppelt het liefst de hele dag rond, vrolijk grapjes makend. Want ze beschikt ook nog over een dosis humor. Ze denkt altijd overal het goede van en dat is ook een van haar zwaktes. Haar enthousiasme steekt ook nogal eens de kop op maar dat kan ook voor problemen zorgen omdat het uiteindelijk nog vreselijk irritant kan zijn. Het probleem bij Amelia is, dat ze veel te veel nadenkt over dingen. Zo raakt ze in de stress en wil het vaak ook niet lukken. Ook is ze emotioneel aangelegd en krijgen haar emoties ook vaak de overhand, want ook niet altijd goed kan uitpakken.
    Ze gaat moeilijke projecten of conversaties niet uit weg en gaat juist de confrontatie aan. Hier kickt ze stiekem wel een beetje op. Amelia is daarom ook niet op haar mondje gevallen en ze durft best haar mening uit te spreken, tegenover wie dan ook. Ze heeft een scherpe tong waarmee ze venijnig uit de hoek kan komen. Amelia's scherpe tong beledigd vaak mensen met vlak sarcasme.
    Extra: Amelia heeft een kindje, Taylor. Ze lijkt precies op Amelia en is 2 jaar oud. Een echte diva, noemt Amelia haar. Hoewel Amelia en haar ex al 1 jaar na de geboorte van Taylor uit elkaar zijn gegaan, verloopt alles goed.

    [ bericht aangepast op 4 aug 2012 - 20:35 ]


    where would I be, if you didn't believe?

    Zo een bedoel ik, dat is pas goed geschreven.

    [ bericht aangepast op 5 aug 2012 - 12:43 ]


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."